TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place in the Sun
Jasmine Harman helpt Dave en Debbie Gough uit Swindon bij hun zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca. Jasmine is op zoek naar vijf potentiële huizen voor hun budget van 67.000 pond.
«
»
08:05 A Place in the Sun
Hoewel ze de pensioengerechtigde leeftijd nadert, heeft Karmen Meredith uit Derbyshire geen zin om het rustiger aan te doen. In plaats daarvan wil ze een vakantieplek vinden aan de Spaanse Costa del Sol.
«
»
08:50 Het roer om
De West-Friese Wilco wil zijn jongensdroom om een melkveebedrijf te runnen verwezenlijken in de Franse Dordogne. Daar kan het nog voor betrekkelijk weinig geld. Voor zijn vrouw Patricia is dit geen makkelijke onderneming.
«
»
09:30 Het roer om
Lisa en Bart kennen elkaar slechts 1,5 jaar als ze besluiten te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen. Alles moet worden gesloopt, maar dit duurt langer dan verwacht. Toch zullen er gasten moeten worden verwelkomd.
«
»
10:20 MasterChef UK
De kandidaten krijgen slechts tachtig minuten de tijd om een gerecht te bereiden met ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat hert, lamsgehakt, niertjes, sint-jakobsschelpen en langoustines.
«
»
11:20 The Block Australia
De teams bouwen de eerste kamers in hun huizen: hun badkamers. Het is pas dag twee en geheimen en leugens zorgen al voor spanning.
«
»
12:10 Dr. Phil
Een vrouw zegt dat ze doodsbedreigingen heeft gekregen omdat ze een jurk uit een andere cultuur droeg. Een ander zegt dat ze werd belaagd voor het cosplayen van een Japans anime-personage.
«
»
12:55 Love Island Australia
De laatste vier stellen gaan op intieme dates waar ze reflecteren op hun relaties.
«
»
13:50 Travel Guides
De groep gaat op een luxe riviercruise op de Mekong rivier, van Cambodja tot Vietnam.
«
»
14:40 Travel Guides
De groep verkent nu het zuiden van Australië, van Kangaroo Island tot Coober Pedy.
«
»
15:35 MasterChef UK
Tijdens deze vierde kwartfinale daagt restaurantcriticus Jay Rayner de kandidaten uit om een hartig gerecht te maken waarin de aubergine centraal staat, of een dessert met honing als hoofdingrediënt.
«
»
16:10 Grime & Punishment: Dirty Britain
In Essex is het een grimmige inwijding voor de jonge leerling El als ze op de proef wordt gesteld en een ex-politieagent ruikt een rat in Buckinghamshire. In Stourbridge gaat de ongediertebestrijding de strijd aan met een extreme kakkerlakkenplaag.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil praat met de moeder van tiener Jed Hall, die vermist is. Dr. Phil legt uit hoe burgers zich vrijwillig kunnen inzetten om vermiste mensen te vinden. Een voormalige gast wiens dochter in 2019 verdween, geeft een update.
«
»
17:45 Project Bakeover
Tanya, een bruidstaartontwerper uit Kelowna, raakt overweldigd door de extra uitdagingen van het runnen van een bakkerijcafé. Het kost geld en vraagt te veel van haar tijd. Ze heeft Steve nodig die haar laat zien hoe ze haar omzet kan verhogen.
«
»
18:40 The Block Australia
De bouw van de badkamers veroorzaakt stress bij de teams. Shelley komt langs op het juiste moment en moedigt de deelnemers aan.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Erica gaat voor het eerst met Martien mee naar de boerderij waar hij zijn boter, kaas en eieren haalt. De verrassing die Martien en Maxime hebben geregeld voor de verjaardag van Erica wordt niet door haar gewaardeerd. Gelukkig komt het allemaal goed.
«
»
20:35 Kavos Weekender
David legt Tash en Ethan een bed- en kusverbod op en draagt Tyler op om ervoor te zorgen dat ze zich aan de beperkingen houden. De komst van nieuwe mannelijke gasten geeft Lucy en Jaegia een frisse wind in de zeilen.
«
»
21:30 Kavos Weekender
El Jefe stelt zijn team op de proef nu er meer gasten arriveren dan ooit tevoren. Ethan haalt alles uit de kast voor Tash nu ze weer het bed mogen delen. De roddels van Joel en Lucy laten iedereen in shock achter.
«
»
22:25 Kavos Weekender
Het is het laatste weekend voor El Jefe en zijn team wanneer ze hun laatste gasten verwelkomen op Kavos. David zorgt ervoor dat het seizoen met een knal wordt afgesloten met een legendarisch bootfeest en een speciaal optreden van DJ Jordan Davies.
«
»
23:20 Blind Gekocht NL
Berend, Melle en Sanne wonen apart van elkaar in Utrecht, maar vormen wél samen, met hun zoontje Elio, één gezin. Een regenbooggezin! Het gebrek aan ruimte bij Sanna breekt haar én hen nu op.
«
»
00:30 A Place in the Sun
Anne Hogarth werd tien jaar geleden verliefd op Lanzarote en is nu op zoek naar een vakantiehuis om van te genieten tijdens haar pensioen. Jonnie Irwin laat Anne vijf eigendommen zien in de badplaats Puerto del Carmen voor haar budget van £ 85.000.
«
»
01:20 Love Island Australia
Ontdek in de seizoensfinale wie Love Island Australia gaat winnen na zes weken Mallorca.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers