TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 radio2 op VRT 1: Sta op met Radio2
Live vanuit de Radio2-studio voor in de ochtend.
«
»
09:00 Radio 2 aan zee
Een live uitzending met optredens van Vlaamse artiesten aan de kust.
«
»
12:00 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:15 Vive le vélo
Gasten: Bert De Backer, Bavo Mortier.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Thuis
Karin krijgt slecht nieuws. Adil laat toe dat Thilly langere lunchpauzes neemt. Ilias hoopt opnieuw op een beetje hulp van Simonne. Frank houdt zich aan zijn belofte. Nancy gaat langs op het advocatenkantoor. Femke en Nancy weten het even niet meer.
«
»
13:55 Vlaanderen feest
De Vlaamse feestdag wordt op VRT1 traditiegetrouw gevierd met het muziekprogramma 'Vlaanderen Feest'. De populairste Vlaamse artiesten zorgen voor een gezellige show op de Grote Markt van Antwerpen. Met optredens van o.a. Metejoor.
«
»
14:55 Clips
Clips.
«
»
15:10 Paul O'Grady: For the Love of Dogs
In Battersea probeert Paul een overenthousiaste Duitse herderpuppy te trainen die niet weet hoe en wanneer te kalmeren. Hij probeert het vertrouwen te winnen van een West Highland white terriër die bang is van haar eigen schaduw.
«
»
15:35 Astrid et Raphaëlle
De impulsieve inspectrice Raphaëlle Coste richt zich voor een van haar onderzoeken tot het gerechtelijke archief van de politie. Hier begint ze samen te werken met de even briljante als verwarde Astrid Nielsen, die lijdt aan asperger.
«
»
16:30 Griff's Canadian Adventure
De Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones verkent de prairies en uitgestrekte vlaktes van Saskatchewan en Alberta en ontdekt er de natuurlijke rijkdommen, van fossielen tot landbouwgrond.
«
»
17:20 Witse
Witse onderzoekt de moord op een oude journalist die in een rusthuis verbleef. De beste vriend van de man lijkt meer te weten, maar Witse weet niet zeker of hij hem kan geloven.
«
»
18:10 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:12 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
18:20 Chateau Planckaert
In Frankrijk zijn de Planckaerts weer compleet. Eddy en Christa ontdekken de voortgang van het werk aan het kasteel en de serre. Ook de huisjes van Stephanie en Magali worden aangepakt en huiselijker gemaakt. De vrouwen zijn het kamperen immers beu.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
Op de vooravond van de nieuwe voetbalcompetitie is Boma niet weinig ambitieus: hij wil dit seizoen kampioen spelen. Om dit waar te kunnen maken, moet hij de ploeg te verjongen. Dus wordt Xavier bedankt en vervangen door de getalenteerde Jean-Jacques.
«
»
20:25 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:35 Andermans zaken
Kamal Kharmach helpt Atelier Mestdagh. Dit verliesgevende familiebedrijf maakt en renoveert al zeventig jaar glas-in-loodramen. Kamal gelooft dat er een toekomst is voor dit oude ambacht en geeft Katrien de opdracht om een nieuwe markt te veroveren.
«
»
21:20 Vive le vélo
Talkshow waarin verscheidene gasten samen terugblikken op de voorbije dag in de Tour.
«
»
22:20 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:35 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:40 Undercover
Bob en Kim, undercoveragenten, gaan naar de camping waar Eddy Beaumont, handelaar in ecstasy, razend populair is. Eddy is op zijn hoede voor de nieuwkomers, vooral wanneer John, zijn rechterhand, een beschamende ontdekking doet.
«
»
23:28 Eurodreams
Over de trekking van de lotto EuroDreams.
«
»
23:30 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar. Ze wil er de fameuze nachtclub Costa bezoeken, waar haar moeder, Frida, in haar jonge jaren werkzaam was als propper. Eenmaal in Spanje blijkt de ooit legendarische club nu een vervallen karaokebar te zijn. Samen met enkele nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om van Costa weer de coolste club van de streek te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op.

'Costa', film uit 2022 met oa. Abbey Hoes en Soy Kroon, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers