TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 A Place in the Sun
David en Donna Bradley zijn onlangs met pensioen gegaan en willen hun leven in Kent inruilen voor een permanente verhuizing naar het prachtige Balearische eiland Menorca. Ze hebben een budget van 300.000 pond.
«
»
08:45 Kavos Weekender
Het seizoen is in volle gang, maar niet voor El Hefe, die zich afzondert in zijn hotelkamer nadat hij het coronavirus heeft opgelopen en een aantal diva-achtige eisen heeft. David vraagt Weekender veteraan Jordan Davies om de leiding over te nemen.
«
»
09:35 Kavos Weekender
Het is een nieuw weekend in Kavos, maar groundhog day voor El Jefe, die nog steeds in isolatie zit met corona. Weekender veteraan en superster DJ Jordan heeft nog steeds de leiding.
«
»
10:25 MasterChef UK
De kandidaten moeten indruk maken op ex-deelnemers Dean Edwards, Ping Coombes en Thomasina Miers. Ze hebben slechts tachtig minuten de tijd om een gerecht in elkaar te steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
11:25 Love it or List it Australia
Het huis uit 1960 van Nora en Blair in Karrinyup, Perth, is te groot en Blair wil naar een nieuwe plek verhuizen. Nora denkt dat een beetje werk hen een geweldig huis zal geven om kinderen in op te voeden.
«
»
12:25 Dr. Phil
Sommige mensen denken dat ze iedereen alles kunnen aandoen en dat regels niet op hen van toepassing zijn. Ze nemen het recht om mensen te intimideren, verbaal te misbruiken of zelfs fysiek aan te vallen.
«
»
13:10 Love Island Australia
Een sms dempt de spa-dag van de meiden en zal hun resterende tijd in de Villa drastisch veranderen.
«
»
14:05 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Neysha Soodeen neemt haar familie en vrienden mee op een luxe reis door de Grenadines en fotograaf Junior Sealy voltooit een interieurproject in de villa van een miljonair.
«
»
15:00 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Zakenvrouwen Kim en Nicole openen samen een designerboetiek in het luxe winkelcentrum Limegrove op Barbados. Social media influencer en bareigenaar Jordan werkt samen met een bekend drankmerk.
«
»
15:55 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace presenteren de tweede kwartfinale en daarvoor mag restaurantcriticus William Sitwell de opdrachten verzinnen. De kandidaten moeten of een hartig gerecht zonder vlees of een taartje maken.
«
»
16:30 Grime & Punishment: Dirty Britain
Juliet voert een verrassingsinspectie uit bij een afhaalrestaurant. Schoonmakers Caz en Tee krijgen te maken met huizen die zo smerig zijn, dat ze een schop nodig hebben om de lagen vuil en dierlijke uitwerpselen te verwijderen.
«
»
17:20 Dr. Phil
De automatische kwijtschelding van federale studentenleningen leidt tot een landelijk debat. Dr. Phil bespreekt de voors en tegens en spreekt met mensen aan beide kanten van de kwestie.
«
»
18:05 Next Level Chef
Elke chef-kok moet twee verschillende dozen selecteren, die elk een staat en de lokale ingrediënten vertegenwoordigen, om daar vervolgens één inventief fusiongerecht mee te creëren.
«
»
19:00 Love It or List It
Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:50 Chateau Meiland
Pension Code Rosé is dringend aan een nieuwe keuken toe. Ook tijdens hun tweede bezoek aan het keukencentrum worden Martien en Maxime weer afgeleid door de vele mogelijkheden, maar er wordt wel een nieuw exemplaar gekozen.
«
»
20:35 Travel Guides
De groep gaat islandhoppen in Griekenland. Ze beginnen hun reis door een veerboot te nemen zodat ze de eilanden Mykonos en Milos kunnen bezoeken.
«
»
21:25 Travel Guides
De groep verkent het tropische eiland Mauritius. Ze hebben er een ontspannen vakantie, met een verrassende culturele twist.
«
»
22:15 Blind gekocht
Rob en Phylicia hopen snel te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Ze worden gek van de onwetendheid, maar Dina verlost hen uit hun lijden door hen het huis te laten zien. Intussen is er voor Mila en Mathias maar één ding belangrijk: de locatie.
«
»
23:15 A Place in the Sun
David en Sonia uit Southampton zijn op zoek naar een woning in de provincie Almeria in Zuid-Spanje. Ze hebben een budget van 100.000 pond. Jonnie Irwin toont hen vijf fantastische huizen.
«
»
00:10 Love Island Australia
De opwinding in de villa piekt als er twee nieuwe jongens binnenkomen en Sophie terugkeert.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers