TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:25 Britain's Most Expensive Houses
«
»
08:10 MasterChef UK
«
»
08:40 Temptation Island: Love or Leave
«
»
09:35 Million Dollar Listing Los Angeles
«
»
10:20 Million Dollar Listing Los Angeles
«
»
11:00 Dr. Phil
«
»
11:50 Britain's Most Expensive Houses
«
»
12:50 MasterChef UK
«
»
13:25 Love it or List it Australia
Karen woont al twintig jaar in een onafgewerkt huis en heeft er genoeg van. Neale probeert samen met Karens man Darrel het huis af te maken en Karen te overtuigen om te blijven, terwijl Andrew een woning zoekt die ze gewoon niet kunnen weigeren.
«
»
14:25 Blind Gekocht NL
Alithea is bewust alleenstaande moeder van haar jonge dochters Novee? en Leah. Het gezin woont op dit moment in een appartement van 65m2. De meiden delen een slaapkamer en met name de oudste is echt toe aan een plekje voor zichzelf.
«
»
15:40 Dr. Phil
Tieners redden twee vreemden bij een huisbrand. Anthony redt een man die wordt geëlektrocuteerd op een spoorlijn. Chase helpt een vrouw die in een vliegtuig wordt belaagt. Dane duikt in een ijskoude rivier om een vrouw te redden.
«
»
16:35 The Sky is The Limit NL
Een inkijkje in het luxueuze leven van negen succesvolle Nederlanders, de 'happy few' in Nederland. Maar achter deze glamour façade schuilt een wereld van keihard werken.
«
»
17:25 Komen eten
De 33-jarige Nathalie uit Halen is kinesitherapeute. Een gezonde levenswijze vindt ze heel belangrijk. Ze gebruikt graag verse producten en niet te veel suiker. Al dat gezond eten zorgt ervoor dat Nathalie zich goed in haar vel voelt.
«
»
18:10 Love it or List it Australia
Antony ontmoette Anna, een mooie Australische stewardess, in het buitenland en samen wonen ze in Essendon North. Hij houdt van zijn bakstenen huis uit de jaren veertig en vindt niet dat ze hoeven te verhuizen, maar Anna schaamt zich voor het huis.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Gijs, Sophie en hun twee jonge dochters wonen in een prachtig huurappartement in Amsterdam. Maar ze komen hier oorspronkelijk niet vandaan en willen graag terug maar het hoge noorden.
«
»
20:35 48 Hours to Buy
Volg koppels in een woningstresssituatie, of ze nu onverwacht moeten verhuizen vanwege werk of een persoonlijke situatie. Hun verhuizing staat voor de deur en ze moeten snel een huis vinden.
«
»
21:30 48 Hours to Buy
Volg koppels in een woningstresssituatie, of ze nu onverwacht moeten verhuizen vanwege werk of een persoonlijke situatie. Hun verhuizing staat voor de deur en ze moeten snel een huis vinden.
«
»
22:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Een implosie van de huizenmarkt is niet langer een vermoeden maar een realiteit, die voor Altman, Flagg en Tracy koud op hun dak valt. Het goede nieuws is dat Flagg in ieder geval een prettige nieuwe afleiding heeft, genaamd Andrew.
«
»
23:30 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg komt oog in oog met zijn ex voor een mogelijke samenwerking. Altman is de man in LA, maar hij moet zich nog bewijzen in Orange County. En Tracy's dochter Juliet loopt een dagje mee op de zaak.
«
»
00:30 Chasing Beauty
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
«
»
01:25 Miss Transgender
In heel Groot-Brittannië strijden transgender vrouwen in een wedstrijd om te bepalen wie de eerste Miss Transgender van het Verenigd Koninkrijk wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers