TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
12:00 Radio 1: Nieuwe Feiten
Lieven Vandenhaute gaat op zoek naar nieuws dat verbijstert, verbaast of verwondert.
«
»
13:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Radio 1: De Wereld Vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:05 Dementia and us
De gevolgen van de pandemie en de lockdown in Groot-Brittannië op mensen met dementie staan centraal. Aangezien sociaal contact het brein actief houdt, is dit een heel zware periode.
«
»
18:05 The Last Male on Earth
Documentaire over de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn die in 2018 overleed. Wetenschappers hopen deze soort voort te laten bestaan met het sperma dat opgeslagen ligt in Europese stikstoftanks.
«
»
19:15 De ideale wereld
Met deze week te gast: Anastasya Chernook.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 Red Joan
Een gepensioneerde weduwe wordt gearresteerd door de Britse geheime dienst voor het verstrekken van geheime wetenschappelijke informatie, en herbeleeft tijdens haar ondervraging de dramatische gebeurtenissen die haar leven hebben gevormd.
«
»
23:10 Lazy Duck
Peter Putker wordt ervan beschuldigd zijn vrouw tijdens hun zeilreis op de Lazy Duck te hebben vermoord. Als de overheid hem besluit te vervolgen, is Peter gedwongen zijn onschuld te bepleiten zonder dat hij daarvoor sluitend bewijs heeft.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers