TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een ontleedpuzzel van een roze kast, een textiele skilift, het Boekenmeisje verft.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri, Oko en Pili geloven dat het niet absoluut noodzakelijk is om veel lawaai te maken om plezier te hebben. Het is voor hen voldoende om te proberen kort naar de stilte te luisteren, om te ontdekken dat men veel interessante dingen kan opmerken.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Gabriella denkt dat iedereen beter zal werken als ze muziek op hebben tijdens het werk. Monty verzet zich er eerst tegen, maar verliest zichzelf vervolgens in de rol van dirigent. Hij dirigeert Monty & Co op zijn eigen unieke manier.
«
»
06:45 Odo
De Elite Jungle Adventure is de leukste hindernisbaan in het bos, maar Odo zal moeten bewijzen dat hij groot genoeg is om erop te spelen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Tijdens een filmavond bij de Carsons begint de wifi te haperen en kunnen ze de film niet afkijken. Iedereen in de familie laat zijn fantasie de vrije loop en samen spelen ze de film na om het einde ervan te beleven.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een belangrijke afspraak, maar verslaapt zich. Wanneer Samson Marie na veel pogingen wakker krijgt, heeft ze een ochtendhumeur. Samson moet haar iets belangrijks zeggen, maar Marie luistert niet.
«
»
07:30 De WieWats
Olive, Pétole, Boulard, Mixo, Raoul en Pamela vormen de Quiquoi-groep. Ze stellen talrijke existentiële vragen die ze proberen te beantwoorden met behulp van tekeningen. Op hun manier creëren ze een surrealistische wereld waarin alles mogelijk wordt.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Alpha One, de leider van de wilderwolven, leidt een nachtpatrouille recht in een weerwolven-val. Freddy wordt van de academie getrapt nadat het bestuur hem de schuld geeft van de ramp.
«
»
08:00 #LikeMe
Op school is drama tussen Vince en Caro onvermijdelijk. Er speelt nog steeds heel veel tussen die twee. De tussenkomst van Scott helpt hen niet vooruit. Ondertussen heeft Philippe bedenkingen bij het vreemde gedrag van Olivier.
«
»
08:30 Ella Bella Bingo
Kleine Ella Bella Bingo en haar beste vriend Henry hebben altijd zoveel plezier samen, maar wanneer een coole nieuwe jongen genaamd Johnny de buurt intrekt, wil Henry met deze nieuwe jongen spelen en wordt Ella Bella jaloers op hun vriendschap.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
10:00 Molang
De koning heeft genoeg van al zijn verantwoordelijkheden en wil op vakantie. Als hij zijn kroon gooit en deze op een varken terechtkomt, komen Molang en Piu Piu op een idee.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Sharko struikelt tijdens een reddingsoperatie. Marina, met haar magische benen, redt de dag. Zig en Bernie beginnen dan met het saboteren van Sharko's interventies om een sirene te lokken.
«
»
10:20 De WieWats
Olive, Pétole, Boulard, Mixo, Raoul en Pamela vormen de Quiquoi-groep. Ze stellen talrijke existentiële vragen die ze proberen te beantwoorden met behulp van tekeningen. Op hun manier creëren ze een surrealistische wereld waarin alles mogelijk wordt.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het Hôtel Beau-Rivage organiseert een zangwedstrijd voor de mooiste vrouwenstem. Mamerts moeder meldt zich aan en probeert de jury en mama om te kopen. Nicolas is er kapot van: ze zingt namelijk vreselijk vals.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas brengt de vakantie door bij zijn ouders in Bains-les-Mers, een charmant stadje in Bretagne waar de tijd vredig lijkt te verstrijken. Hij vindt nieuwe speelplaatsen en maakt een massa vrienden.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina droomt ervan om paard te rijden en Sharko vervult haar wens.
«
»
11:20 Coop Troep
Wanneer Flo de controle verliest over de op afstand bestuurbare auto die ze heeft uitgevonden om Fred te achtervolgen. De anderen proberen de oorzaak van de storing met Flo's afstandsbediening te achterhalen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
11:40 Ninja Express
Merlina, de leerling van Merlijn, wil dolgraag magie leren en bestelt een toverstok. Er ontstaat echter chaos wanneer de onervaren tovenares iedereen om haar heen transformeert, inclusief de Ninja's.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Terwijl hij verdwaald is in het doolhof van Sabab, de grote haven van het koninkrijk, ontmoet Kemi Dihya, die hem redt uit de klauwen van een dief. Kemi wordt verleid door de jonge Maridin en stelt haar snel voor aan zijn nieuwe vrienden.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Dude, onder invloed van de groene steen en dus van Ares, overtuigt Hoon, Sid en Luce om met hem en drie andere meisjes uit te gaan. De groep is van plan naar de verlaten stad Mount Pumkal te gaan, waarvan wordt aangenomen dat het er spookt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Op de Afrikaanse savanne observeren Martin en Chris veel wilde katten en honden die met elkaar optrekken. Kinderen van over de hele wereld bellen op met vragen over wilde katten en honden, en willen weten of ze net als hun eigen huisdieren zijn.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe heeft een vakantiebaantje op de kinderboerderij. Tony de pony verdwijnt uit zijn stal, zonder sporen van uitbraak. Robbe en Ellis moeten samen met Kosmoo dit raadsel oplossen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Als je je in de auto verveelt, kan er van alles gebeuren. Bijvoorbeeld zoals de vrouw van je leven ontmoeten.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
14:00 De Faker
Gloria en haar team strijken neer in Torhout, bij de supersportieve familie Breemersch. De familie daagt haar niet alleen uit met een potje armworstelen, maar ook met een gigantisch klimparcours én geiten in hun tuin.
«
»
14:15 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
14:25 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
14:50 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina stapt op een hoop stinkend zeewier en haar slippers stinken zo erg dat Zig en Sharko niet bij haar in de buurt kunnen komen. Marina weigert haar slippers te wassen, dus Zig en Sharko gaan ze samen in bad doen.
«
»
15:15 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
15:30 Helden
Discoskaten en vier bootjes.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Soufian geeft zijn nederlaag toe en belooft Vrijbeek met rust te laten, maar Pieter kan niet geloven dat Soufian zomaar wil stoppen. Flo biecht haar fout op aan Kenza. Kenza zoekt een manier om Basim zich beter te doen voelen na zijn grote offer.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
We maken kennis met pistewielrenner Fabio, die meteen aan de start staat van een belangrijke internationale wedstrijd. Voor schermster Jolien wordt het een belangrijk jaar. Zij en haar zus Saartje dromen van een ticket voor Tokio.
«
»
16:55 Schijtluizen
De gevlekte ringslang is de grootste slang van België, en Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, dus proberen de schijtluizen te ontdekken wat de slang dan wel doet.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Compilatieaflevering.
«
»
17:50 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Lynn gaat langs bij Maxime Blieck, die de Belgische eer verdedigt in breaking. Maxime, aka MadMax, leert Lynn een trick aan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
18:30 De camping
Kom meegenieten van de zomervakantie op de camping, waar nieuwe en oude vriendschappen opbloeien en op de proef worden gesteld. Lea zou liever in Parijs zijn, maar Andrine probeert haar ervan te overtuigen dat de camping het paradijs is.
«
»
18:40 Silverpoint
Het nieuws van de vorige nacht houdt iedereen bezig wanneer een onverwachte gast in de faciliteit arriveert. In het kamp worden Meg en Kaz zich bewust van hun kracht als een verenigde eenheid.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Wanneer Arno weer eens ongevraagd geld van zijn pa heeft uitgegeven, wordt hij gestraft door Jackie en Geert. Om zijn straf te ontlopen, richt hij 'Arnoland' op. Daar hoeft hij de regels van de Hoppers niet te volgen en kan hij doen wat hij wil.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena krijgt de taak om bloemenbezorger te zijn op Valentijnsdag. Ze weet niet dat de bloemen voor speciale mensen zijn en deelt ze uit aan iedereen die ze ontmoet. De fout leidt niet alleen tot veel verwarring, maar ook tot gekwetste gevoelens.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers