TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:30 Dirty 30
Vriendinnen voor het leven Kate, Evie en Charlie zitten in een sleur. Op de vooravond van Kates dertigste verjaardag gaat Kate ermee akkoord dat Evie en Charlie een feestje voor haar organiseren.
«
»
08:50 Million Dollar Listing: Los Angeles
James en David schamen zich nog steeds na het voorval. Tracy zoekt een droomwoning voor haar kritische vriendin Cathy.
«
»
09:40 Million Dollar Listing: Los Angeles
Tracy en haar team gaan op zoek naar welgestelde kandidaat-kopers. Josh Altman staat voor een moeilijke onderhandeling.
«
»
10:30 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Altman verkoopt een trendy woning in Venice. James en David krijgen een eigendom in Brentwood maar moeilijk aan de man gebracht.
«
»
11:20 Million Dollar Listing: Los Angeles
James en David bezoeken een bijzonder pand. Flagg en Bobby werken samen, maar de controlefreak in Flagg bemoeilijkt de samenwerking.
«
»
12:15 Million Dollar Listing: Los Angeles
James en David gooien alles in de strijd om twee iconische panden binnen te halen. Ondertussen ziet Flagg enkele oude bekenden terug.
«
»
13:05 Heartbeats
De jonge, Amerikaanse studente Kelli, die er altijd van gedroomd heeft om een professionele danseres te worden, reist met haar familie naar India voor een bruiloft. Ze wordt er verliefd.
«
»
14:55 Married to a Psychopath
Voormalig rechercheur Charles Henry had een lange en indrukwekkende carrière uitgebouwd. Maar zijn meest onvergetelijke opdracht was de zaak van dief en harteloze moordenaar Malcolm Webster.
«
»
15:45 Married to a Psychopath
Voormalig rechercheur Charles Henry had een lange en indrukwekkende carrière uitgebouwd. Maar zijn meest onvergetelijke opdracht was de zaak van dief en harteloze moordenaar Malcolm Webster.
«
»
16:45 Criminal Confessions
Vrouwen worden op brute wijze vermoord aangetroffen en de paniek slaat toe in Baton Rouge, LA. De stad vermoedt dat er een seriemoordenaar rondloopt.
«
»
17:35 Criminal Confessions
Wanneer een alleenstaande moeder met een voorgeschiedenis van hartproblemen dood wordt aangetroffen op de trappen van haar huis, nemen rechercheurs aan dat ze een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
18:30 Murdered at First Sight
In februari 2009 verdwijnt de 14-jarige Amber Dubois spoorloos terwijl ze op weg is naar school. Een jaar later verdwijnt de 17-jarige Chelsea King spoorloos tijdens het joggen.
«
»
19:25 Murdered at First Sight
De 20-jarige Tashan Daniel verdwijnt terwijl hij op weg is naar een footballwedstrijd.
«
»
20:25 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een tiener die op brute wijze in elkaar geslagen is. Ray en het helikopterteam krijgen een melding binnen over een persoon die gewond is geraakt in zijn tuin.
«
»
21:15 Paramedics
Een familieman raakt bij een vreselijk motorongeluk zwaargewond en verkeert in kritieke toestand. Amanda en Taz helpen een vrouw die in een afgelegen gebied is gevallen.
«
»
22:10 Moorddossier
Een luitenant bij de marine wordt vermoord terwijl hij op zee is; arsenicumvergiftiging is de doodsoorzaak. Onderzoekers ontdekken dat hij meer dan genoeg vijanden had.
«
»
22:40 Moorddossier
Een gebouwbeheerder vindt het levenloze lichaam van een jonge vrouw in de badkuip. Wanneer hij ondervraagd wordt, liegt een ex-gevangene die beneden woont tegen de politie.
«
»
23:10 Moorddossier
Een gewonde vrouw belt 911 en overlijdt niet veel later. Wanneer de politie arriveert, treffen ze ook haar echtgenoot aan, die van haar wil scheiden. Hij heeft echter een waterdicht alibi.
«
»
23:40 Moorddossier
In elk moorddossier worden lijkschouwers, medische onderzoekers, dokters en politieagenten, journalisten en advocaten gevolgd die allemaal bijdragen om de puzzelstukken van de misdaad samen te leggen.
«
»
00:10 In het spoor van de dader
Reportage over de Amerikaanse seriemoordenaar Richard Ramirez, die veroordeeld werd voor verschillende moorden, overvallen en verkrachtingen in 1984 en 1985.
«
»
00:45 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers