TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Greta hoort dat de workshop in Parijs is uitgesteld en op dezelfde dag plaatsvindt als Eleni's bruiloft. Ze besluit met een bezwaard hart om niet te gaan, maar Eleni wil niet dat Greta deze unieke kans mist.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Hidden Family Secrets
Joyce Hollingsworth is een ambitieuze zakenvrouw die er alles voor over heeft om de reputatie van haar cosmeticabedrijf te beschermen. Dan ontdekt ze dat haar tienerdochter zwanger is van diens vriendje. Joyce wil dat het kind geadopteerd wordt.
«
»
16:30 Parks and Recreation
Ann maakt een beslissing. Ben vraagt Tom, Chris en Ron hem te helpen een cateraar te vinden voor de bruiloft. April moet een van Leslies taken volbrengen.
«
»
16:55 Las Vegas
Delinda geeft antwoord op het huwelijksaanzoek van dokter Derek. Ondertussen beleven Sam en Woody een romantisch weekend samen.
«
»
17:40 Superstore
Cheyenne en Bo willen dure dingen kopen bij de jaarlijkse uitverkoop. Amy wijst hen erop hoe duur een kind is. Glenn wil laten zien dat hij een voorstander is van het homohuwelijk.
«
»
18:10 Schooled
Coach Mellor moedigt Lainey aan om zich te verzoenen met haar moeder. De film 'Good Will Hunting' bezorgt Wilma inspiratie.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ben en Leslie organiseren een formeel evenement om geld op te halen voor het nieuwe park, maar hun plannen worden in de war geschopt door een oefening voor noodgevallen. Andy maakt zich klaar voor zijn test voor de politieacademie.
«
»
19:10 The Simpsons
Maggie wordt per ongeluk meegenomen door nonnen. Lisa heeft een plan om haar terug te krijgen. Ze infiltreert het klooster, maar ontdekt daar cryptische aanwijzingen over een verborgen juweel in Springfield.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo wordt herenigd met een oude vlam wanneer het team samenwerkt met de FBI om een terrorist in Okinawa te pakken. Intussen twijfelt Luca aan zijn winstkansen tijdens een inzamelingsactie voor het goede doel.
«
»
20:30 After Earth
In de nabije toekomst stort Cypher Raigen met zijn zoon Kitai neer op aarde, wat nu onbekend en gevaarlijk terrein is. Omdat zijn vader gewond is moet Kitai het vijandelijke gebied doortrekken om hun laatste redmiddel te vinden.
«
»
22:20 Overlord
Met nog maar een paar uur te gaan voor D-Day, wordt een groep Amerikaanse parachutisten in Frankrijk geworpen om een missie uit te voeren. Hier ontmoeten de soldaten angstaanjagende vijanden die nog nooit eerder gezien zijn.
«
»
00:15 S.W.A.T.
Hondo wordt herenigd met een oude vlam wanneer het team samenwerkt met de FBI om een terrorist in Okinawa te pakken. Intussen twijfelt Luca aan zijn winstkansen tijdens een inzamelingsactie voor het goede doel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers