TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Scott & Bailey
Nu op de boerderij van Pritchard slaven zijn gevonden, wordt het moordonderzoek plots gevoerd door meerdere diensten. Er loopt een onderzoek naar Janet in verband met het ongeval. Evie Pritchard ruikt alcohol in de adem van hoofdinspecteur Murray.
«
»
02:50 Guilt
Sheila zegt dat ze niets weet van Walters echte nichtje, die contact heeft gezocht met de advocaat. Om zijn broer te beschermen draagt Max Jake op om het land te verlaten samen met Angie.
«
»
03:45 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
04:30 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
05:25 The Mezzotint
Het verhaal van MR James over een oud kunstwerk dat naar kunstcurator Mr. Williams wordt gestuurd.
«
»
06:00 Ghosts
Terwijl Button House wordt behandeld tegen houtworm, besluiten Alison en Mike om geld te besparen tijdelijk in de tuin te kamperen, wat de dagelijkse routine van de geesten verstoort.
«
»
06:30 Mister Winner
Terwijl Jemma op zakenreis is, wil Leslie naar een Doctor Who-conventie. Maar Jemma belt en vraagt Leslie thuis te blijven zodat hij een postpakket kan aannemen. Hij had tenslotte gezegd dat hij geen plannen had.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Het leven van William Murdochs oude vlam Anna wordt bedreigd, dus Murdoch moet snel handelen - en de aanvaller neerschieten. Vol afschuw realiseert hij zich dat het gevaarlijke misdaadsyndicaat The Black Hand nog steeds achter Anna aanzit.
«
»
07:50 Father Brown
Bunty is weer terug en ontdekt samen met Father Brown een duister geheim bij het plaatselijke opvoedingsgesticht voor meisjes.
«
»
08:40 Sister Boniface Mysteries
De secretaresse van een hooggeplaatste overheidsfunctionaris wordt dood onderaan een trap gevonden. Zuster Boniface is er echter van overtuigd dat de vrouw voor de val van de trap al dood was.
«
»
09:25 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
10:20 Murdoch Mysteries
Naakte sculpturen gemaakt van lijken brengen Murdoch op het spoor van een seriemoordenaar.
«
»
11:05 Joanna Lumley's Japan
«
»
11:55 Antiques Roadshow
In heel Groot-Brittannië beoordelen specialisten in antiek en schone kunsten voorwerpen die zijn binnengebracht door lokale bewoners, of het nu verzamelaars zijn of juist gewone mensen.
«
»
12:50 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als er zich een tragedie voordoet tijdens de goochelshow van goochelaar Lawrence Pross, roept deze de hulp in van Frank en Lu om te bewijzen dat zijn act was gesaboteerd door zijn aartsvijand Anton.
«
»
13:35 Queens of Mystery
Wanneer de pas bevorderde rechercheur Mattie Stone naar haar geboortestadje Wildemarsh wordt overgeplaatst, waarschuwt haar baas haar dat de politie geen advies nodig heeft van haar drie tantes die misdaadromans schrijven.
«
»
14:20 The Marlow Murder Club
Na de vondst van cruciaal bewijsmateriaal racet het trio tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
15:15 Midsomer Murders
Barnaby vindt een verband tussen de dood van een voormalig agent bij een cricketwedstrijd en een netwerk van spionnen die opereerden in Berlijn tijdens de Koude Oorlog.
«
»
16:10 Midsomer Murders
DCI Barnaby vindt een verband tussen de dood van een voormalig agent bij een cricketwedstrijd en een netwerk van spionnen die opereerden in Berlijn tijdens de Koude Oorlog.
«
»
17:05 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Japan
«
»
19:00 Antiques Roadshow
In heel Groot-Brittannië beoordelen specialisten in antiek en schone kunsten voorwerpen die zijn binnengebracht door lokale bewoners, of het nu verzamelaars zijn of juist gewone mensen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch moet een geheim ruimteprogramma stoppen dat tot een oorlog in Noord Amerika kan leiden.
«
»
21:00 Signora Volpe
Voor een freelanceklus voor MI6 doet Sylvia zich voor als assistent van de weduwe van een diplomaat in haar luxe villa aan een meer. Wanneer in het meer een lijk wordt gevonden, ontdekt Riva tot zijn verbazing dat Sylvia al op de plaats delict is.
«
»
22:45 Rebus
John raakt gefrustreerd tijdens een aantal familiebezoeken, niet wetende dat ondertussen de rivaliteit tussen Cafferty en Christie escaleert, met Michael als aanstichter.
«
»
23:40 Murdoch Mysteries
Murdoch moet een geheim ruimteprogramma stoppen dat tot een oorlog in Noord Amerika kan leiden.
«
»
00:25 The Watch
Het leven van commandant Sam Vimes van de stadswacht verandert voorgoed wanneer iemand uit zijn verleden terugkeert naar Ankh-Morpork. Twintig jaar geleden zag Vimes zijn bendeleider, Carcer, ten val komen. Hij is nu terug.
«
»
01:10 Vienna Blood
Oskar krijgt tips over het lichaam in de sloppenwijk en kan het niet laten om verder te graven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers