TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
Tijdens Couples Retreat krijgen Alana en Jason ruzie. Booka staat voor Alana klaar en troost haar. De vrouwen brengen een middagje door zonder de mannen en hebben heel wat te bespreken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Brits renovatiemagazine waarin Sarah Beeny een probleemzone in een huis onder handen neemt. Zij schiet gefrustreerde huiseigenaren te hulp en helpt ze hun huizen naar hun wensen te verbouwen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 GPs: Behind Closed Doors
De dokters behandelen een vrouw die een paniekaanval kreeg, een vrouw met astma en een man die enkel eieren kan eten. Daarnaast krijgt een patiënt een verschrikkelijke diagnose: maagkanker.
«
»
13:30 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeny gaat naar Pesom om Mel en Marc te helpen met het renoveren van hun huis. De twee willen graag regelmatig informele borrels houden bij hun thuis, maar hun keuken is veel te klein.
«
»
14:25 Blind getrouwd: Australië
Als de stellen samenkomen voor een etentje, wil Bryce zijn excuses aanbieden aan Rebecca, maar zij is niet bereid hem te vergeven. Vervolgens hebben meerdere mensen iets over Bryce te zeggen.
«
»
15:40 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft vreest dat haar patiënt een overdosis drugs heeft genomen. Dr. Laird probeert een depressieve man er weer bovenop te helpen. Dr. Sarah Glynne krijgt voor het eerst te maken met een depressie als gevolg van cyberpesten.
«
»
16:40 MasterChef Australië
Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kooktalent aan de juryleden en wereldberoemde chefs. Zij zullen bepalen wie zich uiteindelijk MasterChef van Australië mag noemen.
«
»
17:55 Boer zkt Vrouw
Boer Michiel, de sympathieke jongeman uit Geraardsbergen die een groot melkveebedrijf runt, krijgt vandaag zijn dames te zien. Op de boerderij van Martijn blijft Lisanne steeds het voortouw nemen.
«
»
19:10 Home and Away
Roo maant Marilyn aan om naar de politie te gaan en klacht in te dienen tegen onbekenden. Rose doet vervolgens haar uiterste best om de vermeende beller op te sporen, maar belandt op een dood spoor.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Na zijn eerste vrouw komt ook Robert Spanglers tweede echtgenote noodlottig om het leven.
«
»
20:35 The Hitman's Bodyguard
's Werelds beste bodyguard krijgt een nieuwe opdracht: het beschermen van een huurmoordenaar. Ze moeten samenwerken om binnen 24 uur naar Den Haag te gaan om een moordlustige dictator neer te halen.
«
»
22:50 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team maakt jacht op een Chileense wapenhandelaar nadat hij twee mensen heeft ontvoerd.
«
»
23:45 Extreme Love Stories
Vlad en Sky houden hun relatie spannend met magische rituelen. De wereld van de BDSM kent geen geheimen voor de 68-jarige Sherrie en Chloe houdt ervan om haar vriendin Andrea te voeden.
«
»
00:40 Moordenaars Open & Bloot
Na zijn eerste vrouw komt ook Robert Spanglers tweede echtgenote noodlottig om het leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers