TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Lale herinnert zich hoe haar oma haar leerde de toekomst te voorspellen met koffiedik. Ze demonstreert haar vaardigheden aan Ana, maar kan geen precieze voorspelling doen.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Playing for Keeps
Ex-profvoetballer George keert terug naar het dorp waar hij zijn gezin stichtte. Om een betere band met zijn zoon op te bouwen overtuigt zijn ex-vrouw hem om diens voetbalteam te coachen. Al snel trekt George de aandacht van de lokale voetbalmoeders.
«
»
16:25 The Simpsons
Homer ontdekt dat Vance Connor zal worden gehuldigd. Vance was op de middelbare school Homers grote rivaal, want ze wilden beiden verkozen worden tot klasverantwoordelijke.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan onderzoekt de dood van een huisvrouw in een buitenwijk met een straffetisj.
«
»
17:45 Superstore
Wanneer een nieuw initiatief het personeel dwingt om vriendelijker te zijn voor de klanten, leert Amy Jonahs ouders kennen. Ze ontdekt dat hij niet helemaal eerlijk tegen hen is geweest.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly's bemoeienis met Adams relatie met Brea leidt tot een confrontatie met haar gescheiden moeder, Vicki. Barry probeert ondertussen de JTP te herenigen na zijn breuk met Ren.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer verdenkt opa ervan niet zijn echte vader te zijn en dat zijn vader een Britse avonturier is. Hij besluit op onderzoek uit te gaan en wil zelfs zo ver gaan als de twee een DNA-test te laten doen.
«
»
19:15 The Simpsons
Bart wordt naar een speciaal kamp in Oregon gestuurd waar hij een heropvoeding zal krijgen. Als blijkt dat hij niet mag vliegen moet Homer hem er met de auto heenbrengen en ze rijden door heel Amerika.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Wanneer gewapende schutters de set bestormen van een controversiële nieuwsshow die complottheorieën promoot, haast het team zich om te voorkomen dat een gijzeling live op televisie escaleert. Chris steunt Street.
«
»
20:35 Blockers
Lisa, Hunter en Mitchell vernemen dat hun tienerdochters van plan zijn hun maagdelijkheid te verliezen op het schoolbal. De bezorgde ouders bundelen hun krachten voor een wilde en chaotische zoektocht om de meisjes van hun plannen te weerhouden.
«
»
22:30 Benedetta
In het zeventiende eeuwse Toscane raakt een jonge non verwikkeld in een verboden lesbische affaire. Het zijn echter haar schokkende religieuze visies die de kerk tot op haar grondvesten doet schudden.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Wanneer gewapende schutters de set bestormen van een controversiële nieuwsshow die complottheorieën promoot, haast het team zich om te voorkomen dat een gijzeling live op televisie escaleert. Chris steunt Street.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers