TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 A Place in the Sun
Danni Menzies helpt het Cheshire-echtpaar Alison en Stephen bij het vinden van een vakantiehuis in het charmante stadje Marseillan in het zuiden van Frankrijk. Met een budget van £ 115.000 hebben ze keuze te over.
«
»
06:10 Bachelor in Paradise Australia
De spanningen lopen hoog op tijdens een explosief Bula-banket terwijl de beschuldigingen over en weer vliegen. Intenties worden in twijfel getrokken, waardoor sommige deelnemers in tranen achterblijven.
«
»
07:15 Bachelor in Paradise Australia
Er arriveert een nieuw gezicht in het paradijs en de zinnen zijn gericht op één specifieke persoon. Geruchten beginnen de ronde te doen, waardoor een van de vrijgezellen alles in twijfel trekt.
«
»
08:20 The Block Australia
Een chaotische 'Hallway week' wordt nog pittiger door slecht weer en modderige omstandigheden.
«
»
09:25 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp gaat opnieuw op bezoek bij Julie en Allen. In 2019 besloot het stel hun huis te koop te zetten, nadat ze een huis naast Allens favoriete pub hadden gevonden.
«
»
10:25 Dr. Phil
Twee jaar lang heeft Terri duizenden dollars gestuurd naar haar miljonair-vriend Ricardo, met wie ze van plan is te trouwen, maar die ze nog nooit persoonlijk heeft ontmoet.
«
»
11:10 Love Island
Een ongelooflijke liefdeszomer loopt binnenkort ten einde en geen van de eilandbewoners wil weg. Het ene stel wordt officieel en een andere relatie loopt op de klippen.
«
»
12:05 Love Island
Terwijl de laatste dates doorgaan, gaat er een aankondiging door de villa terwijl de finale nadert.
«
»
13:05 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
14:00 Travel Guides
De gidsen gaan naar Brisbane voor een warme week in de stad, inclusief lekker eten.
«
»
14:50 The Block Australia
De duo's laten hun hallen, gangen, waskamers en passages zien. Een team wint tienduizend dollar.
«
»
16:10 A&E After Dark
Een patiënt wordt onrustig in de spoedafdeling terwijl hij wacht om zijn bloedende hand te laten behandelen. Twee patiënten arriveren nadat ze uit een raam gesprongen zijn tijdens een brand in hun huis.
«
»
17:05 Dr. Phil
Terri wacht al twee jaar op de terugkeer van haar miljonair-vriend Ricardo uit Canada met hun Bitcoin-investering. Ze heeft hem alleen nog nooit ontmoet. Verder updates over enkele voormalige gasten die zijn opgelicht.
«
»
17:55 Next Level Chef
Vijftien deelnemers uit het hele land bereiden zich voor om hun culinaire kunsten naar het volgende niveau te tillen. De teams zijn gekozen, maar niet iedereen zal de finish halen.
«
»
18:50 Love It or List It UK
Na talloze bezichtigingen zijn Julie en Alan uit Stoke het er nog steeds niet over eens of ze hun huidige huis zullen opknappen of verkopen. Kirstie en Phil helpen hen eindelijk een beslissing te nemen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De grote dag van Leroy en Maxime komt steeds dichterbij. De laatste punt op de i van de openingsdans wordt gezet. Ondertussen gaan de dagelijkse dingen in huize Meiland ook gewoon door. Zo moet het nieuwe park in de achtertuin gedecoreerd worden.
«
»
20:35 Playgrounds of the Rich and Famous
St Tropez werd in de jaren vijftig voor het eerst op de kaart gezet door Brigitte Bardot en is nog steeds een van de populairste exclusieve trefpunten voor beroemdheden op aarde. Verkenning van de legendarische Club 55 op het strand van Pampelonne.
«
»
21:30 Playgrounds of the Rich and Famous
Er is een bezoek aan het Caribische eiland Saint Barthélemy, een favoriete schuilplaats van Sir Paul McCartney, Beyoncé, Pippa Middleton, en Roman Abramovich. Het eiland is exclusief en luxueus.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Rhona en Nina Brennan hebben £ 165.000 om het perfecte gezinsvakantiehuis te vinden dat ook een B&B kan zijn in de Franse regio Limousin. Jasmine laat ze vijf panden zien op spectaculaire locaties.
«
»
23:30 Love Island
Het is de vooravond van de live finale en de temperatuur stijgt in de meest spraakmakende villa van het land. Voor de overige koppels was het echt een ongelooflijke zomer vol romantiek, maar nu is het einde nog maar één dag verwijderd.
«
»
00:35 Love Island
Laura Whitmore organiseert als de stemming beslist welk koppel de prijs van 50.000 pond verdient en wordt gekroond tot winnaar van Love Island 2021.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers