TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Extreme Weddings: Australia
Een koppel heeft een middeleeuws huwelijk bij het prehistorische monument Stonehenge, compleet met slagveld. Een ander koppel viert hun bruiloft op de hoogste toren van AustraliŽ.
«
»
08:35 Extreme Weddings: Australia
Een gekostumeerde bruiloft, een curryfeest en een bruiloft met een verrassende bestemming.
«
»
09:20 The Block Australia
De badkamers bezorgen de deelnemers een hoop kopzorgen. Ze krijgen hindernis na hindernis te verwerken, en dan moeten ze ook nog eens meedoen aan de uitdaging.
«
»
10:15 Love It or List It
Een koppel is verdeeld over hun jaren tachtig ranchwoning wanneer de ene houdt van de buurt maar de andere hun krappe onderkomen wil dumpen. Hilary moet ruimte vinden om een ontspanningsruimte en een speciaal kantoor te creŽren.
«
»
11:05 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt hoe volwassenen TikTok overmatig gebruiken, met name door het algoritme dat het zo verslavend maakt. Hij voert een gesprek met Shannon en Donna, beiden geobsedeerd door de app en niet bereid ermee te stoppen.
«
»
11:50 Love Island
Het is tijd voor Faye en Sharon om op date te gaan met twee nieuwe Love Islanders.
«
»
12:40 Love Island
De eilandbewoners hebben al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is.
«
»
13:30 Ring by Spring
Met nog maar twee maanden te gaan tot hun afstuderen, maken de overgebleven singles grote stappen.
«
»
14:20 Ring by Spring
In de laatste weken hebben de studenten bijna geen tijd meer om hun verloving rond te krijgen.
«
»
15:15 The Block Australia
Teams worden uitgeschakeld, tegels ontbreken en tranen beginnen te vloeien, en dit alles terwijl de deelnemers de afwerking van hun badkamer en suites in goede banen proberen te leiden.
«
»
16:05 Paramedics
Steve en Emily zijn op alles voorbereid als ze een iemand tegenkomen die het heet heeft en duizelig is. Eamon is niet onder de indruk van Mike's gevoel voor mode. Een voormalige doodgraver verrast Cullen door in het aangezicht van de dood te lachen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Dr. Phil en zijn panel van experts bespreken details van de moordzaak van Alex Murdaugh en een analyse van zijn lichaamstaal, waaronder drie belangrijke gedragingen die Murdaugh verraden. Plus wat er achter de schermen gebeurde.
«
»
17:45 MasterChef UK
De laatste vier getalenteerde amateurkoks hebben alles gegeven om dit punt in de competitie te bereiken. Deze week is voor hen de laatste kans om hun waarde te bewijzen tegenover de strenge jury.
«
»
18:50 Love It or List It
Een vrouw wil nooit meer weg uit haar charmante huis uit 1985 dat vlakbij het centrum ligt, maar haar man denkt dat ze een grote fout hebben gemaakt. Hij wil namelijk een open plattegrond om te kunnen entertainen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De fans voor de deur bij de familie Meiland weten het al: er wordt een surpriseparty georganiseerd in de tuin van Martien en Erica. Iedereen is er, alleen Maxime en Leroy komen te laat op hun eigen babyshower.
«
»
20:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Voormalig schoonheidskoningin Macey wil een andere jurk dan haar oude competitie jurken. Bruid Nikki en haar tante zijn het oneens over de keuze van haar favoriete jurk. Bruid Hailee wil vooral de goedkeuring van haar moeder.
«
»
21:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een romanschrijfster vindt inspiratie via haar personages, Kristy wil door het gangpad lopen en eruitzien als haar favoriete pop uit haar kindertijd, en Rachel begint te twijfelen over haar keuze bij het doorpassen van haar jurk.
«
»
21:35 Meet Me in Paris
Drie echte vrouwen volgen het script en schrijven hun eigen einde in een unieke reality-romcom.
«
»
23:10 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen pakken hun spullen voor hun reis naar Mexico. Eden vertelt Lisa Vanderpump wat Lisa Rinna zei over Kims nuchterheid. Terwijl Lisa Rinna naar New York gaat om haar dochter te zien, is zij het onderwerp van gesprek in Mexico.
«
»
00:00 Love Island
Na een verzengende eerste week in de Love Island-villa, hebben de Islanders al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is. De prachtige singles kwamen op zoek naar romantiek.
«
»
01:05 Love Island
Laura Whitmore wordt vergezeld door beroemde superfans Big Zuu, Vick Hope en Jordan North om al het laatste nieuws en roddels uit de favoriete villa van het land te bespreken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers