TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pepijn denkt een meester te zijn in hypnose. Zijn vrienden willen hem steunen in zijn hobby en spelen mee. Ze doen alsof ze onder hypnose zijn, maar Pepijn begint het iets te bont te maken.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pepijn zegt iedereen na. Pip, Pol en Plop lachen het weg maar al snel werkt het hen op de zenuwen. Ze beslissen dan ook om Pepijn een koekje van eigen deeg te geven.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn spelen verstoppertje. Pol verstopt zich in het huisje van Pip op een wel zeer bijzondere plek. Hij kruipt namelijk in een groot blik. Wanneer die arme mol eruit wil, blijkt hij klem te zitten.
«
»
06:30 Flin & Flo
Flin speelt indiaantje en doet een snoepjesdans rond een totempaal. Zo hoopt hij dat het snoepjes gaat regenen. Wanneer Flo de verenhoed op Flins hoofd ziet, denkt hij terug aan zijn avontuur met Mowhaka, een boze Totempaaldraak.
«
»
06:40 Blinky Bill
Cranky wil dat het stil is in Greenpatch. Daarom zorgt hij ervoor dat de kinderen op de schroothoop gaan spelen. Zodra ze daar zijn, wordt de brug afgebroken en zitten ze vast.
«
»
06:50 Heidi
De vader van Clara komt op bezoek in het dorp. Peter denkt dat de politie de zaak van de rolstoel onderzoekt. Omdat hij de rolstoel in de rivier heeft gegooid, loopt hij uit schaamte weg. Clara leert steviger lopen.
«
»
07:10 De Wereld Van K3
De meisjes van K3 zoeken naar een oplossing voor wanneer iemand bang is voor spoken.
«
»
07:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een gewapende overvaller heeft een muzikante beroofd van haar uiterst waardevolle cello. Koen en Lotte zoeken getuigen. Patrick en de commissaris betrappen een hardrijder. De commissaris bedenkt een originele actie om de man terecht te wijzen.
«
»
08:10 Hallo K3
Josje past met veel plezier op Soezie, de poes van Marcel, maar dan ontsnapt het diertje. Kristel krijgt een vis cadeau van Rosie en ze organiseert een etentje met de meisjes en Bas.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Knoest leert Poppy een spannend fantasiespel "Cupcakes en Grotten", maar om mee te kunnen doen, moet ze eerst beloven zich aan de spelregels te houden. Knoest probeert vrienden te worden met een legendarische bezoeker.
«
»
08:55 Super Monsters
De kinderen trakteren hun buren op wat Halloweentrucjes die ze nooit zullen vergeten.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters zijn de gastheren van een Halloween-feest en ontdekken een nieuw Super Monster.
«
»
09:15 Jabaloe
Slampie heeft een dromenvanger. Alleen Moe en Slampie geloven dat de dromenvanger je wensdromen kan laten uitkomen. Als de droom van Moe uitkomt, gaan de anderen ook geloven in de dromenvanger. Sheriff Jack maakt daar maar al te graag misbruik van.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bereidt een gezond gerecht: kabeljauw in groene kool met witte selderij en een bieslooksaus.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Stafke, tante Maria en verschillende andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd als ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel.
«
»
12:25 Milo
Milo's examen verloopt goed, maar Jesse en de situatie met haar oma blijven door haar hoofd spoken. Aron schrikt wanneer Kato, een oude bekende, een jurylid blijkt te zijn voor de preselecties.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Benny gaat op huizenjacht. Iris gebruikt stiekem Miekes gsm om met Cédric af te spreken. Ze wil via hem meer informatie inwinnen. Cédric zelf reageert zich ondertussen af op Mathias.
«
»
14:10 Wittekerke
De zaal zit afgeladen vol voor de première van Sneyers' toneelstuk. Zelfs de schepen van cultuur maakt zijn opwachting. De aanwezigen worden niet teleurgesteld. De grote afwezige is Nellie.
«
»
15:10 The Good Doctor
Het team heeft een patiënt die moet beslissen of hij een levensveranderende operatie wil ondergaan. De patiënt vraagt aan Murphy wat hij zou doen.
«
»
16:15 Superstore
Jonah helpt Amy bij het vergaren van een creatieve babyuitzet, terwijl Glen en Jerusha zwangerschapsfoto's maken, foto's die Dina inspireren tot een eigen reportage van Mateo's hand.
«
»
16:35 Code van Coppens
Er is een epische strijd tussen België en Nederland. 'Code van Coppens' all-stars Kürt Rogiers en Sandrine André nemen het op tegen de bekende Nederlanders Dennis Weening en Leo Alkemade.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw heeft iemand horen zingen in huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen. Het commissariaat kampt met een stroomuitval. De elektricien vertelt dat bij zijn vorige klant een erg vervelende geur hing.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
De chimpansees hebben hun eigen wetten en regels, met een sociale ladder die voortdurend verandert. Nu Mia en Marit opnieuw zwanger mogen worden, verandert de dynamiek binnen de groep.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mieke vindt dat Véronique Linus moet confronteren met de monologen die hij voert. Véronique twijfelt, maar raapt haar moed bij elkaar. Brahim confronteert op zijn beurt Jamila met zijn vermoedens.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
De zenuwen staan strak gespannen voor deze tweede liveshow. Wie gaat door naar de volgende ronde?
«
»
22:50 Gestrand op Honeymoon Island
Het liefdesavontuur begint zijn tol te eisen. Junie zit er helemaal door en voert een emotioneel gesprek met Kenny. Josephine-Charlotte kampt met heimwee en lichamelijke vermoeidheid.
«
»
00:10 Familie
Mieke vindt dat Véronique Linus moet confronteren met de monologen die hij voert. Véronique twijfelt, maar raapt haar moed bij elkaar. Brahim confronteert op zijn beurt Jamila met zijn vermoedens.
«
»
00:45 The Good Doctor
Het team heeft een patiënt die moet beslissen of hij een levensveranderende operatie wil ondergaan. De patiënt vraagt aan Murphy wat hij zou doen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers