TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Paramedics
Steve racet naar een afgelegen bos waar een enorme boom is omgevallen en het been van een man heeft verbrijzeld. Cullen neemt drastische maatregelen om een ernstig zieke patiënt te redden. Emily met heimwee adopteert een oma voor de dag.
«
»
07:15 MasterChef UK
De beroemde chef-kok Theo Randall geeft de zes overgebleven koks de opdracht om een voortreffelijk gerecht te maken dat geïnspireerd is op de Italiaanse keuken.
«
»
07:45 First on Scene
Hulpverleners reageren op meldingen van een persoon die in de steigers van een bouwplaats klimt. Een wanhopige moederbeer leidt haar hongerige welpen door de straten, op zoek naar een snack. En een uit de hand gelopen raast brand door een flatgebouw.
«
»
08:10 First on Scene
Een vloot aan eerstehulpverleners komt in actie als een man een hoogspanningsmast beklimt. Verder zijn er chaotische taferelen, nadat gewapende mannen een feest in een buitenwijk bestormen. En op dashcambeelden is een gruwelijk auto-ongeluk te zien.
«
»
08:35 The Real Housewives of Sydney
Gehost door Joel Creasey, blikken de dames terug op hun meest memorabele momenten, confronteren ze hun problemen en doen ze een laatste poging om het goed te maken of verantwoording af te leggen.
«
»
09:25 Paris in Love
Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest 'emotionele' bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.
«
»
10:20 Dr. Phil
Verloskundige-gynaecoloog en oncoloog James Heaps wordt schuldig bevonden aan aanranding en wangedrag jegens patiënten. Honderden beweren dat ze seksueel zijn misbruikt tijdens onderzoeken. Vier overlevenden spreken zich uit.
«
»
11:10 Paramedics
Bij een ongeluk met hoge snelheid wordt een jonge vrouw uit de achterkant van haar auto geslingerd. Steve wordt gedwongen in actie te komen om te proberen een ernstig zieke patiënt te redden. Een emotionele laatste dienst samen voor Leonard en Nat.
«
»
12:05 MasterChef UK
De acht overgebleven koks gaan naar RAF Halton in Aylesbury. Daar worden ze opgesplitst in twee teams om vervolgens twee hoofdgerechten en een dessert te koken om veteranen, vliegeniers en nieuwe rekruten te voeden.
«
»
13:15 The Block Australia
De raarste ideeën beginnen vorm te krijgen als de teams de ultieme kinderkamers creëren.
«
»
14:20 Blind Gekocht NL
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze weten ook nog niet goed of ze nou op zoek zijn naar een jaren dertig woning, nieuwbouw of toch een appartement.
«
»
15:35 Dr. Phil
Vóór de COVID-19-pandemie was de geestelijke gezondheid van jongeren al slecht gesteld. De shutdown van de pandemie heeft de mentale problemen verder verergerd. Tieners, jongvolwassenen en ouders spreken zich uit.
«
»
16:20 Help! We Bought a Hotel
De verbouwing van een Italiaans palazzo tot hotel begint zijn vruchten af te werpen. Ondertussen verbouwt een koppel enkele vervallen huizen op het Toscaanse platteland tot een hotelcomplex.
«
»
17:20 Help! We Bought a Hotel
Vier vrienden gaan de uitdaging van hun leven aan: het heropenen van een verlaten hotel in Frankrijk. In Italië beginnen een paar gevestigde hoteliers met de bouw van een nieuw hotel. In Wales krioelt het van de gasten in een oud landhuis.
«
»
18:15 The Block Australia
De waskamers zorgen voor wrijving tussen de teams terwijl ze zich door hun laatste grote renovatieklus heen worstelen.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Shannon en Cevar zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het stel zoekt nu een huis wat meer volwassenheid en rust uitstraalt.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:30 Zo Man Zo Vrouw
Deze week doet Joris beroep op de hulp van Jani om zijn schaars geklede vriendin Sabine eens in een classy outfit te steken. Sabine vindt dan weer dat haar vriend er nogal kinderachtig bij loopt. Jani to the rescue.
«
»
22:20 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
23:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Hij is een zij
De negenjarige Storm weet op jonge leeftijd al dat hij zich anders voelt. Hij wil een meisje zijn. Momenteel gaat hij naar school als jongen, maar leeft thuis als meisje.
«
»
01:00 Hij is een zij
De 34-jarige Eveline reist af naar Thailand voor de geslachtsveranderende operatie. Aangekomen in Bangkok ontdekken Eveline en vriend Joeri het grote verschil tussen transgender zijn in Nederland en in Thailand.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers