TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:05 Fashionably Yours
Lauren zegt haar baan in Seattle op en besluit terug te keren naar haar ouders in Arizona. Ze neemt Rob, de ­eigenaar van een verhuisbedrijf, onder de arm om de verhuis te regelen.
«
»
08:30 Million Dollar Listing: Los Angeles
Het makelaarsechtpaar Dia en Ray moet in Hollywood het ouderlijk huis van een eenzame dochter verkopen, en in Malibu zit Carol Bird met een landgoed inclusief paardenstal en geluidsstudio.
«
»
09:15 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Flagg vreest dat hij te veel beloofd heeft en zijn beloftes nu niet zal kunnen nakomen.
«
»
10:25 Million Dollar Listing: Los Angeles
Na de verkoop van het huis van Rose McGowan helpt Tracy de actrice met het inzamelen van geld voor een goed doel.
«
»
11:30 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Flagg doet nog één poging om het huis in Bel Air te verkopen. Het pand van James en David krijgt veel aandacht.
«
»
12:10 Million Dollar Listing: Los Angeles
Josh Altman werkt met een strikte deadline, terwijl James en David tot het uiterste gaan om een unieke deal te sluiten.
«
»
12:55 Starting Up Love
Jillian erft de berghut van haar oom die ze niet zo goed kende. Ze gaat erheen om het te verkopen en ontdekt dat ze niet de enige is die een stuk van de woning erft.
«
»
14:20 A Murder in the Family
Cheryl werd neergeschoten door haar gewelddadige partner in het bijzijn van haar tienerdochter. Maar wat leidde tot deze schokkende tragedie?
«
»
15:10 A Murder in the Family
Kieran, vader van twee kinderen, steekt zijn schoonmoeder in brand in een ultieme daad van haat tegen zijn vrouw Susan. Susan ziet haar geliefde moeder doodbranden in haar eigen tuin.
«
»
16:00 A Murder in the Family
De covid-lockdown is één week bezig. Aannemer Rob vermoordt zijn vrouw Kelly en hun twee kinderen, voordat hij het pistool op zichzelf richt.
«
»
16:55 Criminal Confessions
In de olievelden van New Mexico verdwijnt een moeder van twee, Emily Lambert na een avondje stappen in een bar. Onderzoekers bevinden zich in een race tegen de klok om haar levend te vinden.
«
»
17:45 Criminal Confessions
Een schietpartij op klaarlichte dag in de stad Waterloo, Iowa, heeft twee doden tot gevolg. Onderzoekers Camarata en Moller volgen een spoor van bloederige afdrukken.
«
»
18:40 Murdered at First Sight
Vroeg in de ochtend van juni 1993 vertrekt de 11-jarige Jeralee Underwood op haar krantenronde. Het is schemer als haar ouders zich echt zorgen beginnen maken.
«
»
19:30 Murdered at First Sight
Op 9 juni 2017 mist de 26-jarige Yingying Zhang een bus naar een afspraak in Illinois. Yingying is voor het laatst gezien toen zij in de auto van een lokale bewoner, Brendt Christensen, stapte.
«
»
20:25 Paramedics
Paramedici reageren op telefoontjes over een jongen die verbrand is door een kopje koffie. Bovendien veroorzaakt een ongewenste indringer voor problemen.
«
»
21:15 Paramedics
Mark haast zich om een jonge vader te helpen die zijn arm dreigt te verliezen na een vreselijk ongeluk op de werkvloer. Hij moet ook een bestuurder uit zijn auto bevrijden.
«
»
22:10 Moorddossier
De moord op de lerares laat een lege plek achter in het hart van haar kleine gemeenschap. Terwijl geruchten zich verspreiden over mogelijke verdachten, glipt de werkelijke dader verder weg.
«
»
22:35 Moorddossier
Bill Sparkman wordt naakt aan een boom opgehangen gevonden met de letters F-E-D op zijn borst gekrast. Er is nauwelijks enig bewijsmateriaal.
«
»
23:00 Moorddossier
Het levenloze lichaam van een alleenstaande moeder wordt aangetroffen in een vrachtwagen. De rechercheurs ondervragen al haar contacten op datingsites, collega's en een gewelddadige minnaar.
«
»
23:25 Moorddossier
Dankzij nieuwe technologie komt er een doorbraak in een oude zaak. Een 20-jarige vrouw werd jaren geleden aangetroffen met een schotwonde in het hoofd nadat ze een fietstocht ging maken.
«
»
23:50 In het spoor van de dader
Stefano Brizzi vermoordde in 2016 politieagent Gordon Semple, die hij ontmoet had via datingapp Grindr.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers