TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
In Portugal vertelt Marian de waarheid tegen Gerry. In Zweden wordt bij Bram beginnende liefde verstoord door de aankomst van een nieuwe single. En Leendert is in zijn nopjes met zijn nieuwe single Niesje, al heeft zij een minder leuke mededeling.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
In deze uitdaging heeft de jury besloten van regels af te zien. Ze willen een gerecht zien dat het hoogtepunt is van alles wat de beroemdheden tot nu toe hebben geleerd in de competitie.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Achter gesloten deuren
Mirthe concludeert dat de kinderen van haar beste vriendin mishandeld worden door hun vader. Maar het gesprek hierover wordt bemoeilijkt door een geheim waar Mirthe zelf mee rondloopt, en waarvan haar vriendin op de hoogte is.
«
»
13:25 MasterChef Australië
Patissier Gareth Whitton van het restaurant The Fat Duck is aanwezig voor de snelkookproef met een taart van gerookte pecannoten en butterscotch. De maker van het gerecht dat het minst lijkt op de creatie van Gareth, gaat naar huis.
«
»
14:30 Celebrity MasterChef Australia
Het is de grote finale. Ze spelen voor de titel, de trofee en natuurlijk 100.000 dollar voor hun goede doel. Het gerecht dat hun lot zal bepalen, wordt gekozen door de culinaire legende Martin Benn.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Inez heeft een half jaar geleden haar nichtje onder haar hoede genomen om haar te helpen met afvallen. Maar inmiddels ziet ze dat haar nichtje niet meer gezond bezig is. Het meisje blijft namelijk maar gewicht verliezen.
«
»
17:00 Filthy House SOS
Richard en Brennan worden opgeroepen voor de 55-jarige alleenstaande Bob uit Newport, South Wales. Door gezondheidsproblemen is Bob al tien jaar aan zijn huis gekluisterd.
«
»
18:00 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team doen er alles aan om Shanty on 19th op te knappen, een restaurant dat enorm lijdt door de rivaliteit tussen de eigenaar en het personeel.
«
»
18:55 Home and Away
Dokter Levi Flowler wil via een kijkoperatie achterhalen wat er aan de hand is met Mackenzie. Felicity probeert via Mali meer details te weten te komen over de losbandige uitspattingen van Tane.
«
»
19:30 Kitchen Nightmares Australia
Chef-kok Colin Fassnidge gaat naar Sunshine Coast in Queensland en ontdekt dat het niet goed zit bij Guru Life. Jonny en zijn getergde verloofde Katie verdrinken in de schulden en het gaat snel bergafwaarts met hun restaurant.
«
»
20:35 Die Another Day
Bond is gevangen genomen in Noord-Korea en na zijn vrijlating twijfelt iedereen aan hem. Hij krijgt echter een missie om de Noord-Koreaanse Zao en entrepreneur Graves op te sporen.
«
»
23:05 American Pie: The Wedding
Jim en Michelle gaan trouwen en Jim heeft hun beste vrienden gevraagd hem te helpen met de organisatie van de grote dag. Jim moet zijn toekomstige schoonouders overhalen, omgaan met zijn gênante vader en met zijn vriend Stifler.
«
»
01:00 Sex Unlimited
Amateurmodellen verdienen veel geld door sexy filmpjes en foto's online te plaatsen. Sinds het ontstaan van Only Fans en de daaropvolgende corona-crisis zijn de modellen die dergelijke diensten aanbieden alleen maar in aantal toegenomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers