TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Killing Your Daughter
Candace is sinds kort getrouwd en ontdekt dankzij een DNA-test wie haar biologische ouders zijn. Het gaat om Tom en Jeannette Mason, twee rijke mensen die op een groot landgoed wonen.
«
»
08:00 The Bachelor Australia
Een van de meisjes scoort haar eerste single date met Matty voor een groepsdate op het strand. De vonken vliegen over op de dramatische cocktailparty wanneer een van de vrijgezellen een bom op Matty laat vallen.
«
»
08:55 The Bachelor Australia
Simone is geschokt als ze weer eens over het hoofd wordt gezien voor een solo-date, en doet haar uiterste best om indruk te maken op Matty op de groepsdate, waar de meisjes worden teruggebracht naar hun kindertijd.
«
»
09:50 The Bachelor Australia
Matty tilt een van de meisjes naar nieuwe hoogten met een opwindende single date. Elora laat de meisjes rood zien na een verkeerd berekende zet op de cocktailparty.
«
»
10:45 The Bachelor Australia
De meiden vechten om tijd met Matty met een zelfbeoordelingsspel. Een romantische single date ziet een muzikale gast optreden. Een schok eliminatie gooit de rozenceremonie in een spin.
«
»
11:40 The Bachelor Australia
Matty gaat naar vier geboorteplaatsen van de meisjes om hun familie te ontmoeten. De spanningen tussen Matty en de families lopen op als beschermende broers en zussen de motieven van de bachelor in twijfel trekken.
«
»
13:05 Murder in the Vineyard
Emma en haar dochter Beatrice hebben een wijngaard. Op school wordt Beatrice continu lastig gevallen door de andere leerlingen. Haar moeder doet er alles aan om haar te beschermen.
«
»
14:35 Paramedics
Taz en Amanda haasten zich naar een pleegmoeder in doodsangst. Flight Paramedic Matt probeert een student te helpen die bij een sportongeval ernstig letsel heeft opgelopen.
«
»
15:25 Paramedics
Een leuke dag in een waterpark verandert in een nachtmerrie wanneer de eenzame Al wordt gevraagd een patiënt te helpen met een vermoedelijke rugblessure. Cam en Doddsy moeten omgaan met onbuigzame patiënten die niet zonder hun hond mee willen.
«
»
16:15 Kinderen kopen een huis
De familie Cobben woont in Oosteind. De kinderen zitten beiden op school in Tilburg en dagelijks zitten zij ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen en dus dichterbij school wonen.
«
»
17:10 Kinderen kopen een huis
De familie Struik met dochter Bente woont in Amersfoort. Vader Clemont en moeder Eva dromen eigenlijk al heel lang van een groot stuk grond. Dochter Bente heeft haar leven lang al in deze straat in Amersfoort gewoond en wil écht niet mee.
«
»
18:00 Interior Design Masters
De aspirant-interieurontwerpers moeten in deze aflevering winkelruimtes opknappen. Ze stoeien met 20.000 bollen wol in een breiwinkel en leven zich uit op de merchandise in een skateboardwinkel.
«
»
19:10 Interior Design Masters
Als de ontwerpers saaie studentenslaapkamers moeten renoveren om de ruimte te maximaliseren, krijgen een paar ontwerpers inspiratie om buiten de gebaande paden te denken, terwijl anderen juist in de knel komen.
«
»
20:20 Forensic Files II
Na een brute moord beginnen de families van de slachtoffers verontrustende brieven te ontvangen.
«
»
20:45 Forensic Files II
De onverwachte en vreemde dood van een gezondheidsbewuste vrouw zet aan tot een onderzoek.
«
»
21:10 Forensic Files II
Nadat een jonge moeder op gruwelijke wijze vermoord is aangetroffen in haar huis, vinden rechercheurs verrassende aanwijzingen op haar mobiele telefoon die kunnen leiden naar haar moordenaar.
«
»
21:40 Forensic Files II
Een verbluffend nieuw forensisch instrument leidt de onderzoekers naar een hoofdverdachte.
«
»
22:10 World's Most Evil Killers
Tussen 1976 en 2002 werden in de Verenigde Staten meer dan achthonderd moordenaars geëxecuteerd voor hun misdaden. De tiende vrouwelijke moordenaar die in 2002 voor haar misdaden werd geëxecuteerd, was Aileen Wuornos.
«
»
23:00 World's Most Evil Killers
Robert Lee Yates vermoordt dertien prostituees in Spokane, Washington, tussen 1996 en 1998, en bekent later nog twee andere moorden, gepleegd in 1975 en 1988.
«
»
23:50 Blind Gekocht NL
Sanne en Bram zijn enorme twijfelaars en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. Ze hebben Martijn Krabbé en zijn team ingeschakeld om voor hen een huis te zoeken, kopen en te verbouwen. En dat zonder dat zij het vooraf te zien krijgen.
«
»
00:40 Blind Gekocht NL
Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen. Door de groeiende vergrijzing is de concurrentie moordend geworden. Ze willen graag hulp van Martijn Krabbé en zijn team.
«
»
01:20 Blind Gekocht NL
Tidde en Joni wonen in Den Haag en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. De nood is wel heel hoog nu er een baby op komst is. Daarom hebben zij Martijn Krabbé en zijn team van ingeschakeld voor hulp.
«
»
02:00 Blind Gekocht NL
Luuk en Marijke wonen in een piepklein appartement in Den Bosch. Nu de 'samenwoon-pilot' geslaagd is, willen ze samen naar Tilburg verhuizen.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Mystery 101: Words Can Kill
Een boekenfestival op de universiteit van professor Amy Winslow verloopt niet zoals gepland, als een van de gasten wordt vermoord. Rechercheur Travis Burke arresteert Amy's vader. Amy doet er alles aan om te bewijzen dat hij onschuldig is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers