TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Kavos Weekender
Het is halverwege het seizoen in Kavos, El Jefe keert terug uit isolatie om zijn Head Rep-troon op te eisen voor de verjaardag van Tash. Ethan haalt alles uit de kast om van het verjaardagsfeest iets geweldigs van te maken.
«
»
07:15 Kavos Weekender
David is weer zijn veeleisende zelf en beveelt zijn team om een nieuwe bladzijde om te slaan. Nu de nieuwe gasten zich thuis voelen, wil David graag het goede voorbeeld geven tijdens een togafeestje. De spanning loopt op tussen Lucy en Joel.
«
»
08:00 Kavos Weekender
David omarmt deze keer de kunst van het manifesteren en probeert een toegewijde plaatsvervanger aan zijn zijde te manifesteren. De komst van nieuwe gasten zorgt voor veel opwinding onder de reps en vooral bij Joel.
«
»
08:50 MasterChef UK
De laatste acht kandidaten nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de kwartfinale. De beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats zijn onder andere ossenstaart, poussin en rundergehakt.
«
»
09:50 The Block Australia
De deelnemers kiezen hun nieuwe huizen op basis van de resultaten van de 'house decider challenge'. Scotty onthult een aantal grote veranderingen die de deelnemers in shock achterlaat.
«
»
10:55 Dr. Phil
'Quiet quitting' is populair onder mensen van alle leeftijden. Een werknemer, een arbeidsrechtadvocaat en ondernemers discussiëren over het onderwerp. Verder achter de schermen van de nieuwe show 'So Help Me Todd'.
«
»
11:35 Love Island Australia
Vetes bereiken hun breekpunt wanneer een van de eilandbewoners wegrent van de villa.
«
»
12:40 Billion Pound Cruise
Op de dag van vertrek staan 6680 passagiers klaar om in te checken. Voor de bemanning betekent dit alle hens aan dek om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
«
»
13:30 Billion Pound Cruise
Het cruiseschip meert aan en dat betekent een hels komen en gaan van maar liefst 6680 gasten. De vraag is of de crew iedereen tijdig opnieuw aan boord van het schip kan krijgen voor vertrek.
«
»
14:25 Billion Pound Cruise
Op het schip mogen de 6680 gasten zich geen seconde vervelen. Het schip biedt talloze mogelijkheden en heeft ook enkele aangename verrassingen in petto voor de gasten.
«
»
15:20 MasterChef UK
De kandidaten krijgen slechts tachtig minuten de tijd om een gerecht te bereiden met ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat hert, lamsgehakt, niertjes, sint-jakobsschelpen en langoustines.
«
»
16:25 Grime & Punishment: Dirty Britain
Ex-militair Andreas is de perfecte man om een brutale sluikstorter in Harrow te pakken, terwijl de afvalstrijders van Buckinghamshire het opnemen tegen criminele afval-dumpers.
«
»
17:15 Dr. Phil
Een vrouw zegt dat ze doodsbedreigingen heeft gekregen omdat ze een jurk uit een andere cultuur droeg. Een ander zegt dat ze werd belaagd voor het cosplayen van een Japans anime-personage.
«
»
18:05 Project Bakeover
Bij Bread and Batter, een Filipijnse familiebakkerij in Milton, worstelen moeder Tess en dochter Erin met organisatie en leiderschap. Steve probeert hen te helpen om hun familiespanningen op te lossen en nieuwe items aan hun menu toe te voegen.
«
»
18:55 The Block Australia
De teams bouwen de eerste kamers in hun huizen: hun badkamers. Het is pas dag twee en geheimen en leugens zorgen al voor spanning.
«
»
19:45 Chateau Meiland
In het geheim is Martien met zijn dochters druk met de organisatie van het grote feest. Maar eerst is er een klein intiem feestje in het pension. Martien heeft de gasten geïnstrueerd om Erica luidkeels toe te zingen voor haar zestigste verjaardag.
«
»
20:35 Travel Guides
De groep gaat op een luxe riviercruise op de Mekong rivier, van Cambodja tot Vietnam.
«
»
21:25 Travel Guides
De groep verkent nu het zuiden van Australië, van Kangaroo Island tot Coober Pedy.
«
»
22:20 Blind gekocht
Jeroen en Nathalie zetten hun eerste stappen in hun nieuwe huis. Maar de vraag is of ze tevreden zijn met het resultaat.
«
»
23:20 A Place in the Sun
Hoewel ze de pensioengerechtigde leeftijd nadert, heeft Karmen Meredith uit Derbyshire geen zin om het rustiger aan te doen. In plaats daarvan wil ze een vakantieplek vinden aan de Spaanse Costa del Sol.
«
»
00:15 Love Island Australia
De laatste vier stellen gaan op intieme dates waar ze reflecteren op hun relaties.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers