TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus heeft een fluit gemaakt en Plop wil een betere fluit maken. Klus denkt dat de fluit van Plop niet mooi zal klinken. Wanneer Plop zijn mooie, houten fluit af heeft, komt er geen geluid uit de fluit.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop heeft een mooie oude vaas op zolder gevonden. Door de onhandigheid van Klus valt de ring van Kwebbel in de vaas. Klus zal die er even vlug uithalen, maar dan komt zijn hand vast te zitten.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Lui en Plop genieten van een glaasje plopmelk, als Klus binnenkomt. Klus rookt een pijp en beweert dat kabouters die geen pijp roken, geen echte kabouters zijn. Plop stuurt Klus weg, want er mag in zijn melkherberg niet gerookt worden.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop is heerlijke koekjes aan het bakken, wanneer Klus binnenstormt. Hij heeft twee tennisrackets meegenomen en een net in de woonkamer opgezet. Klus leert Plop kaboutertennis en ze hebben veel plezier.
«
»
06:25 Moominvalley
Alle achterblijvers in de Moominvallei verzamelen zich in het Moominhuis. Er arriveert een gast, Toft, die altijd droomde van de vallei en de Moomins. Sowieso heeft Toft een grote fantasie. Hij voelt een wezen groeien en langzaam dichterbij komen.
«
»
06:45 De avonturen van K3
De meiden sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plotseling verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst.
«
»
06:55 Flin & Flo
Flin pakt spullen van Flo zonder het aan hem te vragen. Hij speelt namelijk zeekapitein en die moet natuurlijk een schat hebben. Flo vindt dat niet zo prettig, maar Flin begrijpt niet waarom. Flo vertelt over Zarka, de Eksterdraak.
«
»
07:05 Flin & Flo
Flin en Flo spelen met holle en bolle spiegels. Op een gegeven moment trekt Flin zo'n eng gezicht, dat hij schrikt van zichzelf. Flo moet lachen. Zag hij misschien Speculo, de draak in het spiegelpaleis? Flo vertelt het verhaal.
«
»
07:20 K3 Roller Disco
Guus heeft op straat een puppy gevonden die was vastgebonden aan een boom. Omdat hij hem zelf niet kan houden, hoopt hij dat de puppy in de Roller Disco kan blijven. De K'tjes zijn enthousiast, maar het reglement laat geen huisdieren toe.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een spoedarts zit opgesloten in een hotel waar alle deuren plots geblokkeerd zijn. Hij verwittigt de commissaris, die samen met Koen en Tineke op onderzoek uitgaat.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Dak, Winger, Burple en Aggro komen oog in oog te staan met een knorrige oude draak op een eiland.
«
»
08:40 Maya de Bij
Nadat de mieren de mestbal van Paul stuk maken, besluit Kurt de rode mieren in te huren om het werk van Paul en zijn mannen over te nemen. Maar de rode mieren blijken een beetje té ijverig.
«
»
08:55 De avonturen van K3
De meiden sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plotseling verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy wil haar vader, koning Peppy, verrassen en werkt samen met een aantal gapkrabben aan een speciaal zandkasteel. Biggie zet een gedurfde stap tijdens een spelletje "doen, durven of waarheid".
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie het lievelingsgerecht van Sven Ornelis: salade met asperges, grijze garnalen, venkel, Granny Smith-appels en snijbonen.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Mathias heeft geen zin om nog onder hetzelfde dak te wonen met Vanessa. Ook een regeling treffen rond Victor blijkt niet zo evident. Lars en Véronique voelen zich koud gepakt door Hanne en Brigitte.
«
»
12:20 Milo
Liams verzoek om afstand te nemen hakt er stevig in bij Milo. Ze zet haar verdriet om in inspiratie voor een nieuwe song.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Dagelijkse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.
«
»
14:20 Medisch Centrum West
Een zwangere vrouw belandt in het ziekenhuis nadat haar vader haar van de trap geduwd heeft. Liza is direct argwanend over de familiesituatie. Reini is verrast als ze ziet dat Lucy voor Eric werkt tijdens de opening van MedCo.
«
»
15:25 White Collar
Wanneer Peter en Elizabeth gegijzeld worden, nemen Peter en Neal verschillende benaderingen in de situatie; Sara kan misschien een nieuwe positie in Londen krijgen.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Een komische reeks omtrent de gierige garagehouder René Verschoten. Zijn vrouw is een shopaholic. René's zoon is naar Amerika en zijn neef, Kevin, trekt bij hen in. Kevin komt in de garage werken.
«
»
17:20 Camping Coppens
Het is alle hens aan dek, want het is hoogseizoen op de camping. De start van de zomer betekent ook dat de bekendste Zweedse feestdag eraan komt: Midsommar.
«
»
18:25 Behind The Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger. Alle ontmaskerden geven een exclusieve inkijk in hun parcours en delen hun grootste geheimen met Vlaanderen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Yoko probeert Jelle te koppelen aan een vriendin. Samira's potje kookt stilaan over, ze hakt een belangrijke knoop door. Stefanie ontdekt een leugen van Lars en besluit hem te volgen.
«
»
20:40 The Masked Singer
Het is tijd voor de tweede groep Masked Singers om het podium te betreden. Vandaag maken zes nieuwe zangtalenten hun opwachting. Ze nemen het tegen elkaar op in drie spannende duels.
«
»
22:35 Billie vs Benjamin
Billie en Benjamin gaan elk op hun eigen manier de confrontatie aan met de hangjongeren. Billie zoekt contact met Hanya om haar verhaal te leren kennen, terwijl Benjamin en Tommie besluiten de jongeren te filmen om hen zo af te schrikken.
«
»
23:25 Kotmadam Sarafian
Lorelei vindt steeds beter haar plek in de groep en daardoor valt de afwezigheid van Bram des te meer op. Vooral voor Delphine is deze situatie moeilijk en ze trekt naar Barbara voor goede raad.
«
»
00:40 White Collar
Wanneer Peter en Elizabeth gegijzeld worden, nemen Peter en Neal verschillende benaderingen in de situatie; Sara kan misschien een nieuwe positie in Londen krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers