TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een clown helemaal van kralen gemaakt, een voedselmozaïek van een onderwatertafereel en het Boekenmeisje maakt een trampoline.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon pronkt tegen Ferdinand en Lou dat hij veel dingen helemaal alleen doet, als een grote jongen. Hij wordt echter betrapt op een leugentje door Gaspard. Zijn vrienden zijn vertrokken om zijn broer te bewijzen dat hij het echt alleen kan redden.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:30 Odo
Odo heeft almaar ongeluk. Hij en Doedel gaan op zoek naar een klavertjevier om de vloek te breken.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu leert dat ze niet boos kan zijn op iemand die iets doet wat zij ook heeft gedaan.
«
»
06:40 Monty & Co
Het is tijd om schoon te maken. Gabriella zorgt ervoor dat ze de beste schoonmaker is en Monty moet de meubelen voor haar verplaatsen. Ze is echter zo enthousiast tijdens het schoonmaken dat ze per ongeluk iets belangrijks weggooit.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De muizen verhuizen naar de kastanjeboom nadat een leger mieren hun huis is binnengedrongen.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als mama en papa uitgaan, blijven Cory en Chrissy thuis met de oppas. Maar Cory weet zeker dat hij een grote jongen is en helemaal geen babysitter nodig heeft.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia repareert een speelgoedrobot. Robots kunnen alles, denken Saïd en Anna. Ze maken van kartonnen dozen een robotpak en lopen als echte robots door de Repair Shop, maar kunnen ze ook alles?
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto vraagt Samson en Marie of zij een dagje op Rex willen passen. Samson denkt dat het over een hondje gaat en wil heel graag met hem spelen. Maar dan komt Alberto toe. Rex blijkt geen hondje te zijn, maar een baby.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie zegt dat ze meteen ziet als iemand liegt. Wanneer Bill langskomt, wil hij een ijsje. Bill zegt dat hij heel veel keelpijn heeft en dat ijsjes daar goed voor zijn. Marie volgt haar neus en denkt dat Bill liegt. De vraag is of dat wel zo is.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Het is één jaar geleden dat Madhu, Ella en Slippy elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Madhu wil dat vieren door de rots waarop ze elkaar voor het eerst hebben gezien te redden van een botsing met een planeet.
«
»
07:45 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
TE: 50 Vlaamse humoristische fictiereeks over het gelijknamige hotel, zijn uitbaters en zijn gasten.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Amnesix moet Lutetia binnengaan om Pollettix te genezen, maar verandert in een rat.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Wanneer het popidool van de boer per ongeluk op de boerderij strandt met zijn kapotte limousine, wordt al snel duidelijk dat het een verwende neppert is. Shaun besluit hem een écht lesje van de rockschool te geven.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat proberen dierlijke tv-shows te maken, van een fysieke spelshow met leeuwenwelpjes die van boomstammen vallen tot een overlevingsshow in de jungle voor beroemdheden, gepresenteerd door twee domme makaken.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken dat dieren ook een baan hebben, ze zijn er alleen niet zo goed in. Er is een waardeloze pandabrandweerman en een vreselijke pinguïn skileraar.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Het ontdekken van een magisch kunstwerk, een voedselmozaïek van een lieveheersbeestje en Boekenjongen speelt met een skateboard.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Ferdinand beweert dat hij te goed is met een springtouw. Simon probeert het uit, maar Ferdinand is beter. Simon daagt vervolgens zijn vriend uit.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
09:30 Odo
Odo heeft nog één veer nodig om zijn collectie compleet te maken: van een Steenarend. De enige Steenarend die hij kent is Inspecteur Veren, die te belangrijk is om om een veer te vragen, dus zal Odo een manier moeten verzinnen om er een te krijgen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lou wil heel graag met een dier spelen, maar het lijkt niet geïnteresseerd te zijn.
«
»
09:40 Monty & Co
Monty vindt het moeilijk om te gaan met een chagrijnige Eddie, maar uiteindelijk worden ze vrienden.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Terug in de boom na een rodelrace, realiseert Edmond zich dat hij zijn favoriete pompon kwijt is.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson vertelt na een telefoontje met het vriendje van Marie dat Marie met hem een tangoprijs moet halen. Marie is in de wolken. Ze denkt dat Robert met haar gaat tango dansen en een prijs kan winnen. Maar oei, Marie kan helemaal niet tango dansen.
«
»
10:30 Tik Tak
Een theater van dansende verfpotten treedt op, een blokkenpuzzel van een tijger en het Boekenmeisje speelt een spelletje hengelen.
«
»
10:35 Bumba
Bumba, Arro, Poppa en Bumbalu eten samen bananen in de ruimte. Arro leert het woord 'raket'.
«
»
10:40 Simon
Op de school wordt een hardloopwedstrijd georganiseerd. Ferdinand wil winnen, net als Simon, die een 'snelste ter wereld' T-shirt heeft met een bliksemschicht.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
11:00 Odo
Doedel wil anderen graag helpen, maar daardoor mist ze haar favoriete liedje op de radio. Odo leert Doedel hoe ze nee moet zeggen, maar dan zegt ze nee tegen alles en iedereen in het kamp, inclusief de kampleider.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu kan kiezen uit drie leuke activiteiten en probeert ze allemaal te combineren.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty wil naar de maan maar die is ver weg. Eddie recreëert een enge maanervaring voor Monty. Hij besluit dat hij liever op aarde blijft en Eddie is daar blij om want ze zouden Monty allemaal missen.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy ontdekken dat het bos in de winter geen verrassingen in petto heeft.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
11:45 Casper en Emma
Randi brengt haar hond Laika naar de kleuterschool. Ze vertelt de kinderen dat de hond is vernoemd naar het eerste levende wezen dat de ruimte in werd gestuurd. Petra wordt verdrietig als ze het verhaal hoort.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson leest in de krant over het record Berlijnse bollen eten. Marie is vastberaden dat ze dit record makkelijk kan breken. Dankzij de vlogcamera hebben ze het bewijs op video! Marie verbreekt met alle moeite het record, dénkt ze.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten de gebroeders Montgolfier, die wanhopig op zoek zijn naar iemand die hun luchtballon wil testen. Al hun vrienden weigeren, behalve Piu Piu. Die wil de wereld graag van bovenaf ontdekken.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella mag een dagje voor Boris de hond zorgen, maar ze is ook al aan de late kant met haar huiswerkproject. Ze combineert beide en neemt de hond mee naar Venus. Maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella heeft haar been gebroken en moet het dus even rustig aan doen. Daar is ze alleen niet zo goed in en voor ze het weet belandt ze met haar been in ijslava op Ceres.
«
»
12:30 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft geïnfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen komt erachter dat de nieuwe producten eigenlijk gemaakt zijn van het afval van Lutherianen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Terwijl ze karate doet, verliest Marina een klepel en die belandt in de jungle. Sharko, Marina en de rest gaan op zoek. Maar Zig en Bernie lokken de zeemeermin in de val door valse nummers te maken.
«
»
13:00 Mega Mindy
De politie moet op een grote piratenschat passen. Toch wordt de schat gestolen. De commissaris verdenkt Mieke ervan de schat gestolen te hebben, en hij arresteert haar.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa doet niets zonder erover na te denken. Dit gebrek aan spontaniteit is soms pijnlijk voor haar vrienden, dus wanneer ze dit beseft, schakelt Lisa een coach in: Vincent. Dan begint ze alles te zeggen wat ze denkt zonder na te denken.
«
»
13:50 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
14:00 Nachtwacht
De bewoners van Schemermeer zijn doodsbang en krijgen plotseling witte strepen in hun haar. De Nachtwacht moet het opnemen tegen de kwaadaardige Domovoj.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat kijken naar internationale pinguïns die klifduiken, eenden die niet zo goed kunnen schaatsen en een paar gorilla's die proberen te turnen.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn beste vriend Rat ontdekken een kuikentje dat denkt dat hij een superheld is, apen die eigenlijk helemaal niet kunnen acteren en een bijzonder romantische pinguïn.
«
»
14:40 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
14:50 Rox
De Nationale Bank is naar een hypermodern gebouw verhuisd met een elektronisch beveiligingssysteem. De kolonel wedt dat team Rox dit kan omzeilen en dat lukt. Wanneer er dertig goudstaven zijn verdwenen, wordt het een mysterieuze zaak.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
15:30 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
15:55 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Daniel wil geen dieren meer op het landgoed. Om ze kwijt te raken laat hij een inspecteur van de SPA komen om te controleren of ze goed behandeld worden. Dit maakt de kinderen niet bang, ze houden van hun assistenten.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Shaun haalt Bitzer over om deel te nemen aan een cricketwedstrijd, maar Bitzer maakt zich meer zorgen over de staat van het veld, dan over het spel.
«
»
17:05 Spring
Leen komt niet opdagen voor de dansopdracht bij Pia. Over enkele ogenblikken zal Belle Perez er staan. De vraag is of het nog goed komt tussen Pia en Leen, nu ze niet komt opdagen.
«
»
17:30 Spring
Niek en Tien stappen in de internetkamer van power.com. In de kamer moeten ze alles zelf verdienen. Liesbeth komt onverwacht een dansopdracht meedelen aan Pia en Leen. Emma krijgt slecht nieuws van haar huisbaas.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Terwijl Nidal en Héritier achterblijven in de Fakerbus, gaat Thomas op bezoek bij de familie Van Lommen uit Mechelen. Met een mama, papa en vier kinderen, waaronder een pleegzoon uit Syrië, belooft het geen makkelijke zoektocht te worden.
«
»
18:20 Nachtwacht
Een schattenjager vindt een antiek kistje met een op het eerste zicht onschuldige steen. Een draak neemt de vorm aan van een van de vrienden van de Nachtwacht.
«
»
18:45 STIP IT
In België wordt een campagne gestart tegen pesten onder jongeren. De mensen die hiervoor opkomen, herken je aan de vier stippen op hun hand.
«
»
19:00 De Hoppers
Wanneer Daria en Arno weer eens ruzie maken over hun gsm, beslissen Jackie en Geert dat ze een week lang zonder gsm moeten overleven. Jackie en Geert vinden dat Arno en Daria teveel ruzie maken en bedenken een plan om de twee te laten samenwerken.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
De groep organiseert de Benefiets om geld in te zamelen voor de Chiro. Ruben houdt zich afzijdig, al lijkt hij zijn vrienden wel te missen. Nele probeert de abortus op haar manier te verwerken, maar dat zorgt voor spanning met Marvin.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers