TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Paramedics
Daniel moet snel handelen wanneer een vrouw last heeft van een levensbedreigende allergische reactie. Sam en Chris hebben moeite om een feestganger te helpen na een ongeluk in de uitgaansbuurt.
«
»
07:10 MasterChef UK
De vijf overgebleven koks reizen naar Carlton Towers op het platteland van Noord-Yorkshire, waar ze een lunch moeten koken voor enkele van de beste lokale producenten en boeren van Yorkshire.
«
»
08:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
08:55 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik en Altman keren terug naar Beverly Park met een bod, maar de verkoper test hun relatie. Flagg organiseert een exclusief diner terwijl hij een deal probeert te sluiten in de Beverly Hills Flats.
«
»
09:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg heeft nog geen koper gevonden voor het huis van Suzanne Somers, maar het zou desondanks wel eens verkocht kunnen worden. Tracy en haar dochters controleren de vorderingen van hun nieuwe huis. Fredrik en Altman kopen allebei een huis aan zee.
«
»
10:20 Dr. Phil
Dr. Phil praat met gasten die verschillende meningen hebben over het geven van fooien voor verschillende diensten, zoals een knipbeurt, een manicure of een diner in een restaurant.
«
»
11:10 Paramedics
Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.
«
»
12:05 MasterChef UK
De vier overgebleven koks reizen naar Lima, de hoofdstad van Peru, waar ze voor drie uitdagingen staan en indruk moeten maken op toonaangevende figuren uit de Peruaanse eetcultuur.
«
»
13:15 The Block Australia
De kandidaten moeten hun huizen presenteren aan 150 potentiële kopers, terwijl ze aan de achtertuin blijven verder werken.
«
»
14:15 Blind Gekocht NL
Bonne en Michiel wonen in Leeuwarden in een klein huisje dat krap begint te worden. Om een nieuwe start te maken in een groter huis in het centrum van Leeuwarden, hebben zij de hulp ingeroepen van Martijn, Alex, Bob en Roos.
«
»
15:30 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de ecologische, economische en raciale zorgen die gepaard gaan met het wel of niet krijgen van kinderen. Verder tips over hoe het risico op diabetes verminderd kan worden.
«
»
16:20 The Sky is the Limit
Peter Van den Berge bouwde een imperium op in medische software en verkocht zijn bedrijf later aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Ugandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op.
«
»
17:15 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
18:05 The Block Australia
De teams voelen zich bedreigd door het huis van Kirsty en Jesse, en beginnen zich af te vragen hoe ze al hun klussers kunnen betalen.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Vera en Dyan wonen op de vierde verdieping in een huis van 37 m2 in Amsterdam-Oost. Heel knus, maar het brengt wel ongemakken met zich mee. Een moeilijke klus voor Alex, Bob, Roos en Martijn.
«
»
20:35 Help! We Bought a Hotel
Van saaie verblijven en verouderde paleizen tot vervallen kamers en verloederde bed-and-breakfasts. Onverschrokken renovateurs blazen nieuw leven in lege en verwaarloosde hotels, pensions en herenhuizen.
«
»
21:35 Help! We Bought a Hotel
Van saaie verblijven en verouderde paleizen tot vervallen kamers en verloederde bed-and-breakfasts. Onverschrokken renovateurs blazen nieuw leven in lege en verwaarloosde hotels, pensions en herenhuizen.
«
»
22:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy is verheugd om het huis van Gleb Savchenko en Elena Samodanova van Dancing with the Stars op de lijst te zetten, maar het heeft een opknapbeurt nodig. De Britten organiseren een etentje in hun dure Nightingale woning.
«
»
23:35 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy probeert een deal voor het Skyline pand te verkrijgen. Altman wil het Brentwood-record breken met een pand dat meer toeters en bellen heeft dan iemand kan dromen.
«
»
00:45 Botched
Dr Nassif helpt een Libanese patiënte die voor haar bruiloft een neuscorrectie wil. Dr Dubrow probeert een borstcorrectie te herstellen die door een kwakzalver werd uitgevoerd.
«
»
01:40 Botched
Een dragqueen vraagt Dr Dubrow om zijn borstimplantaten (en carrière) te verjongen en ze ontmoeten een vrouw die haar billen wil laten opvullen!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers