TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Love on a Limb
Wanneer burgemeester Tom Parker de knappe landschapsarchitect Kyle Sorenson inhuurt om de geliefde eik van het stadje om te hakken, neemt Aimie Roarke het op zich om te proberen hem te redden door zichzelf eraan vast te ketenen.
«
»
07:00 Million Dollar Listing Los Angeles
James doet er alles aan om een woning aan Kelly Rowland te verkopen. Ook moet hij op creatieve wijze een Bel Air-pand van gitarist Robby Krieger zien te verkopen.
«
»
07:45 Million Dollar Listing Los Angeles
Tracy reist naar Dubai voor een heel belangrijke deal. Ondertussen gaat Altman op zoek naar een pand voor een grote klant.
«
»
08:50 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David geven een feestje om een van hun panden in de kijker te zetten. Ondertussen keert Tracy terug van Dubai met grootste plannen.
«
»
09:45 The Great British Bake Off
Paul Hollywood, Prue Leith, Matt Lucas en Tom Allen worden vergezeld door vroegere bakkers om Kerstmis te vieren in de tent. Alexandra Burke brengt haar magische versie van 'Stille Nacht'.
«
»
10:50 The Great British Bake Off
Noel Fielding, Matt Lucas, Prue Leith en Paul Hollywood luiden het nieuwe jaar in met vroegere bakkers Helena en Henry, Nancy en Rahul, en een gezellige samenzang rond de piano.
«
»
12:00 The Best of Me
Schoolgeliefden Dawson en Amanda zien elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen.
«
»
13:55 The Granny Killer
Oudere vrouwen die op de grond worden gevonden met bloed rond hun hoofd worden aanvankelijk verondersteld te zijn gevallen. Nadat ze door een ambulance zijn opgehaald, ruimen vriendelijke buren de plek op, waardoor cruciaal forensisch verloren gaat.
«
»
14:55 The Granny Killer
Oudere vrouwen die op de grond worden gevonden met bloed rond hun hoofd worden aanvankelijk verondersteld te zijn gevallen. Nadat ze door een ambulance zijn opgehaald, ruimen vriendelijke buren de plek op, waardoor cruciaal forensisch verloren gaat.
«
»
15:55 Criminal Confessions
In Florida verdwijnt een toegewijde moeder in de nacht nadat ze haar dochter in bed heeft gestopt. Onderzoekers achtervolgen een spoor dat leidt tot meerdere verdachten, met als hoogtepunt een gruwelijke ontdekking.
«
»
17:35 Criminal Confessions
De enige hoop van een moeder om haar vermiste 20-jarige dochter te vinden, ligt in de handen van een ervaren rechercheur van het OM, die haar zaak na zeven jaar heropent en op zich neemt.
«
»
18:30 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beëindigen.
«
»
19:25 Murdered at First Sight
Terwijl de hardwerkende familieman Robin Chard op weg is naar huis, kruist hij het pad van twee mannen die een brutale en onuitgelokte aanval op hem uitvoeren.
«
»
20:25 Paramedics
Matt doet zijn best om een gewonde paraglider te redden. Een paardentrainer wordt tegen het hoofd geschopt en Taz en Amanda worden op de proef gesteld.
«
»
21:15 Paramedics
Na ernstig gewond te zijn geraakt bij een auto-ongeluk, is een moeder wanhopig op zoek naar haar baby. Een winkelbediende zakt op mysterieuze wijze in elkaar.
«
»
22:10 Forensic Files II
Een religieuze vrouw wordt doodgeschoten in de buitenwijken van Michigan. Een bewakingsvideo onthult dat een drietal moordenaars verantwoordelijk is. Uiteindelijk krijgen de rechercheurs een doorbraak in de vorm van een handgeschreven briefje.
«
»
22:40 Forensic Files II
In 1990 worden drie sekswerkers vermoord. Een seriemoordenaar heeft rondgelopen en de rechercheurs hebben weinig aanwijzingen gevonden. Meer dan twintig jaar later is er een doorbraak in de zaak en wordt er eindelijk een arrestatie verricht.
«
»
23:10 Forensic Files II
Hij is een zedendelinquent en een moordenaar die aanvalt in een angstaanjagende woede. Hij is er jarenlang in geslaagd om te ontkomen aan arrestatie, maar hij laat bewijs achter. Rechercheurs zijn vastbesloten om hem op te pakken.
«
»
23:40 Forensic Files II
Een dokter overlijdt in een brand. Het wordt onderzocht en leidt naar de zoon van een zuster.
«
»
00:10 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Edmund Kemper vermoordde zes jonge vrouwen in de omgeving van Santa Cruz, Californië, en daarnaast verschillende leden van zijn familie. Op 15-jarige leeftijd vermoordde hij zijn beide grootouders om te ervaren hoe het voelde.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers