TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:15 MasterChef UK
De deelnemers gebruiken gerookte schelvis, tongschar, verse krab, kalfslever en kalkoenfilet om een onvergetelijk gerecht te maken. Ze moeten indruk maken op Jane Devonshire, de winnaar uit 2016, evenals de ex-finalisten Jack Lucas en Larkin Cen.
«
»
08:15 Paris in Love
Wanneer Paris terugkeert naar Washington D.C. om haar anti-kindermisbruik wetsvoorstel in te dienen, geeft Nicky een verklaring voor Kathy's emotionele afstand. Paris blaast haar zangcarrière nieuw leven in.
«
»
08:55 Paris in Love
Het eerste live concert van Paris dreigt in het water te vallen door ondraaglijke pijn. Paris mist een belangrijke mijlpaal van Phoenix en doet later een grote bekentenis aan haar therapeut over het moederschap.
«
»
09:35 Paris in Love
Paris speelt haar eerste concert in het Fonda Theatre in Los Angeles. Eenmaal thuis legt Paris haar prioriteiten weer bij haar gezin.
«
»
10:30 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt de zaak van Patty Prewitt, een vrouw die haar vasthoudt aan haar onschuld nadat ze tientallen jaren in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op haar man.
«
»
11:20 Hij is een zij
De negenjarige Storm weet op jonge leeftijd al dat hij zich anders voelt. Hij wil een meisje zijn. Momenteel gaat hij naar school als jongen, maar leeft thuis als meisje.
«
»
12:00 MasterChef UK
De beste amateurs van de week moeten van Jay Rayner een een verse pastaschotel te maken. Het kan zoet of hartig zijn, maar de deelnemers moeten hun eigen pasta maken.
«
»
12:35 The Block Australia
Voor het eerst in vier jaar kunnen fans en potentiële kopers de woningen bezichtigen.
«
»
13:35 Blind Gekocht NL
Gijs, Sophie en hun twee jonge dochters wonen in een prachtig huurappartement in Amsterdam. Maar ze komen hier oorspronkelijk niet vandaan en willen graag terug maar het hoge noorden.
«
»
14:50 Dr. Phil
Dr. Phil praat met auteurs Regina Jackson en Saira Rao, 'Deconstructing Karen'-regisseur Patty Ivins-Specht en auteur Mike Bayer.
«
»
15:40 48 Hours to Buy
Om de winters in Wisconsin te ontvluchten, zoeken Alex en Matt een huis in Orlando, Florida.
«
»
16:35 48 Hours to Buy
Na dertig jaar in hun huis in New Jersey zijn Kris en Curt klaar om met pensioen te gaan in het zonnige Zuid-Florida. Nadat ze een bod op hun huis hebben geaccepteerd, kunnen ze pas echt tot rust komen als ze een plek hebben gevonden om te wonen.
«
»
17:30 The Block Australia
Het is eindelijk tijd om de huizen te verkopen, maar het bepalen van de volgorde van verkoop blijkt een bijna onmogelijke taak. Na een aantal zenuwslopende etappes wordt beslist wie de race gaat winnen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Tessa en Sicco waren vroeger verliefd, maar verloren elkaar uit het oog. Ze hebben inmiddels allebei kinderen en kwamen elkaar bij toeval weer tegen. De liefde bloeide weer op en momenteel leven zij apart van elkaar.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Frederik moet op jaarlijkse controle in het ziekenhuis. Guy bezoekt zijn moeder en Romy opent haar nieuwe winkel. Seka en Christian genieten ondertussen van Los Angeles.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:30 Huizenjagers
Leen en Lieven zoeken naar wat meer privacy en ruimte nu ze met vier kinderen samenwonen.
«
»
23:30 Temptation Island: Love or Leave
In de paradijselijke omgeving van de Dominicaanse Republiek proberen de koppels te ontdekken of hun partner de ware is. Ze ontmoeten voor het eerst de vrijgezellen die ze zelf in Nederland al hebben uitgekozen.
«
»
00:40 Hij is een zij
Maria (22) vindt dat ze geen vagina nodig heeft om vrouw te zijn. Finn (40) is transman en werkt al jaren bij defensie, waar hij ooit begon toen hij nog als vrouw door het leven ging.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers