TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Sex and the City
Carrie heeft het erg moeilijk met Samantha's situatie maar dit laat Aleksandr koud. Miranda denkt naar Brooklyn te verhuizen en Charlotte krijgt een hondje. Samantha begint aan haar chemokuur.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 A Place in the Sun
Robin en Susan Loxton willen een vakantiehuis kopen in de buurt van Mijas, hun favoriete deel van Zuid-Spanje. Danni Menzies toont enkele serieuze opties voor hun beperkte budget van £ 81.000.
«
»
07:25 Kavos Weekender
Kavos Weekender volgt een groep jonge Britse feestgangers die naar het bruisende resort Kavos, op Corfu trekken voor een onvergetelijk weekend vol nachtleven, feesten en avonturen.
«
»
08:10 Kavos Weekender
Het is het tweede weekend in de Griekse feesthoofdstad Kavos en El Jefe houdt zijn nieuwkomers goed in de gaten. Vooral nu Tash, Ethan, Lucy en Joel meer geïnteresseerd lijken te zijn in elkaar dan in de baan.
«
»
09:00 The Block Australia
De veiling bepaalt welk stel er wint en de $100.000 in ontvangst mag nemen.
«
»
10:45 Love it or List it Australia
Sibon en Gerard wonen met hun twee tienerjongens in een vervallen huis in de prestigieuze buitenwijk Hunters Hill in Sydney. Sibons koffers zijn gepakt, maar Gerard denkt dat renovatie de oplossing is.
«
»
11:40 Dr. Phil
Een joodse man zegt dat een bende hem heeft aangevallen in een straat in New York City terwijl ze antisemitische leuzen schreeuwden. Rabbi Aryeh Cohen en een voormalige white supremacist delen hun inzichten.
«
»
12:25 Love Island Australia
Tayla is woedend als Cassidy en Grant dichter bij elkaar komen in de yoga-uitdaging, terwijl de twee nieuwste meisjes die in Paradise landen, Shelby en Amelia, de concurrentie in de villa aanwakkeren.
«
»
13:20 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Op Barbados woont de in Bajan geboren Jofra Archer, de zesentwintigjarige mondiale sportheld van het Engelse cricketteam. Daarnaast 'Queen of Soca', Alison Hinds, die tevens cultureel ambassadeur is voor Barbados.
«
»
14:15 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Op Antigua en Barbuda bezoekt selfmade miljonair Anthony Athill het Hermitage Bay hotel. En Alex Grimley, eigenaar van een van Antigua's meest trendy hotspots, restaurant Sheer Rocks, lanceert een nieuw Aziatisch restaurant.
«
»
15:05 MasterChef UK
De eerste acht kandidaten krijgen als opdracht een gerecht klaar te maken met ingrediënten uit de nieuwe MasterChef-marktplaats, waaronder varkensgehakt, heilbot en pancetta. Slechts vijf chefs overleven deze eerste ronde.
«
»
16:10 A&E After Dark
Het personeel van de nachtdienst wordt geconfronteerd met een oudere voetganger die is overreden door een motor, en verpleegster Leanne vreest dat zijn verwondingen levensbedreigend kunnen zijn.
«
»
17:05 Dr. Phil
De moeder van een kind dat omkwam bij de schietpartij op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas vertelt haar verhaal. Experts vertellen hoe zij denken dat de samenleving massale schietpartijen kan voorkomen.
«
»
17:55 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om één perfect aperitiefgerecht te creëren en dit te combineren met een prachtige ambachtelijke cocktail. De dromen van één chef-kok komen tot een einde.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Rob en Nikki's semi met drie slaapkamers in Waverley, NSW, is perfect voor personal trainer Nikki om vanuit huis te werken. Maar Rob vindt dat het huis geen verbinding heeft tussen de ruimtes.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De Meilandjes werken dag en nacht aan de verbouwing van Code Rosé. Maar zelfs nadat de opening van het pension met drie weken is uitgesteld, is de eindstreep nog niet in zicht. Het grote aantal boekingen leidt tot technische problemen met de website.
«
»
20:35 Travel Guides
De Whitsundays is een tropisch paradijs aan de kust en is de ideale plek voor avontuur.
«
»
21:30 Travel Guides
De gidsen vertrekken naar Tasmanië voor de winter, waar ze ontdekken dat de actie nooit stopt.
«
»
22:30 Blind gekocht
Dina gaat langs bij de koppels om te kijken of ze aan hun nieuwe woning kunnen wennen. Voor Klaas en Heleen is het een spannende dag en staat de grote onthulling dan eindelijk voor de deur.
«
»
23:30 A Place in the Sun
Het pas verloofde stel, Lyndsey en Paul uit Glasgow, wil het volgende hoofdstuk van hun leven samen beginnen door een vakantiehuis te kopen in de prachtige Spaanse omgeving van Oliva.
«
»
00:30 Love Island Australia
Tayla bereikt het breekpunt en de jongens beproeven hun geluk met de nieuwkomers. Bovendien staan de eilandbewoners op scherp als de herkoppeling nadert en de nieuwe meisjes hun beslissingen nemen.
«
»
01:25 Sex and the City
Aleksandr schermt zijn werk en vrienden af voor Carrie. Miranda past zich aan haar nieuwe leven in Brooklyn aan. Charlotte schrijft Elizabeth Taylor in voor een wedstrijd. Samantha maakt een sekstape met Smith.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' (Play4)

Bakken is kunst en dat weten ook Wim Opbrouck, Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Ze slaan de 'Bake Off'-tent dit keer op aan het Rubenskasteel in Zemst.

'Bake Off Vlaanderen', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers