TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 A&E After Dark
Het personeel van de nachtdienst wordt geconfronteerd met een oudere voetganger die is overreden door een motor, en verpleegster Leanne vreest dat zijn verwondingen levensbedreigend kunnen zijn.
«
»
07:40 MasterChef UK
De vier koks moeten indruk maken op de finalisten van 2016, Jack Layer and Billy Wright, en de winnaar van 2016, Jane Devonshire. Nadat ze hun opdracht hebben voltooid, bepalen John en Gregg wie er door mag.
«
»
08:35 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Flagg gaat naar Palm Springs om het huis van Suzanne Somers te verkopen. Tracy balances work and family as she lists her sister's massive $30 million home in Holmby Hills.
«
»
10:00 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David hebben moeite om er een woord tussen te krijgen tijdens hun bezichtigingen nadat ze hebben ingestemd met een samenwerking in Bel Air. Flagg probeert het huis van Suzanne Somers te verkopen.
«
»
10:45 Dr. Phil
Amerika is erg verdeeld. Mensen voelen zich boos, geïsoleerd en slachtoffer, en politici lijken het vuur te blijven aanwakkeren. Politiek strateeg en opiniepeiler dr. Frank Luntz bespreekt hoe mensen met elkaar in gesprek kunnen blijven.
«
»
11:35 A&E After Dark
Het personeel vecht om het leven te redden van een motorrijder die tegen een hekwerk is gereden. Ondertussen behandelt dokter Pon een patiënt die is overreden door een auto waarin ze zat, en dokter Joseph en verpleegster Emma behandelen Lisa.
«
»
12:30 MasterChef UK
De koks moeten indruk maken op de voormalige 'MasterChef'-deelnemers Shelina Permmalloo, Peter Bayless en Dean Edwards. Poussin, runderwangetjes, varkensgehakt, makreel en tijgergarnalen behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
13:35 The Block Australia
De slaapkamers beginnen vorm te krijgen en er komen nepvriendschappen aan het licht.
«
»
14:25 Blind Gekocht NL
Pien en Alex wonen met hun zoontje Nolan in een eengezinswoning in Nijmegen. Het stel leerde elkaar kennen tijdens de beroemde Vierdaagse. Ze zoeken al tijden naar een nieuwe woning, maar lopen tegen allerlei obstakels aan.
«
»
15:35 Dr. Phil
Jasmine heeft een video opgenomen en gepost van een confrontatie die ze had met een boze vrouw in een restaurant. Lilly zegt dat ze erachter kwam dat ze het onderwerp was van een wrede videopost die iemand in het geheim van haar had gefilmd.
«
»
16:20 The Sky is the Limit
Jan bouwt zijn vikingboot en verbrandt hem samen met Kirsten. Alberto Contador ontvangt Remi bij hem thuis in Lugano. Ondertussen heeft Willy de smaak weer te pakken. Zijn medewerkers hebben goede smaak wat vrouwen betreft en daar is hij trots op.
«
»
17:20 Zo Man Zo Vrouw
Stylist Jani Kazaltzis gaat op zoek naar koppels die een volledige restyling op modegebied nodig hebben. Jani leert de koppels wat zij beter kunnen dragen, hoe ze hun kleding beter kunnen combineren en neemt daarnaast ook hun kapsels onder handen.
«
»
18:05 The Block Australia
De teams zijn halverwege en richten zich nu op de bovenverdieping waar ze aan de slaapkamers werken.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Magda en Ronald vormen een fijn samengesteld gezin met Ronalds kinderen Tinka en Joeri en Magda's zoon Rocco. Ze wonen wel apart van elkaar en daar willen ze graag verandering in brengen. Martijn Krabbé en zijn team gaan op zoek naar hun ideale huis.
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela begint aan een grote uitbreiding van haar geliefde rozen- en moestuin. Haar assistent, Jonathan, heeft de leiding over het project en voelt de druk om de tuin op tijd voor het plantseizoen op te leveren.
«
»
21:30 Pamela's Garden of Eden
Pamela, haar zonen en ontwerpster Paula maken een plan om nieuwe huisjes te bouwen in Arcady. Na jaren wachten krijgt Pamela eindelijk te horen of ze haar geliefde boothuis mag houden.
«
»
22:25 Million Dollar Listing Los Angeles
Fredrik probeert makelaars op bezoek te krijgen in zijn Upper Bel Air woning, maar hij stuit op een obstakel: verkeer. James en David creëren een afleiding om een verkoop in Bel Air te krijgen. Altman onderhandelt tegen zijn broer in.
«
»
23:20 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy is dit keer te zien als koper wanneer zij op zoek gaat naar een huis in Beverly Hills. Ze is echter geschokt wanneer ze realiseert dat Flagg haar droomhuis op de lijst heeft staan. Fredrik probeert een recordprijs te vragen in Upper Bel Air.
«
»
00:20 Botched
Een identieke tweeling wil evengrote borsten. Een vrouw die verslaafd is aan neusspray wil dat Paul haar neus corrigeert; bij een andere vrouw is een borstimplantaat leeggelopen.
«
»
01:15 Botched
Dr. Dubrow probeert een mislukte bilcorrectie te herstellen en dr. Nassif helpt een man met een opgezwollen en misvormd oor als gevolg van een oorpiercing.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers