TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Blackshore
Met Bill McGuire nu stevig in haar vizier, worstelt Fia nog steeds om het bewijs te vinden dat ze nodig heeft.
«
»
03:35 Murder in Provence
Marine helpt Antione en Hélène bij het onderzoek naar de dood van een aristocraat die in zijn kasteel is gevonden. Maar net als ze denken dat ze de verdachten te pakken hebben, wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
05:10 The Castaways
Wanneer Erin er eindelijk achter lijkt te komen waar haar zus is, wordt haar hoop om Lori ooit terug te vinden door een onverwachte tegenslag de grond in geslagen.
«
»
06:00 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:30 Murdoch Mysteries
Een rechter en een advocaat worden vermoord. Murdoch probeert een verband te leggen tussen de mannen en ontdekt dat beiden betrokken waren bij de veroordeling van een gangster. De zaak brengt de onderzoekers in verwarring.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
08:00 Death in Paradise
Een entrepreneur wordt vermoord. Een verdachte komt met een verrassende onthulling waardoor het onderzoek dreigt te ontsporen.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Barnaby moet de dood van een oude feminist onderzoeken, Mildred Danvers. Tijdens zijn onderzoek wordt een vrouwhatende dominee door het hoofd geschoten tijdens een vernederende race met ezels.
«
»
09:45 Midsomer Murders
De feministe Mildred Danvers wordt dood aangetroffen. Niet lang na het begin van Barnaby's onderzoek wordt een tweede persoon gedood.
«
»
10:30 Call the Midwife
Zuster Julienne krijgt van een brief van de raad over de financiering van Nonnatus House. Verpleegster Crane zorgt voor een Boheemse, ongetrouwde zwangere vrouw.
«
»
11:25 Dickensian
Buckets opsporingsvaardigheden worden in twijfel getrokken als er een ander lichaam wordt gevonden. Een nieuwe inspecteur komt de politie versterken. Hawdon ontdekt iets over Frances waar Honoria helemaal kapot van is.
«
»
11:50 Dickensian
Dramatische gebeurtenissen brengen Frances en Honoria dichter bij elkaar dan ooit. Beiden worden echter gedwongen beslissingen te nemen die hun leven voor altijd zullen veranderen.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
13:10 Beyond Paradise
Inspecteur Humphrey Goodman en Martha beginnen aan een nieuw avontuur wanneer ze Londen voor Devon verruilen. Humphrey krijgt in zijn eerste zaak te maken met een ongewone hoofdverdachte: een zeventiende-eeuwse heks.
«
»
14:10 Miss Scarlet and the Duke
Eliza Scarlet bundelt haar krachten met een Scotland Yard Inspector om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een verwarde vrouw die verdacht wordt van het neersteken van haar goklustige verloofde, komen rechercheur Murdoch en Julia op gespannen voet te staan.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
18:00 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
19:00 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
20:00 Grantchester
Na de dood van twee zussen op leeftijd proberen Sidney en Geordie een voortvluchtige man op te sporen. Ze willen koste wat kost de moordenaar oppakken voordat hij opnieuw toe kan slaan.
«
»
21:00 Father Brown
Wanneer in het dorp een vampier toeslaat, wil Father Brown een sterfelijk wezen ontmaskeren.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Een jong koppel met een relatie met prostituee Nadia is gearresteerd. Als de verdachten beginnen praten, kunnen Janet Scott en Rachel Bailey de ingewikkelde moordzaken eindelijk oplossen. Privé loopt het echter niet van een leien dakje.
«
»
23:00 Silent Witness
Een moord voert Jack en Nikki naar de ondergrondse bokswereld en brengt hen in contact met een jonge, talentvolle ecoloog. Ondertussen komt Jacks broer Ryan vrij uit de gevangenis.
«
»
00:00 DCI Banks
DCI Banks en DS Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam van Leslie Whittaker gevonden.
«
»
00:50 DCI Banks
Banks richt zijn onderzoek op de leider van een bende die in kunstvervalsingen handelt, nadat Tom McMahon om het leven komt bij een verdachte brand. Banks realiseert zich dat hij nu een seriemoordenaar op het spoor is.
«
»
01:40 We Hunt Together
De jacht op seriemoordenaar Birdman komt in een stroomversnelling terwijl Lola en Jackson wanhopig naar een link met Freddy zoeken. Ondertussen dreigt het gevaarlijke kat-en-muisspel dat Freddy met de moordenaar speelt nog meer levens te eisen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers