TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Mystery 101: Words Can Kill
Een boekenfestival op de universiteit van professor Amy Winslow verloopt niet zoals gepland, als een van de gasten wordt vermoord. Rechercheur Travis Burke arresteert Amy's vader. Amy doet er alles aan om te bewijzen dat hij onschuldig is.
«
»
07:00 The Bachelor Australia
Met gevoelens die escaleren na bezoeken aan zijn geboorteplaats, moet Matty de moeilijke beslissing nemen om twee van deze ongelooflijke dames te kiezen om zijn familie te ontmoeten.
«
»
07:50 The Bachelor Australia
Matty moet zijn laatste en moeilijkste beslissing tot nu toe nemen. Met twee geweldige vrouwen die hun emoties en hart op het spel zetten, moet de vrijgezel beslissen met wie hij voor altijd wil zijn.
«
»
09:10 The Bachelor Australia
Rugbyspeler en vrijgezel Nick Cummins ontmoet de 25 vrijgezellen voor het eerst, behalve één vrouw.
«
»
10:35 The Bachelor Australia
Nick gaat op zijn eerste date naar een afgelegen strand waar hij alles doet om indruk te maken op de gelukkige vrijgezel. Later zorgt een groepsdate voor beginnende ruzies onderling.
«
»
11:55 The Bachelor Australia
Er ontstaan spanningen in het landhuis als allianties ontstaan en vijanden opduiken.
«
»
13:15 Ruby Herring Mysteries
Wanneer misdaadverslaggever Ruby Herring aanwijzingen krijgt voor een moord die vijf jaar eerder plaatsvond, waarbij een paranormaal begaafd persoon betrokken was, bundelt ze haar krachten met rechercheur Jake Killian om de zaak op te lossen.
«
»
14:45 Sarah Beeny's Little House Big Plans
Becca en Dan roepen versterking in om hun jarenlange project af te ronden voordat baby nummer twee er is. Carolyn en Simon creëren een op pop-art geïnspireerde, supergedurfde keuken.
«
»
15:35 Sarah Beeny's Little House Big Plans
Sarah helpt Tim, Tiff en hun dochter Tia, wier garage-verbouwing is stopgezet vanwege de pandemie. Emma en Mike draaien hun hele huis om om het beste te maken van een prachtig uitzicht.
«
»
16:30 De Perfecte Verbouwing
Fred en Sylvia willen hun woning in Delfgauw verbouwen zodat hun gehandicapte zoon Joep zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Zelf hebben ze geen flauw idee hoe ze dit voor elkaar krijgen.
«
»
17:30 De Perfecte Verbouwing
Oud-leliekweker Mark verbouwt eigenhandig met zoon Dean hun totaal vervallen bollenschuur. Ze bouwen een ontwerp dat ze gezien hebben in virtual reality. Ze moeten kiezen uit het ontwerp van Britta of het bijzondere plan van architect Richèl.
«
»
18:35 Changing Rooms
In Fareham willen Kerry en Sophie een slaapkamer die persoonlijkheid en kleur uitstraalt. Keith en Kath dromen ondertussen van iets spannends en gedurfds voor hun levenloze woonkamer.
«
»
19:30 Changing Rooms
In Bury St Edmunds zijn Leanna en Jamie in hun inspiratieloze woonkamer vastgelopen op het gebied van decoratie. Buurvrouw Donna, die de wow-factor in haar slaapkamer wil, wil Leanna en Jamie ook uit hun comfortzone halen.
«
»
20:25 Paramedics
Mike en Eamon behandelen het slachtoffer van een auto-ongeluk dat ook is neergestoken. Nat en Leonard helpen een golfer. Glenice ontmoet een heldenhond.
«
»
21:15 Paramedics
Het leven van een boer hangt aan een zijden draadje en Ray vecht hard tegen de klok. Cam helpt een kind dat een allergische reactie heeft gehad. Leonard en Nat komen een doodsbange vrouw tegen die gelooft dat ze door een dodelijke spin is gebeten.
«
»
22:10 Forensic Files II
Na een brute moord beginnen de families van de slachtoffers verontrustende brieven te ontvangen.
«
»
22:40 Forensic Files II
De onverwachte en vreemde dood van een gezondheidsbewuste vrouw zet aan tot een onderzoek.
«
»
23:10 Forensic Files II
Nadat een jonge moeder op gruwelijke wijze vermoord is aangetroffen in haar huis, vinden rechercheurs verrassende aanwijzingen op haar mobiele telefoon die kunnen leiden naar haar moordenaar.
«
»
23:40 Forensic Files II
Een verbluffend nieuw forensisch instrument leidt de onderzoekers naar een hoofdverdachte.
«
»
00:10 World's Most Evil Killers
Tussen 1976 en 2002 werden in de Verenigde Staten meer dan achthonderd moordenaars geëxecuteerd voor hun misdaden. De tiende vrouwelijke moordenaar die in 2002 voor haar misdaden werd geëxecuteerd, was Aileen Wuornos.
«
»
01:05 World's Most Evil Killers
Robert Lee Yates vermoordt dertien prostituees in Spokane, Washington, tussen 1996 en 1998, en bekent later nog twee andere moorden, gepleegd in 1975 en 1988.
«
»
01:55 Blind Gekocht NL
Barbra en Albert-Jan hebben elkaar op latere leeftijd leren kennen en zijn nu toe aan de volgende stap in hun relatie: samen een huis kopen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers