TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 MasterChef UK
De laatste vier nemen het tegen elkaar op voor de kans om een van de meest iconische uitdagingen van de serie aan te gaan: Chef's Table. De opdracht: hun interpretatie van een klassiek gerecht.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Marriage Pact
De beslissingsdag nadert. Shan heeft een hartverwarmende traktatie in petto: onverwachte bezoeken van dierbaren. Na tijd met familie en vrienden te hebben doorgebracht, worden de koppels de avond voor de beslissingsdag gescheiden.
«
»
08:10 The Marriage Pact
Het is de beslissingsdag en de emoties lopen hoog op. De koppels moeten beslissen of ze in het huwelijksbootje stappen of voor altijd stoppen. Stellen die hun beloften nakomen, trouwen in de prachtige straten van Cartagena.
«
»
08:55 The Block Australia
Eťn team pakt het prijzengeld voor hun master en suite als het werk van de deelnemers wordt onthuld.
«
»
10:10 Love It or List It
Jamey en Leah houden zoveel van hun ouderlijk huis dat ze het twee keer hebben gekocht. Maar Leah is klaar met de problemen.
«
»
11:05 Dr. Phil
Onschuldige burgers die op brute wijze worden aangevallen door vreemden. Sommige mensen zeggen dat deze aanvallen het gevolg zijn van een soft criminaliteitsbeleid dat is uitgevaardigd door progressieve officieren van justitie.
«
»
11:50 Love Island
Na een verzengende week in de Love Island-villa, hebben de Islanders al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is. De prachtige singles kwamen op zoek naar romantiek en plezier in de zon en niemand wil van het eiland worden gedumpt.
«
»
12:45 Love Island
De gemoederen op Love Island lopen hoog op, maar er zijn nog meer verrassingen in petto. Zoals gewoonlijk is er bedrog en romantiek in het paradijs en sommigen lopen gevaar naar huis te worden gestuurd.
«
»
13:35 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty verzorgen het huwelijk van Cynthia en Stefan. Ze kennen elkaar van de basisschool en kwamen jaren later in contact via social media. Ze willen dolgraag trouwen, maar hun budget laat dit niet toe.
«
»
14:25 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty gaan aan de slag voor Frida en Machiel in het hoge noorden. Hun financiŽle situatie maakt trouwen voor hen onmogelijk. Het stel is helemaal weg van grote Amerikaanse trucks. Machiel wil niets liever dan zijn Frida hierin ophalen.
«
»
15:10 The Block Australia
Een team gaat het allemaal hun pet te boven, maar toch geloven ze dat hun slaapkamer moet winnen.
«
»
16:05 Paramedics
Bij een ongeluk met hoge snelheid wordt een jonge vrouw uit de achterkant van haar auto geslingerd. Steve wordt gedwongen in actie te komen om te proberen een ernstig zieke patiŽnt te redden. Een emotionele laatste dienst samen voor Leonard en Nat.
«
»
16:55 Dr. Phil
Een interview met Julia Wendell, die onthult waarom ze denkt dat ze Madeleine McCann is, die in 2007 op driejarige leeftijd verdween. Wendells ouders in Polen houden vol dat zij hun biologische kind is en ontkennen dat ze is ontvoerd.
«
»
17:40 MasterChef UK
Na acht slopende weken van hevige concurrentie keren de laatste drie voor de allerlaatste keer terug naar de MasterChef-keuken terwijl de zoektocht naar de beste amateurkok van het land zijn hoogtepunt bereikt.
«
»
18:50 Love It or List It
Het huis van David en Maria wordt te krap voor de groeiende behoeften van het gezin.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Maxime en Leroy wonen nog maar net samen, maar ze vinden hun huis nu al te klein - zeker met een baby op komst. Martien en Erica gaan mee op bezichtiging, in de hoop een nieuwe woning voor ze te vinden.
«
»
20:35 Paris in Love
De laatste week voor de bruiloft is gevuld met onverwachte onthullingen, die leiden tot het langverwachte moment en de prachtige bruid.
«
»
21:40 Paris in Love
De laatste week voor de bruiloft is gevuld met onverwachte onthullingen, die leiden tot het langverwachte moment en de prachtige bruid.
«
»
22:55 Tattoo Fixers on Holiday
Boybandlid Ollie komt langs en Sketch ontwerpt een op muziek geÔnspireerde tattoo voor hem. Daarnaast krijgt Zoe een mooie make-over van Sketch en transformeert Glen Dave's slordige borrelglastatoeage.
«
»
23:50 Love Island
De temperatuur stijgt voor de koppels. De prachtige singles hebben de tijd van hun leven, maar terwijl sommigen een koppel zullen zijn, dreigen anderen te worden gedumpt.
«
»
00:50 Love Island
Het is het einde van week twee op "Love Island" en de sexy singles hebben de tijd van hun leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers