TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 MasterChef UK
De laatste vier getalenteerde amateurkoks hebben alles gegeven om dit punt in de competitie te bereiken. Deze week is voor hen de laatste kans om hun waarde te bewijzen tegenover de strenge jury.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Paris in Love
Paris en Carter vieren een gezamenlijk vrijgezellenfeest in Las Vegas met familie en vrienden, de luxe sfeer zorgt voor emotie bij de aanstaande bruid.
«
»
07:20 Paris in Love
Kathy vergezelt Paris op weg naar Washington DC waar ze een wetsvoorstel voor schoolhervorming steunen dat Paris heeft opgesteld om te voorkomen dat tieners meemaken wat zij heeft meegemaakt.
«
»
08:10 The Block Australia
Teams worden uitgeschakeld, tegels ontbreken en tranen beginnen te vloeien, en dit alles terwijl de deelnemers de afwerking van hun badkamer en suites in goede banen proberen te leiden.
«
»
09:00 Love It or List It
Een vrouw wil nooit meer weg uit haar charmante huis uit 1985 dat vlakbij het centrum ligt, maar haar man denkt dat ze een grote fout hebben gemaakt. Hij wil namelijk een open plattegrond om te kunnen entertainen.
«
»
09:50 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn panel van experts bespreken details van de moordzaak van Alex Murdaugh en een analyse van zijn lichaamstaal, waaronder drie belangrijke gedragingen die Murdaugh verraden. Plus wat er achter de schermen gebeurde.
«
»
10:35 Love Island
Na een verzengende eerste week in de Love Island-villa, hebben de Islanders al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is. De prachtige singles kwamen op zoek naar romantiek.
«
»
11:35 Love Island
Laura Whitmore wordt vergezeld door beroemde superfans Big Zuu, Vick Hope en Jordan North om al het laatste nieuws en roddels uit de favoriete villa van het land te bespreken.
«
»
12:25 Say Yes to the Dress: Atlanta
Voormalig schoonheidskoningin Macey wil een andere jurk dan haar oude competitie jurken. Bruid Nikki en haar tante zijn het oneens over de keuze van haar favoriete jurk. Bruid Hailee wil vooral de goedkeuring van haar moeder.
«
»
12:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een romanschrijfster vindt inspiratie via haar personages, Kristy wil door het gangpad lopen en eruitzien als haar favoriete pop uit haar kindertijd, en Rachel begint te twijfelen over haar keuze bij het doorpassen van haar jurk.
«
»
13:20 Meet Me in Paris
Drie echte vrouwen volgen het script en schrijven hun eigen einde in een unieke reality-romcom.
«
»
14:50 The Block Australia
Eťn team pakt het prijzengeld voor hun master en suite als het werk van de deelnemers wordt onthuld.
«
»
16:05 Paramedics
Steve racet naar een afgelegen bos waar een enorme boom is omgevallen en het been van een man heeft verbrijzeld. Cullen neemt drastische maatregelen om een ernstig zieke patiŽnt te redden. Emily met heimwee adopteert een oma voor de dag.
«
»
16:55 Dr. Phil
Onschuldige burgers die op brute wijze worden aangevallen door vreemden. Sommige mensen zeggen dat deze aanvallen het gevolg zijn van een soft criminaliteitsbeleid dat is uitgevaardigd door progressieve officieren van justitie.
«
»
17:45 MasterChef UK
De laatste vier nemen het tegen elkaar op voor de kans om een van de meest iconische uitdagingen van de serie aan te gaan: Chef's Table. De opdracht: hun interpretatie van een klassiek gerecht.
«
»
18:50 Love It or List It
Jamey en Leah houden zoveel van hun ouderlijk huis dat ze het twee keer hebben gekocht. Maar Leah is klaar met de problemen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martiens' technisch inzicht wordt weer fors op de proef gesteld. In de moderne villa is zelfs het licht aankrijgen een probleem - hij moet nu alweer in het donker douchen. En het automatische druppelsysteem zet de hele tuin blank.
«
»
20:35 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty verzorgen het huwelijk van Cynthia en Stefan. Ze kennen elkaar van de basisschool en kwamen jaren later in contact via social media. Ze willen dolgraag trouwen, maar hun budget laat dit niet toe.
«
»
21:30 Borsato's Budget Bruiloft
Mary en Betty gaan aan de slag voor Frida en Machiel in het hoge noorden. Hun financiŽle situatie maakt trouwen voor hen onmogelijk. Het stel is helemaal weg van grote Amerikaanse trucks. Machiel wil niets liever dan zijn Frida hierin ophalen.
«
»
22:25 The Real Housewives of Beverly Hills
De spanning loopt hoog op tijdens Mauricio's feest in Mexico als Kyle wil weten wat Lisa Rinna heeft gezegd over haar zus Kim. Erika adviseert Lisa Rinna om schoon schip te maken. De reis eindigt met een boottocht en een dans om nooit te vergeten.
«
»
23:20 Love Island
Na een verzengende week in de Love Island-villa, hebben de Islanders al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is. De prachtige singles kwamen op zoek naar romantiek en plezier in de zon en niemand wil van het eiland worden gedumpt.
«
»
00:20 Love Island
De gemoederen op Love Island lopen hoog op, maar er zijn nog meer verrassingen in petto. Zoals gewoonlijk is er bedrog en romantiek in het paradijs en sommigen lopen gevaar naar huis te worden gestuurd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers