TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 A&E After Dark
Nadat ze op haar verjaardag door een auto is overreden, komt de 73-jarige Sue met rug- en hoofdletsel per ambulance aan. Dr. Bijou en zijn team moeten snel handelen om haar leven te redden. Leigh, een ervaren arts, verzorgt een tiener.
«
»
07:15 MasterChef UK
Onder de begeleiding van chef Sat Bains staan de laatste drie amateurkoks voor The Chef's Table, de meest angstaanjagende uitdaging tot nu toe.
«
»
08:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
09:05 Embarrassing Bodies
Dokter Christian praat met een rugbyteam over de schaamte rond penisgrootte. En een man zoekt hulp voor een gesprongen ader in zijn penis.
«
»
10:00 Embarrassing Bodies
Realityprogramma over opvallende, gênante en schokkende ziektes. Een team van artsen onderzoekt en geneest mensen met de meest uiteenlopende aandoeningen.
«
»
10:55 Dr. Phil
Afpersers chanteren kinderen en studenten door te dreigen intieme foto's van hen te verspreiden. Ze vragen geld, afbeeldingen van seksuele aard of seksuele gunsten. Een tiener die werd afgeperst, maakte een einde aan haar leven.
«
»
11:45 A&E After Dark
Een zeventigjarige man met een gevaarlijk snelle hartslag arriveert in het ziekenhuis. Een tiener heeft een diepe wond in zijn been nadat hij verstrikt raakt in prikkeldraad en Emma behandelt een patiënt die een zelfmoordpoging heeft overleefd.
«
»
12:40 MasterChef UK
De finalisten moeten nog één keer tot het uiterste gaan voordat de juryleden een kampioen kronen. Dit is hun laatste kans om alles uit de kast te halen en in drie uur te laten zien wat voor kok ze zijn geworden.
«
»
13:50 The Block Australia
De teams zetten de werkzaamheden aan de badkamers voort. Eén team heeft ervoor gekozen om de kleinste kamer in de geschiedenis van 'The Block' te maken. Leah krijgt een discussie over de verwarming.
«
»
14:55 Kinderen kopen een huis
Thor en Joska vormen een samengesteld gezin met aan weerszijden twee kinderen. Thor en Joska willen graag samenwonen, maar de kinderen willen eigenlijk niet verhuizen. Misschien denken de kinderen er anders over nadat ze zelf op huizenjacht gaan.
«
»
15:45 Dr. Phil
Afpersers chanteren kinderen en studenten door te dreigen intieme foto's van hen te verspreiden. Ze vragen geld, afbeeldingen van seksuele aard of seksuele gunsten. Een tiener die werd afgeperst, maakte een einde aan haar leven.
«
»
16:35 The Sky is the Limit
Danielle en Tom plukken de dag op het immense landgoed dat zij erfde van haar ouders, Inge Van Kemenade maakt haar entree en Michel VDB is de echte Vlaamse bullhead. En de vraag is hoe het fout liep tussen Jan en Kirsten en of het ooit nog goedkomt.
«
»
17:30 Zo Man Zo Vrouw
Jani duikt in de kleerkasten van schlagerzangers Christoff en Lindsay. Bij de zwangere Lindsay is Jani onder de indruk van de grootte en de ordelijkheid van haar kleerkast. In Christoffs kast vindt Jani een exclusief item dat hem stikjaloers maakt.
«
»
18:20 The Block Australia
Het blijft nog steeds een verrassing wie de $10.000 wint voor de beste badkamer.
«
»
19:40 Kinderen kopen een huis
De familie Paap woont in een appartement van 73 vierkante meter in Zandvoort. De vijftienjarige Larissa en de twaalfjarige Lars zijn gehecht aan de zee, maar ouders Henk en Brigitte willen graag verhuizen naar een woning in West-Friesland.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Olga is weer terug en ze laat het beste zichzelf zien in een lingerieshoot. Kirsten organiseert een feestje in Jans villa, wie weer in Zweden zit bij de vikings want hij wil graag een vikingboot bouwen.
«
»
21:30 Zo Man Zo Vrouw
Sunny en Stefan zijn het ultieme bewijs dat tegenpolen elkaar aantrekken. Jani heeft een duidelijk doel voor ogen: Sunny moet een wat deftigere kleerkast krijgen en Stefan een wat sletterigere.
«
»
22:15 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
23:15 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:15 The Real Housewives of Sydney
Caroline organiseert een verjaardagsfeest voor Kate's veertigste verjaardag. Hoewel ze twijfels heeft, doet Krissy toch mee aan de festiviteiten. De avond neemt een onverwachte wending wanneer Kate Krissy confronteert.
«
»
01:00 The Real Housewives of Sydney
Kate neemt de groep mee op een luxe meidenweekend naar Killcare in de hoop op een leuke tijd. Maar, Krissy maakt een beslissing die de sfeer bederft.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'40 Jaar Clouseau' (VTM)

Clouseau blaast 40 kaarsjes uit en dat iconische feest wordt gevierd bij VTM. De kijker bepaalt de setlist en kiest de ultieme Clouseau top 10. De vrienden en familie van Koen en Kris Wauters zijn ook van de partij, de échte Anne maakt haar opwachting en er zijn heel wat verrassende gastoptredens.

'40 jaar Clouseau', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers