TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Extreme Makeover: Home Edition
Ty en het team bouwen een huis voor een vrouw die huisvesting biedt aan dakloze veteranen.
«
»
08:00 Interior Design Masters
De acht overgebleven interieurontwerpers nemen deel aan een commerciŽle ontwerpuitdaging om een landelijke trouwlocatie in Sussex te transformeren. Gepresenteerd door Alan Carr met rechter Michelle Ogundehin.
«
»
09:00 Interior Design Masters
De zes overgebleven interieurontwerpers doen mee aan een commerciŽle ontwerpuitdaging om winkelinterieurs te transformeren. Gepresenteerd door Alan Carr met als jury Michelle Ogundehin.
«
»
10:05 The Block NZ
De teams worden geconfronteerd met budgettaire druk bij de aanpak van een grote en ingewikkelde ruimte: de entree, het damestoilet, het trappenhuis en de gang.
«
»
11:05 Love It or List It
Een echtpaar is het niet eens over de ruimte die ze hebben in hun huis. Pam vindt dat hun bungalow groot genoeg is voor hun levensstijl, maar haar man Brad is het daar niet mee eens.
«
»
11:55 Dr. Phil
DNA-testen maken een einde aan het tijdperk van het bewaren van familiegeheimen. Het leven van sommige mensen wordt hierdoor beter, maar anderen gaan kapot. Artsen bespreken wat belangrijk is voordat iemand een DNA-test doet.
«
»
12:40 Love Island
Een schokkende verschijning van Caroline zorgt ervoor dat de eilanders in paniek raken. Maura en Tom blijven in de tussentijd ruzie maken over Toms opmerkingen over de andere eilanders.
«
»
13:30 Changing Rooms
In Macclesfield voegen man-en-vrouw-teams Milena en Simon en Lois en Nick wat anime-tovenarij toe aan de grijze slaapkamer van een tienjarige en creŽren ze een tropische droom in een eenvoudige en vergeten hoofdslaapkamer.
«
»
14:20 Changing Rooms
In Wokingham laten Lucy en Andy, en Mark en Jackie gedurfde kleuren, slimme ontwerpen en de wow-factor los in hun huizen uit de jaren zestig, terwijl ze elkaars boxy slaapkamer en beige zitkamer een update geven.
«
»
15:15 The Block NZ
In de entree en de hal hebben sommige teams moeite om hun ruimtes op orde te houden, en het budgetprobleem van ťťn team drijft hen naar de rand van de afgrond.
«
»
16:10 Paramedics
Een vrouw moet vechten voor haar leven na een ernstige astmatische aanval. Amanda krijgt een ongebruikelijk verzoek van een patiŽnt. Matt krijgt te maken met een verschrikkelijk auto-ongeluk.
«
»
17:00 Dr. Phil
Vapen is fysiek schadelijk en is een echt twistpunt geworden binnen families van tienergebruikers. De twaalfjarige Connor vertelt hoe hij aan vapes komt. Grace en Jordyn delen hun verhalen over hoe vapen hen in het ziekenhuis bracht.
«
»
17:45 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de voorronden en de laatste negen thuiskoks arriveren voor de auditieronde. Ze moeten hun kenmerkende gerecht koken dat de juryleden John en Gregg zal laten zien wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»
18:50 Love It or List It
Een gezin van vier woont samengepropt in de kelder van hun investeringshuis terwijl de huurders boven wonen. Nadat de huurders zijn vertrokken, wil Becky het huis terugvorderen, maar Junior is klaar voor een nieuwe start in een nieuw huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martiens ochtend begint beroerd: hij is de sleutel van de brievenbus kwijt. Zoals gewoonlijk moet het probleem worden opgelost door Erica, die eigenlijk het hek moet repareren, zodat beagle Babs niet meer kan ontsnappen.
«
»
20:35 Space Invaders
Als ouders van acht kinderen is het voor Arielle en Mark lastig om tijd en energie te vinden om op te ruimen. Het team gaat aan de slag om het gezin met kinderen te helpen.
«
»
21:25 Space Invaders
Julie en Pete hebben een leeg nest nadat alle vijf hun kinderen het huis uit zijn. Het probleem is dat hun volwassen kinderen veel spullen hebben achtergelaten, en hun huis is nu rommelig en hun leven is bergafwaarts gegaan.
«
»
22:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle plannen een feest met burlesque thema. Lisa is verbijsterd als ze hoort dat Faye Resnick op de gastenlijst staat. Lisa Rinna besluit schoon schip te maken met Yolanda.
«
»
23:15 Love Island
Danny is geschokt en ontdaan wanneer Arabella de villa verlaat. Lucie trekt Anton intussen naar de kant en ze bespreken samen waarom ze nooit iets heeft gezegd met betrekking tot Tommy.
«
»
00:20 Dating: No Filter
Yogi-hondenuitlater Sara gaat op date met hondenliefhebber Jonathan. Jonge ondernemer Mario probeert Emmy te imponeren met trampolines en veganistisch eten.
«
»
00:45 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de voorronden en de laatste negen thuiskoks arriveren voor de auditieronde. Ze moeten hun kenmerkende gerecht koken dat de juryleden John en Gregg zal laten zien wie ze zijn als kok en hoe goed ze kunnen worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers