TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Paramedics
Cam krijgt een oproep van ouders die wanhopig hun bloedende zoon proberen te redden. Mike en Eamon worden geconfronteerd met een schokkende vechtsportblessure, en een vader-en-zoon-weekend loopt uit in een nachtmerrie voor de vader.
«
»
07:20 MasterChef UK
De overige halvefinalisten moeten een driegangenlunch met vis bereiden om honderd jaar vrouwenstemrecht te vieren. Vervolgens wordt die geserveerd aan een groep VIP-diners.
«
»
08:20 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:05 Botched
Dr Nassif helpt een Libanese patiënte die voor haar bruiloft een neuscorrectie wil. Dr Dubrow probeert een borstcorrectie te herstellen die door een kwakzalver werd uitgevoerd.
«
»
09:45 Botched
Een dragqueen vraagt Dr Dubrow om zijn borstimplantaten (en carrière) te verjongen en ze ontmoeten een vrouw die haar billen wil laten opvullen!
«
»
10:30 Dr. Phil
Emma zegt dat ze een cheerleader was en een 'perfect Amerikaans meisje' dat er gelukkig uitzag, maar in het geheim worstelde met ernstige angstgevoelens en depressies, waardoor ze een bijna fatale beslissing nam.
«
»
11:20 Paramedics
Hannah weet dat elke seconde telt. Sally en Olivia vrezen dat een kleine jongen een ernstige hoofdwond heeft. Aaron en Laura helpen een jonge voetballer die gewond is geraakt aan haar gezicht.
«
»
12:20 MasterChef UK
Voor een plek bij de laatste vijf moeten de zes overgebleven amateurkoks een uitmuntend gerecht koken voor drie van de meest gevreesde restaurantrecensenten van het land: Tracey MacLeod, Tom Parker Bowles en Fay Maschler.
«
»
12:55 The Block Australia
Bij de onthulling wordt duidelijk wie hun gang, wasruimte en wc afkrijgt en tienduizend dollar wint.
«
»
14:15 Blind Gekocht NL
Robert-Jan en Maran wonen in een gezellige wijk in Utrecht, maar de huurlasten zijn hoog. Met het oog op de toekomst van hun zoontje zoeken ze iets anders, waar ruimte is voor gezinsuitbreiding. Ze willen graag een kant-en-klaar huis.
«
»
15:30 Dr. Phil
Onbeschutte daklozen. Grote steden in de VS nemen nieuwe wetten aan die beperken waar daklozen kunnen kamperen. In enkele van de gevaarlijkste kampementen van Los Angeles zegt een dakloze vrouw dat er nog hoop is.
«
»
16:20 The Sky is the Limit
Toen Philip Cracco te horen kreeg dat hij kanker heeft wist hij niet wat hij moest doen.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Bea en Christophe schakelen Jani in om er voor de verandering eens classy uit te zien.
«
»
18:10 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de achtertuinweek en brengen hun grootse plannen voor de tuin en de zitplekken in de praktijk.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Volcmar en Marlies vormen een samengesteld gezin met twee tweelingen en een zestienjarige dochter. Ze wonen in het koophuis van Marlies, waar ze twee slaapkamers en een zolder hebben. Maar de vijf pubers willen graag een eigen slaapkamer.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Door zijn ziekenhuisverblijf heeft Philip zijn verjaardag niet kunnen vieren. Aisha verrast hem thuis met een feest samen met al zijn vrienden. Dave organiseert een seminarie en neemt zijn seminaristen mee naar de top van de Mont Blanc.
«
»
21:35 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
22:20 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
23:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Open House: The Great Sex Experiment
Chelsea en George willen een triootje proberen met een andere vrouw. Maar George is al eens vreemdgegaan, dus dit kan hun relatie in gevaar brengen. Jess en Ben organiseren een naakt etentje.
«
»
01:25 Open House: The Great Sex Experiment
Priya en Brendon gaan binnenkort trouwen. Maar voordat het zover is, wil Priya haar fantasie vervullen om met een andere vrouw te zijn. Maar Brendon deelt die fantasie niet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers