TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 MasterChef UK
«
»
08:30 Temptation Island: Love or Leave
«
»
09:20 48 Hours to Buy
«
»
10:05 48 Hours to Buy
«
»
10:50 Dr. Phil
«
»
11:40 Britain's Most Expensive Houses
«
»
12:40 MasterChef UK
«
»
13:15 Love it or List it Australia
Sam en Uttam wonen al elf jaar in hun huis. Sam houdt van de locatie en voelt zich er thuis. Maar Uttam vindt deze klassieker uit de jaren zeventig een woning voor oude mensen en verlangt naar iets nieuws dat meer geschikt is voor hun gezin.
«
»
14:20 Blind Gekocht NL
De pasgetrouwde Martijn en Boy wonen met plezier in Utrecht, maar willen graag terug naar hun roots in het oosten. Een dorp in Twente vinden ze te rustig, maar Hanzestad Deventer lijkt voor hen de perfecte tussenstap.
«
»
15:35 Dr. Phil
Een Britse loterijwinnaar zegt dat haar leven op zijn kop staat. Een vrouw zegt dat ze verslaafd is aan het spelen van de loterij. Dr. Phil bespreekt de valkuilen en wat belangrijk is om te weten bij het meespelen met een loterij.
«
»
16:25 The Sky is the Limit
Frederik heeft Willy Naessens op bezoek, Romy heeft wat tijd voor zichzelf nodig en geniet van een dagje in de wellness. Niels is volop bezig met de voorbereidingen van de babyborrel voor dochtertje Jayme-Lee.
«
»
17:25 Komen eten
De 47-jarige Mirjam woont in Schoten en baat er een kapsalon uit. Het liefst knipt ze mannenkapsels want 'die maken daar veel minder spel van dan vrouwen'. Mirjam wil graag mensen tevreden maken en hen vrolijk naar huis laten terugkeren.
«
»
18:10 Love it or List it Australia
Karen woont al twintig jaar in een onafgewerkt huis en heeft er genoeg van. Neale probeert samen met Karens man Darrel het huis af te maken en Karen te overtuigen om te blijven, terwijl Andrew een woning zoekt die ze gewoon niet kunnen weigeren.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Alithea is bewust alleenstaande moeder van haar jonge dochters Novee? en Leah. Het gezin woont op dit moment in een appartement van 65m2. De meiden delen een slaapkamer en met name de oudste is echt toe aan een plekje voor zichzelf.
«
»
20:35 The Sky is The Limit NL
Een inkijkje in het luxueuze leven van negen succesvolle Nederlanders, de 'happy few' in Nederland. Maar achter deze glamour façade schuilt een wereld van keihard werken.
«
»
21:25 Komen eten
De 33-jarige Nathalie uit Halen is kinesitherapeute. Een gezonde levenswijze vindt ze heel belangrijk. Ze gebruikt graag verse producten en niet te veel suiker. Al dat gezond eten zorgt ervoor dat Nathalie zich goed in haar vel voelt.
«
»
22:15 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
23:15 Temptation Island: Love or Leave
Singles waarmee niemand een connectie heeft, moeten het eiland verlaten. Maar de connectie tussen Ivo en Esmé wordt alleen maar groter en krijgt een nieuwe wending. Het tweede kampvuur voor de dames komt daardoor ook hard aan.
«
»
00:25 Send Nudes: Body SOS
Ronan vindt dat zijn 'man boobs' hem belemmeren bij het daten en body builder Sapphire is haar platte borst zat.
«
»
01:30 Send Nudes: Body SOS
Model Illy wil een kont waar ze mee kan twerken. Hulpverlener Ryan heeft ongewenste overtollige huid na zijn gewichtsverlies.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers