TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Stargate SG-1
De Asgard onthullen dat ze een uitstervend ras zijn en daarom besloten hebben al hun kennis na te laten aan de mensen van de aarde.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Lock Up
Na een ontsnapping om zijn stervende vader te zien, wordt gevangene Frank Leone overgebracht naar Gateway, een ultrastrenge gevangenisburcht die wordt geleid door de wrede directeur Drumgoole.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
Verkeersagenten in Bradford achtervolgen autodieven met snelheden van maar liefst 130 km per uur. Ondertussen zoeken agenten van North Yorkshire's Road Crime Team naar een gestolen Land Rover Defender.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
Tijdens een bankoverval in Dallas wordt de partner van ranger Walker gedood. Terwijl hij de zaak onderzoekt, ontdekt Walker dat de overval deel uitmaakt van een veel groter plan.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittanni bestrijden.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Een chauffeur veroorzaakt bijna een bloedbad wanneer hij checkt of zijn eten nog warm is. Een grote voorraad cannabis wordt gevonden op de plaats van een crash en een dronken bestuurder wordt betrapt.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Deze keer met hilarische danspasjes en celebrity lookalikes die het huis op stelten zetten.
«
»
20:35 Anaconda
Een filmcrew - bezig met de opnames van een documentaire in de Braziliaanse jungle - wordt om de tuin geleid door een Terry, deze vreemdeling dwingt de crew om het op te nemen tegenover een enorme, levensgevaarlijke anaconda.
«
»
22:15 Most Likely to Die
Het is de avond voor de tienjarige renie van de middelbare school en iemand koestert een wrok. En voor n worden voormalige klasgenoten gedood op een manier die past bij hun jaarboek superlatieven.
«
»
23:50 Walker, Texas Ranger
Tijdens een bankoverval in Dallas wordt de partner van ranger Walker gedood. Terwijl hij de zaak onderzoekt, ontdekt Walker dat de overval deel uitmaakt van een veel groter plan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers