TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Paramedics
In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.
«
»
07:50 MasterChef UK
De deelnemers moeten indruk maken op de winnaar van 2014, Ping Coombes, en de finalisten van 2011, Tom Whittaker en Jackie Kearney. Lamslende, kippendijen, sint-jakobsschelpen, zalmfilets en garnalen behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
08:50 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:30 Pamela's Garden of Eden
Pamela begint aan een grote uitbreiding van haar geliefde rozen- en moestuin. Haar assistent, Jonathan, heeft de leiding over het project en voelt de druk om de tuin op tijd voor het plantseizoen op te leveren.
«
»
10:15 Pamela's Garden of Eden
Pamela, haar zonen en ontwerpster Paula maken een plan om nieuwe huisjes te bouwen in Arcady. Na jaren wachten krijgt Pamela eindelijk te horen of ze haar geliefde boothuis mag houden.
«
»
11:00 Dr. Phil
Kimberly en Angel vertellen dat ze hun tienjarige dochter, Amerie, hebben verloren door een schutter op school. Amerie's beste vriendin, Khloie, was in het klaslokaal toen de schutter binnenkwam. Khloie's ouders onthullen wat ze hen vertelde.
«
»
11:45 Paramedics
De angstaanjagende beroerte van een klein meisje brengt Glenice in opperste staat van paraatheid. Marlie en Tanie behandelen een skateboarder die zonder helm met hoge snelheid is gecrasht. Mike en Eamon vieren een mooie mijlpaal in hun carrière.
«
»
12:40 MasterChef UK
Tijdens de Critic's Test geeft Amol Rajan de amateurkoks de opdracht om hun eigen interpretatie te geven aan een volledig Engels ontbijt. Vervolgens zullen Amol, John en Gregg bepalen of de koks erin geslaagd zijn om aan de verwachtingen te voldoen.
«
»
13:15 The Block Australia
Terwijl de teams aan hun keukens werken, doen ze hun best om het buurthuis te voltooien.
«
»
14:15 Blind Gekocht NL
Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al lang op zoek naar een andere woning, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet.
«
»
15:25 Dr. Phil
Jonge overlevenden en ouders van slachtoffers van schietpartijen vertellen hun verhaal. Scholen als Uvalde Elementary en Marjory Stoneman Douglas High School kregen te maken met tragische schietpartijen.
«
»
16:10 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:05 Zo Man Zo Vrouw
Op kerstdag schakelen Niels Albert en zijn vriendin Valeska Jani in voor een feestelijke make-over. Met familiefeesten en recepties in aantocht is dat geen overbodige luxe. Een blik op hoe je als koppel stijlvol voor de dag komt.
«
»
17:55 The Block Australia
De jury moet beslissen wie de $10.000 voor de beste keuken en wasruimte in ontvangst mag nemen.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en kan maar moeilijk aarden op Urk. Het lukt het stel maar niet om een nieuw huis te vinden.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:30 Zo Man Zo Vrouw
Elke aflevering wordt een koppel onder handen genomen op het gebied van kleding en kapsel. Stylist Jani Kazaltzis staat de koppels bij en stelt een nieuwe kledingstijl voor. In deze aflevering: Lydie en Luc.
«
»
22:20 Huizenjagers
Rit zoekt een plaats om in alle rust te schilderen en wonen. Samen met Julie Mahieu, scenariste van 'De Dag', gaat ze op zoek naar haar droomwoning.
«
»
23:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 Embarrassing Bodies
Dokter Anand behandelt een jonge vrouw die bijna het leven verloor door een borstoperatie in Turkije. Dokter Tosin helpt een man die door zijn fobie voor de tandarts een slecht gebit heeft, waardoor hij niet meer durft te lachen.
«
»
01:15 Embarrassing Bodies
Dokter Jane behandelt een jonge vrouw met een levenslange borstaandoening. Dokter Tosin helpt een man met een huidaandoening en dokter Anand ontmoet een patiënt met pijnlijke winden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers