TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:20 MasterChef UK
Het is de MasterChef-finale. De laatste drie koks moeten de drie beste gerechten van hun leven maken en verbluffend goed eten voor de juryleden John Torode and Gregg Wallace.
«
»
08:20 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:05 Botched
Een cosplayer ontmoet de dokters om haar lichaam grappiger te maken. Dr. Dubrow helpt een vrouw wiens achterste door een vorige operatie is verminkt..
«
»
09:45 Botched
Dr. Dubrow maakt een vrouw met verminkte borsten weer sexy. De dokters geven ook advies aan een patient over de transformatie van haar wangen.
«
»
10:30 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar huisdierdiefstal, hondenaanvallen en het hebben van spijt van de aanschaf van huisdieren. Een hondentrainer geeft suggesties, dierenartsen delen de ontberingen waarmee ze worden geconfronteerd en geven advies.
«
»
11:15 Paramedics
Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.
«
»
12:10 MasterChef UK
De eerste zeven kandidaten moeten tegenover juryleden John Torode en Gregg Wallace bewijzen dat ze het potentieel hebben om boven de rest uit te steken. Tot de ingrediënten behoren o.a. bruine garnalen, mosselen, makreel, rundergehakt en varkenshaas.
«
»
13:15 The Block Australia
Een team weigert het huis van een ander team binnen te gaan vanwege hun slechte onderlinge relatie.
«
»
14:25 Blind Gekocht NL
Lotte en Rob hebben elkaar leren kennen tijdens het reizen. Rob is snel daarna ingetrokken bij Lotte en haar huisgenoten in Den Bosch. Ze zoeken iets voor hen samen, maar Lotte wil in Den Bosch blijven en Rob wil liever naar de dorpjes daaromheen.
«
»
15:40 Dr. Phil
De politiek leidt sinds 2016 tot steeds meer polarisatie in de Amerikaanse samenleving. Rick Wilson, voormalig Republikeinse strateeg vertelt hoe je kunt communiceren met iemand wiens mening je misschien niet deelt.
«
»
16:30 The Sky is the Limit
De familie Azimi heeft haar roots in Iran. Vader en moeder hebben twintig jaar geleden besloten om hun thuisland te verlaten en op zoek te gaan naar een betere toekomst voor hun kinderen.
«
»
17:30 Komen eten
De veertigjarige Marcella heeft Italiaanse roots en daar is ze trots op. Marcella is een sociale vrouw en het zonnetje in huis. Het is geen verrassing dat ze op culinair gebied de Italiaanse kaart trekt met vitello tonnato, tris di pasta en tiramisu.
«
»
18:15 The Block Australia
De deelnemers zijn moe en blut, dus neemt Scotty ze mee voor een avondje uit en een leuke uitdaging.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Riski en Lisa wonen in een huurappartement in Lochem, waar Lisa geboren en getogen is. Ze willen graag Riski's ouders uit Indonesië bij hen op bezoek te laten komen, maar dat is lastig met hun beperkte ruimte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers