TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Paramedics
Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen.
«
»
08:35 MasterChef UK
Tijdens de Critic's Test daagt Grace Dent de amateurkoks uit om hun beste troostmaaltijd te maken: iets dat Grace op haar vrije dag zou willen eten. De beste koks gaan door naar knock-outweek.
«
»
09:00 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:45 Embarrassing Bodies
Dokter Anand behandelt een jonge vrouw die bijna het leven verloor door een borstoperatie in Turkije. Dokter Tosin helpt een man die door zijn fobie voor de tandarts een slecht gebit heeft, waardoor hij niet meer durft te lachen.
«
»
10:30 Embarrassing Bodies
Dokter Jane behandelt een jonge vrouw met een levenslange borstaandoening. Dokter Tosin helpt een man met een huidaandoening en dokter Anand ontmoet een patiënt met pijnlijke winden.
«
»
11:20 Dr. Phil
Zelfs de meest goedbedoelde wetten kunnen averechts werken en tot absurde of onrechtvaardige uitkomsten leiden. Gasten delen wat zij beschouwen als rechtelijke dwalingen waaronder een auto-ongeluk, een verkrachting en een moord die levens verwoestte.
«
»
12:00 Paramedics
Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.
«
»
12:50 MasterChef UK
Tijdens de laatste week van de voorrondes moeten de koks indruk maken op de voormalige 'MasterChef'-deelnemers Natalie Coleman, Mat Follas en Jack Lucas. Kwartel, chorizo, beenmerg, kabeljauw en inktvis behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
13:55 The Block Australia
De teams dragen bij aan een waardevol doel. Twee teams bedenken een plan om hun doelen te bereiken.
«
»
14:55 Blind Gekocht NL
Bas, Sofie en baby Boaz wonen al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Bas en Sofie zijn beiden zelfstandig ondernemer en dat maakt hun situatie nog uitdagender.
«
»
16:05 Dr. Phil
Philecia's niet-gediagnosticeerde knobbel blijkt borstkanker in fase 4. Een vrouw bezoekt dertig artsen vanwege migraine voordat ze een diagnose krijgt. Een 27-jarige atlete belandt in een rolstoel en heeft een open hartoperatie nodig.
«
»
16:45 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:35 Zo Man Zo Vrouw
Valérie en Louis uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken. En toch liggen hun geboortedata amper een jaar uit elkaar.
«
»
18:25 The Block Australia
Scotty speelt voor koppelaarster en een keukeneiland brengt een van de teamleden in tranen.
«
»
19:25 Blind Gekocht NL
Yort en Merel wonen met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen ze graag verhuizen. Ze komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:25 Zo Man Zo Vrouw
De 24-jarige Tessa zou haar vriend Gregory graag eens wat deftiger gekleed zien. Nu draagt hij standaard een trainingsbroek en een t-shirt. Na hun nieuwe outfits zijn ze opnieuw even verliefd als vroeger.
«
»
22:10 Huizenjagers
Diana en Lander zijn op zoek naar iets in moderne stijl met klassieke elementen. Speciaal verzoek van Diana: plek om haar antieke luster op te hangen.
«
»
23:00 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:05 The Real Housewives of Sydney
Sally lanceert haar huidverzorgingslijn en Caroline krijgt verontrustend nieuws. Terwijl Krissy de spanning probeert de bedaren, komt Terry terug met een plan om Caroline op te vrolijken.
«
»
01:05 The Real Housewives of Sydney
De vrouwen arriveren in Tokyo, maar Krissy heeft naast haar Louis Vuitton-tas ook emotionele bagage meegenomen. Tijdens een sake-proeverij loopt de sfeer op als Krissy Terry beschuldigt van het negeren van hun vriendschap.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers