TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 The Marriage Pact
De beslissingsdag staat voor de deur. Nu de spanning toeneemt, kunnen de koppels wel een opkikker gebruiken. Shan bedenkt twee spannende activiteiten die de koppels dichter bij elkaar brengen.
«
»
07:35 The Marriage Pact
De koppels krijgen te maken met verleidingen. Ze gaan een avondje stappen in de stad zonder hun partners. Marcus sluipt weg voor een gesprek in het geheim met Alysha. De vrouwen worden meegenomen om trouwjurken te kopen.
«
»
08:20 The Block Australia
De deelnemers krijgen een fascinerend kijkje in het culturele erfgoed van het land waarop ze bouwen.
«
»
09:10 Love It or List It
Kort nadat Lauren en Jamelle zijn verhuisd, heeft Lauren daar achteraf spijt van gekregen. Jamelle is ervan overtuigd dat Hilary hun disfunctionele lay-out een draai kan geven, maar Lauren hoopt dat David een woning kan vinden die beter bij hen past.
«
»
10:05 Dr. Phil
Beroemdheden en influencers met miljoenen volgers prijzen onorthodoxe en vaak gevaarlijke diëten en gezondheidspraktijken aan om de huidige ideeën van perfectie of welzijn te verwezenlijken, en sommige mensen volgen deze blindelings.
«
»
10:50 Love Island
Glamoureuze singles wonen in een prachtige villa onder de toeziende blik van het publiek thuis.
«
»
11:45 Love Island
Jess en Ched worden wakker in de schuilplaats. Siannise en Luke T zijn verliefd. Siannise krijgt een sms. Families van eilandbewoners bezoeken de villa.
«
»
13:00 Extreme Weddings: Australia
Een koppel heeft een middeleeuws huwelijk bij het prehistorische monument Stonehenge, compleet met slagveld. Een ander koppel viert hun bruiloft op de hoogste toren van Australië.
«
»
13:55 Extreme Weddings: Australia
Een gekostumeerde bruiloft, een curryfeest en een bruiloft met een verrassende bestemming.
«
»
14:50 The Block Australia
Eén team wint 10.000 dollar voor hun logeerkamer. En misschien komt de kabouter weer in het spel.
«
»
16:00 Paramedics
De Australische hulpdiensten hebben het moeilijk wanneer een 38-jarige man een hartaanval krijgt. Even later komt er een melding binnen dat een jonge voetballer ineen is gestort. Eamon gooit zijn charmes in de strijd om een 94-jarige te helpen.
«
»
16:55 Dr. Phil
Het aantal jongeren dat zich identificeert als transgender is de afgelopen jaren bijna verdubbeld. Sommigen zeggen dat tieners zich haasten om medische behandelingen te ondergaan zonder advies of kennis van de feiten.
«
»
17:45 MasterChef UK
De halve finales beginnen met een reis naar het Fire Service College in Gloucestershire, een van 's werelds toonaangevende brandweertrainingsfaciliteiten. De halve finalisten zullen hun werk eren met een feestelijke lunch.
«
»
18:50 Love It or List It
Nu Sunita en Bijal twee jonge jongens hebben, voelt Bijal de krapte en wil hij meer ruimte voor amusement. Hij hoopt dat David een nieuwe woning met meer ruimte kan vinden, maar Sunita daarentegen hoopt dat Hilary een draai kan geven aan hun huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Lekker luieren is niets voor de familie Meiland, zelfs op vakantie op Curaçao is er geen moment rust. De dagen worden goed gevuld en als ineens Martiens broer Jaap met zijn vrouw Evelien als verrassing opduikt, is de chaos compleet.
«
»
20:35 Paris in Love
Paris en Carter vieren een gezamenlijk vrijgezellenfeest in Las Vegas met familie en vrienden, de luxe sfeer zorgt voor emotie bij de aanstaande bruid.
«
»
21:35 Paris in Love
Kathy vergezelt Paris op weg naar Washington DC waar ze een wetsvoorstel voor schoolhervorming steunen dat Paris heeft opgesteld om te voorkomen dat tieners meemaken wat zij heeft meegemaakt.
«
»
22:45 Tattoo Fixers on Holiday
Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage.
«
»
23:45 Love Island
Maak je klaar voor een zomer vol liefde terwijl de klas van 2021 zich koppelt en zich vestigt, en de strijd om op het eiland te blijven en een geldprijs te winnen begint. Maak je klaar voor een vakantieromantiek als geen ander.
«
»
01:10 MasterChef UK
De halve finales beginnen met een reis naar het Fire Service College in Gloucestershire, een van 's werelds toonaangevende brandweertrainingsfaciliteiten. De halve finalisten zullen hun werk eren met een feestelijke lunch.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers