TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Scott & Bailey
Janet ziet de link tussen vermoorde vrouwen en de moord op haar vriendin. Rachel woont weer samen met Nick. Wanneer een auto Rachel net mist en crasht, ontdekt Rachel dat het ongeval is gelinkt aan haar ontdekking van een van Nicks diverse affaires.
«
»
02:50 Darby and Joan
Ontdaan door nieuwe informatie over het verleden van haar overleden man en door haar groeiende gevoelens voor Jack, wil Joan even afstand van hem nemen. Maar eenmaal alleen belandt ze in een gevaarlijke situatie.
«
»
03:35 The Mallorca Files
Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een luxe villa wordt gevonden, verdenken Miranda en Max een prostituee van wie bekend is dat ze haar klanten met een stroomstootwapen uitschakelt om ze te beroven.
«
»
04:20 Silent Witness
Wanneer de overblijfselen van een tweede getatoeerd slachtoffer gevonden worden, lijkt het alsof het team een seriemoordenaar op het spoor is. Ze moeten nauw samenwerken met de plaatselijke rechercheurs om de zaak op te lossen.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een vampier die genspireerd is geraakt door de net uitgekomen roman Dracula.
«
»
06:00 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Wanneer de nieuwe dierenarts Richard Carmody zich bij de praktijk voegt, voelt James zich bedreigd in zijn plaats aan Siegfried's zijde. Conflicten komen aan de oppervlakte op Mrs Pumphrey's gemeenschappelijke theekransje.
«
»
07:20 Father Brown
Mrs. McCarthy krijgt een ongewenst cadeau wanneer haar leven in gevaar komt door een wraakengel.
«
»
08:05 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
10:35 Call the Midwife
Zuster Julienne en dokter Turner zijn het oneens over het leveren van particuliere zorg, en de vrees voor meer thalidomidegevallen neemt toe wanneer er nog een misvormde baby wordt geboren.
«
»
11:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu zitten achter een oplichter aan die actief is in de buurt, en sluiten onwaarschijnlijke bondgenootschappen wanneer ze een dodelijke groep gangsters tegenkomen.
«
»
12:20 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
13:15 Father Brown
Hoofdinspecteur Sullivans droom om Kembleford te verlaten, spat uiteen wanneer hij wordt gearresteerd voor het bezit van gestolen goederen. Om het leven van Mrs. Devine te redden, zal hij schuld moeten bekennen.
«
»
14:00 The Madame Blanc Mysteries
Jean gaat het toneel op om een dodelijk familiedrama dat al decennialang speelt te ontrafelen.
«
»
15:00 Father Brown
Wanneer er een kindermoordenaar wordt vermoord, moet Father Brown in het verleden duiken.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Twee stellen verdwijnen in het dorpje Monks Barton, waar het gonst van de geruchten over hekserij en spookbossen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als er een lichaam wordt gevonden, botst paragnost Cyrus LeVanu met de geestelijke Wallace Stone. Barnaby en Jones moeten het geheim van Barton Woods ontdekken en de moordenaar zien te vinden.
«
»
17:55 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten. Zijn ziekenhuisverblijf neemt een schokkende wending wanneer een verpleegkundige tijdens haar nachtdienst zelfmoord pleegt.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Carmody wordt uitgedaagd om te leren hoe hij dierenarts moet worden. De nieuwe boeren hebben een ziekte onder hun kudde. Helen brengt de gemeenschap bijeen om de nieuwkomers te helpen terwijl ze wacht op persoonlijk nieuws.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in naar een gemaskerde man die banken berooft en de bankmedewerksters kust voordat hij er met de buit vandoor gaat.
«
»
21:00 Harry Wild
Wanneer hoofdinspecteur Ray Tiernan wordt vermoord en zijn vrouw ineengezakt op het lichaam en met het moordwapen in haar hand wordt aangetroffen, besluiten Harry en Fergus de ware dader op te sporen.
«
»
22:00 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
23:00 The Chelsea Detective
De kluis wordt eindelijk geopend, waarna het lot van Rebekah duidelijk wordt. Het team vraagt zich af of de zaak mogelijk verband houdt met de moord op Chris.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Een jonge Joodse man die verwikkeld was in een driehoeksverhouding wordt vergiftigd. De verdenking valt op een minnaar, maar als Murdoch ontdekt dat de vriend van het slachtoffer een vakbond probeert op te zetten, komt er een ander motief naar voren.
«
»
00:50 Devil's Peak
Rechercheur Benny Griessel staat op het punt om de Kaapse topcrimineel Madison Madikiza op te pakken. Ondertussen zint voormalig beveiliger Thobela Mpayipheli op wraak nadat zijn gezin door een tragedie is getroffen.
«
»
01:45 Vienna Blood
Max past zijn neurologische expertise toe in de zaak van de gepensioneerde legerkapitein Steiner, die ervan overtuigd is dat er een vloek op hem rust waardoor hij gekweld wordt door wraakzuchtige geesten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers