TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 How To Be Young
Na de massale demonstraties in buurland Wit-Rusland is de Litouwse grens overspoeld met Wit-Russische studenten die Europa's langstzittende dictator Lukashenko ontvluchten. Sommigen van hen zijn zwaar getraumatiseerd.
«
»
18:15 Dolly: The Sheep That Changed the World
Dit is het onthullende verhaal van de mannen en vrouwen die het gekloonde schaap hebben gemaakt dat de wetenschap helemaal ondersteboven heeft gehaald: Dolly. Het is het jaar 1996 en de onthulling van de kloon heeft gezorgd voor een morele paniek.
«
»
19:05 Sporza: Europees voetbalmagazine
Met o.a. Liverpool - Atalanta, AC Milan - AS Roma, Aston Villa - Lille OSC.
«
»
19:35 The Office
Michael begint een moord-mysteriespel om het personeel af te leiden van geruchten over het faillissement van Dunder-Mifflin. Andy gebruikt het spel als dekmantel om Erin mee uit te vragen, maar weet niet zeker of ze denkt dat het echt is.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Conjoined Twins
De tijd dringt voor Nick en Chelsea om te beslissen of ze Callie en Carter scheiden of samenhouden. Ze ontmoeten nog Siamese tweelingen, waaronder de 22-jarige Gabby. Zij is als baby gescheiden geworden van haar tweelingzus Michaela.
«
»
21:25 La place d'une autre
Nelie wordt in 1914 verpleegster aan de frontlinie. Op een dag wordt een vrouw uit een goede familie voor haar ogen vermoord, en Nelie besluit haar identiteit aan te nemen en haar positie in te nemen als lezeres van de rijke Madame de Lengwil.
«
»
23:20 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers