TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Transplant
Bash moet een stel redden na een schietpartij op hun bruiloft, Mags' veeleisende tienerpatiënt heeft anticonceptie nodig, June worstelt met een oude gewoonte en een activist zet Theo op zijn nummer.
«
»
02:50 Flip This House
David en Armando proberen een pand in San Antonio te renoveren dat door een brand is beschadigd. Ze vinden snel een koper, maar dan blijkt dat het huis gesloopt moet worden.
«
»
03:40 Flip This House
De Montelongos hebben hun gelijke gevonden in een huis dat jarenlang rommel en vuil verzamelde. Wilde katten en muren vol ratten zijn de minst grote problemen waar Armando en Veronica mee kampen.
«
»
04:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:10 Storage Wars
Darrell haalt zijn oude trucs uit de kast, terwijl Ivy zijn concurrentie voor de gek houdt. Jarrod en Brandi moeten hun winkel in Long Beach sluiten als ze dit keer geen grote winst kunnen maken. Rene en Casey bevinden zich in de ruimte.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Huntington Beach in Californië, op steenworp afstand van het magazijn van Darrell. Ivy en Rene werken samen in een poging om de grote plannen van Darrell en Brandon te stoppen. Jarrod en Brandi gaan op een date.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
06:30 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
07:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Storage Wars
Rene zet alles op alles om de concurrentie te overtreffen, terwijl Ivy een waardevolle les leert die zijn werkwijze voorgoed zal veranderen. Darrell probeert een nieuwe aanpak, waardoor hij meer geld uitgeeft dan ooit tevoren.
«
»
07:45 Flip This House
Than waagt zijn kans met een door brand beschadigde stadswoning in Newfield. Hij ziet niets anders dan mogelijkheden en wil het huis renoveren om er grote winst mee te maken.
«
»
08:35 Shark Tank
Een ondernemer presenteert een platte make-uptas. Ondernemers komen met een scheerclub voor vrouwen. Een moeder toont haar comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.
«
»
09:30 Shark Tank
Ondernemers uit Texas, en Idaho presenteren hun veiligheidsproduct om met hun huisdieren te reizen. Een ondernemer uit Californië introduceert zijn collectie wijnen met eenvoudige etiketten voor de snob-vrije klant.
«
»
10:25 Below Deck Sailing Yacht
Andy Cohen presenteert Watch What Happens Live en interviewt Daisy Kelliher en Alex Propson van Below Deck Sailing Yacht, waar de twee veel onthullen over het huidige seizoen 4.
«
»
11:20 Below Deck Adventure
Faye komt bij Yacht Mercury binnen als leidinggevende met ervaring van over de hele wereld als zakenvrouw. Maar wanneer ze ontdekt dat haar team elkaar al goed kent, maakt ze zich zorgen hoe hun verleden het teambelang zal dienen.
«
»
12:10 Flip This House
Angie en Harris werken opnieuw samen met Peter en Brian en trekken naar East Atlanta voor wat een eenvoudige make-over moet worden. Het blijkt al snel heel wat meer werk te zijn. Ze hebben grootse plannen om de woning uit de jaren 40 te moderniseren.
«
»
13:10 Storage Wars
Rene en Casey tonen hun zelfvertrouwen door bij de veiling in Rancho Cucamonga aan te komen met een karavaan aan vrachtwagens. Darrell hoopt zijn concurrenten af te leiden met donuts. Jarrod en Brandi plannen een jubileumfeest voor hun winkel.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers nemen het tegen elkaar op in Fontana, Californië. De bijgelovige René gebruikt dezelfde rituelen als de vorige keer, in de hoop op nieuw succes. Ivy besluit het op zijn gevoel te gooien. Jarrod en Brandi weten de concurrentie af te troeven.
«
»
14:05 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
15:55 Shark Tank
Ondernemers uit Oklahoma introduceren hun innovatieve storm shelter ontwerp dat mensen veiligheid kan bieden in het comfort van hun eigen huis. Een ondernemer uit New York presenteert haar verse babyvoeding.
«
»
16:55 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
17:55 Station 19
Er hangen levens in de waagschaal terwijl de brandweer nog steeds moeite heeft met het bestrijden van de brand in een wolkenkrabber. Ook de gezondheid van Pruitt staat op het spel.
«
»
18:50 Below Deck Adventure
Het eerste avontuur van het seizoen stuurt het charter op een speleologie-expeditie, maar het is Kyle die zichzelf in een gat graaft door met Kasie te flirten in het bijzijn van gasten.
«
»
19:45 Below Deck Adventure
Kapitein Kerry Titheradge, met jaren ervaring in wateren over de hele wereld, houdt de bemanning van motorjacht Mercury in het gareel terwijl ze door de gevaarlijk nauwe maar adembenemende fjorden in Noorwegen varen.
«
»
20:35 Chucky
Jake en Devon zijn klaar om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Ondertussen verschijnen vijanden en bondgenoten uit Chucky's verleden om de zaken nog ingewikkelder te maken.
«
»
21:30 Chucky
Terwijl het aantal doden in Hackensack blijft stijgen, wordt de relatie tussen Lexy en Junior gespannen. Ondertussen zetten Jake en zijn vrienden een riskante val voor Chucky, die ernstige gevolgen kan hebben als het misgaat.
«
»
22:35 Transplant
Een softwareprobleem legt de spoedeisende hulp plat, Bash verkent nieuw terrein, Mags zoekt een nieuwe cardioloog, June is haar bazen beu en Theo doet een poging tot een stabiel liefdesleven.
«
»
23:30 Transplant
Bash staat tegenover een belangrijk persoon uit zijn verleden en moet een zorgcrisis oplossen. Het bestuur zet vraagtekens bij Devi's leiderschap. June moet een gevoelige procedure begeleiden.
«
»
00:25 Law & Order: Special Victims Unit
Terwijl het onderzoek naar een seks-voor-huizenregeling wordt uitgebreid, wordt Bensons loyaliteit aan Garland op de proef gesteld. Rollins en Carisi proberen hun getuigen niet te verliezen wanneer een congreslid als verdachte wordt geïdentificeerd.
«
»
01:25 Law & Order: Special Victims Unit
De zoektocht naar een vermiste getuige leidt Fin en Kat op een gevaarlijk pad. Chief McGrath zet Garland en Benson onder druk om tot een veroordeling te komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers