TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt vogelnestjes klaar. Een heerlijk ouderwets gerecht dat bestaat uit een hard gekookt eitje dat in een jasje van gehakt en broodkruim wordt gewenteld en in de frituurpot wordt gebakken.
«
»
02:30 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Peppe Giacomazza. Peppe maakt een pizza veloce.
«
»
03:05 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant ťn smeuÔg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke CrÍpe Suzette.
«
»
03:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
03:55 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
04:10 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert vandaag in de potten met Roger van Damme. De chef bakt stukjes sappige kip en laat Gert gehaktballetjes rollen. Het resultaat is een rijkelijke klassieker van formaat: een smeuÔg koninginnenhapje of vol-au-vent.
«
»
04:40 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
05:00 Het Weekmenu
Dagnż Růs Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
05:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt een stuk schelvis op het bord. Die presenteert hij op een open lasagnevel en serveert er een tomatensalsa bij.
«
»
08:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
09:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
09:50 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
10:35 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
11:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers bezoekt vandaag doperwtenteler Maarten De Wit. Daarna gaat hij aan de slag in de keuken en maakt hij een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
11:40 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
12:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
12:50 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carriŤreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
13:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Bart Desmidt een lekker stukje varkenskotelet in jagersaus op tafel.
«
»
13:55 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts ťťn tafel.
«
»
14:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
15:30 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant ťn smeuÔg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke CrÍpe Suzette.
«
»
15:55 Sarah's Sweet Table
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Zoals zijn chocolade pancake taco's. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
16:20 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
17:10 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
18:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
18:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant ťn smeuÔg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke CrÍpe Suzette.
«
»
19:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediŽnten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediŽnten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
20:00 Tot op de Graat
De tarbot is de koning van de zee en ook Johan gaat ervoor op de knieŽn om deze schoon te maken.
«
»
20:15 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer chef Peppe Giacomazza. Een kalfslapje met spelt en wortelen staat op het menu.
«
»
21:10 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Egg-starters, Roast Beef Wrappers en Geitenbreier.
«
»
21:40 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant ťn smeuÔg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke CrÍpe Suzette.
«
»
22:05 Nuances
Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van een sterrenrestaurant is welkom bij Thierry Theys. In 'Nuances' combineert hij de heerlijke langoustine met de smaak van ťťn van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is op weg naar Goondiwindi, maar eerst ontmoet hij de bushfoodgids Kerrie Saunders die een pizza voor Hayden maakt. In Gooralie kookt hij voor scharrelvarkenshouders Mark en Charisse.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag samen met chef Thierry Theys. Met ingrediŽnten als kokosmelk, citroengras, curry en gember staat er al snel een Thais geÔnspireerde schotel op tafel. Zeebaars met een pittige saus is het lekkere resultaat.
«
»
23:35 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
00:20 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
00:50 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
01:25 De Sterrenkaart - Nederland
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand. In 2011 werd hij bekroond met ťťn ster, in 2018 met een tweede. Een blik achter de schermen van het vernieuwde Pure C.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers