TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
«
»
07:30 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
08:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 Property Brothers
Beatriz en Brandon hebben een drukke carrière en een actieve levensstijl en zijn hun krappe flat ontgroeid.
«
»
11:40 Property Brothers
Anne en Luca zijn klaar om hun relatie naar een hoger niveau te tillen en zijn op zoek naar een goedkoop droomhuis in de stad.
«
»
12:40 Property Brothers
Nicole en Colby zijn getrouwd en willen graag een gezin stichten. Ze zijn op zoek naar een woning waar ook hun honden zich thuis zullen voelen. In de tussentijd logeren ze bij een vriend.
«
»
13:35 Property Brothers
Met een drukke carrière, drie kinderen en nog een baby op komst hebben Nadine en Greg een hectisch schema.
«
»
14:30 Property Brothers
Stephanie en David zijn pasgetrouwd en op zoek naar een eigen woonst. Hun verlanglijstje is echter enorm uitgebreid.
«
»
15:25 The Santa Squad
Allie, een werkloze kunstlerares, besluit een baan aan te nemen bij de Santa Squad om de rijke weduwnaar Gordon en zijn twee dochters te helpen.
«
»
17:05 All I Want for Christmas
De jonge, gedreven Elizabeth ontmoet op een dag een hulpje van de Kerstman, die haar vervolgens een buitengewone wens cadeau doet.
«
»
18:45 Christmas in Evergreen
Dierenarts Allie werkt in Evergreen. Ze is van plan de kerstdagen bij haar vriend in Washington door te brengen. Ryan en zijn dochter Zoe zijn onderweg naar de luchthaven om op vakantie te gaan.
«
»
20:35 Christmas In Evergreen: Letters to Santa
Het is bijna Kerstmis en Lisa begeeft zich op het laatste moment naar haar geboortestad Evergreen. Na aankomst komt ze erachter dat er een geliefde historische winkel gesloten is.
«
»
22:30 Christmas in Evergreen: Tidings of Joy
Het kerstseizoen nadert en de New Yorkse Katie Connell, een schrijfster met een gepubliceerde roman, bezoekt het kerststadje Evergreen in Vermont op zoek naar een kerstverhaal.
«
»
00:20 Extreme Makeover: The Home Edition
Realityreeks.
«
»
01:20 Geen uitzending - Play7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers