TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
08:40 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:30 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:15 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
11:00 Property Brothers
De tweelingzussen Krista en Jennifer zijn het beu om een krappe flat te delen en gaan op zoek naar een ruime woning in het centrum.
«
»
11:55 Property Brothers
David, Isabella en hun kinderen staan te popelen om te verhuizen na drie jaar bij familie te hebben gewoond.
«
»
12:50 Property Brothers
Glenda en Dave zoeken naar een moderne woning in de stad.
«
»
13:40 Property Brothers
Andrew en Sarah willen graag dichter bij hun vrienden en hun familie wonen.
«
»
14:35 Property Brothers
Derek en Jennifer verwachten binnen enkele maanden hun eerste kindje en zijn het beu om in een klein appartement in de stad te wonen.
«
»
15:25 A Very Merry Bridesmaid
Leahs 30ste verjaardag valt op dezelfde dag als de trouw van haar broer. Haar oude vlam staat op de gastenlijst en hij is vastberaden om Leahs speciale dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.
«
»
17:00 Mistletoe Match
Journaliste Olivia gaat undercover en onderzoekt het succesvolle Mistletoe Match-evenement, waar de deelnemers aan het eind liefde hopen te vinden.
«
»
18:40 Finding Father Christmas
Miranda werd op jonge leeftijd wees nadat haar moeder op Kerstmis stierf en haar vader geen deel uitmaakte van hun leven. Op een dag vindt ze een aanwijzing die haar naar haar vader kan leiden.
«
»
20:35 A Family for the Holidays
Hallie en Lucas zijn tot over hun oren verliefd en staan op het punt te trouwen. Hun plannen voor een huwelijk op een tropische locatie vallen door familiegeschillen echter in het water.
«
»
22:25 Marrying Father Christmas
In de zoektocht naar informatie over haar biologische vader vond Miranda de familie waar ze altijd al naar verlangde én de liefde van haar leven, Ian. Twee jaar later gaan zij en Ian trouwen.
«
»
00:20 Extreme Makeover: The Home Edition
Realityreeks.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers