TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Match Me in Miami
De vrouwen proberen vrede te sluiten met Nelly, maar het werkt averechts. Devyn en Laura worden gedwongen de boel op te schudden bij het bureau. Elsa worstelt met een sociaal onhandige cliënt. Taty slaat de plank mis met haar eerste klant, Kimberley.
«
»
01:20 Match Me in Miami
Tiff, Taty en Elsa wennen aan Nelly's proeftijd. Elsa vertelt Nelly dat Laura hen heeft geadviseerd niet met haar te praten. Cliënten Don en Jesyka worden serieus. Devyn kondigt aan dat ze terug verhuist naar New York.
«
»
02:10 The Block NZ: On Point
De teams beginnen met het ontwerpen van een terras buiten, maar budgettaire problemen verhogen de inzet. De teams moeten elkaars kamers beoordelen.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Property Brothers
Na een langeafstandsrelatie besluit een stel eindelijk om samen een huis te bouwen in Brazilië. De twee ingenieurs zijn op zoek naar het perfecte huis met uitzicht op de bergen, waar ze vrienden en familie kunnen vermaken.
«
»
07:45 Match Me in Miami
De vrouwen proberen vrede te sluiten met Nelly, maar het werkt averechts. Devyn en Laura worden gedwongen de boel op te schudden bij het bureau. Elsa worstelt met een sociaal onhandige cliënt. Taty slaat de plank mis met haar eerste klant, Kimberley.
«
»
08:35 Match Me in Miami
Tiff, Taty en Elsa wennen aan Nelly's proeftijd. Elsa vertelt Nelly dat Laura hen heeft geadviseerd niet met haar te praten. Cliënten Don en Jesyka worden serieus. Devyn kondigt aan dat ze terug verhuist naar New York.
«
»
09:20 The Block NZ
De dag van de veiling nadert, en de teams voelen de druk om van hun appartementen de best mogelijke ruimte te maken. Bij de laatste teamuitdaging zorgt een geheim voordeel voor de nodige chaos.
«
»
10:15 Love It or List It
Jamey en Leah houden zoveel van hun ouderlijk huis dat ze het twee keer hebben gekocht. Maar Leah is klaar met de problemen.
«
»
11:10 Dr. Phil
Van miljoenen mensen zijn hun meest persoonlijke foto's zonder hun toestemming online geplaatst, vaak met hun echte naam en identificerende informatie. Een moeder probeert een pornosite te sluiten waarop afbeeldingen van haar dochter staan.
«
»
11:55 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
12:45 Next Level Chef
Achttien thuiskoks en professionele chefs beginnen aan de competitie. Nadat ze zijn opgedeeld in teams met verschillende mentoren, worden ze op verschillende niveaus ingedeeld en krijgen ze 45 minuten de tijd om een gerecht te bereiden.
«
»
13:35 Next Level Chef
De deelnemers krijgen de opdracht een Mexicaans gerecht te maken, maar halverwege de challenge wordt een speciaal ingrediënt geïntroduceerd. Aan het einde van de ronde wordt één deelnemer geëlimineerd.
«
»
14:25 Next Level Chef
Chef-koks moeten de sandwich naar een hoger niveau tillen. Alle ingrediënten moeten rijk van smaak zijn en smakelijk voor het oog. De chef-kok die er niet in slaagt een broodje van topklasse te bereiden, wordt geëlimineerd.
«
»
15:10 The Block NZ
Nu de veiling voor de deur staat, gaan de teams door met de wensenlijstjes van de juryleden. Mark roept de teams bijeen voor een speciale filmavond en de makelaars geven hun mening over de appartementen.
«
»
16:10 Emergency
Dr Andrew heeft een klein probleem om begrepen te worden, maar heeft grotere problemen met een jonge voetballer die tekenen vertoont van ruggengraat- en inwendige verwondingen. Dr Mya jongleert met patiënten alsof het ballen in de lucht zijn.
«
»
17:05 Dr. Phil
Verloskundige-gynaecoloog en oncoloog James Heaps wordt schuldig bevonden aan aanranding en wangedrag jegens patiënten. Honderden beweren dat ze seksueel zijn misbruikt tijdens onderzoeken. Vier overlevenden spreken zich uit.
«
»
17:55 Masterchef USA
Daphne Oz is het gastjurylid terwijl chef-koks uit het noordoosten hun kenmerkende gerechten bereiden. Vijf thuiskoks ontvangen een felbegeerd wit schort en gaan door in de hoop de volgende MasterChef te worden.
«
»
18:45 Love It or List It
Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 Chateau Meiland
Erica ontdekt een wespennest op de privé-etage en Martien krijgt het 'très chaud' wanneer er een knappe makelaar langskomt. Ook oma komt eindelijk langs.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
Het eerste spektakelstuk onthult de ware aard van de eerste lichting bakkers. Wie zijn ze als niemand kijkt? Dat laten ze zien met een decoratief masker uit koek. Zowel de 'crazy cat lady', een koekiemonster en een leeuw passeren de revue.
«
»
21:45 Bake Off Vlaanderen
In de tuin van Kasteel Groenenberg schuift de laatste batch van vijf bakkers uit de oven. De goesting druipt er van af, want de kandidaten bijten de spits af met drie mini drip cakes. Ook maken de bakkers een decoratief masker uit koek.
«
»
23:00 The Sky is the Limit
Kunsthandelaar Harry Schurmans deelt met zijn Russische vriendin Olga in Herentals een riante villa op een schiereiland. Steven Defour is profvoetballer bij FC Porto. Hij woont sinds kort samen met Laura, een Luiks model van negentien.
«
»
23:55 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David krijgen ruzie wanneer ze een Hamptonsstijl huis in Hancock Park op de lijst zetten. Flagg doet ondertussen zijn uiterste best om zichzelf en een collega te beschermen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers