TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:05 New Amsterdam (2018)
Wanneer Max aan zijn behandeling begint, beseft hij al snel dat dit hem toch meer zal hinderen dan gedacht. Dr. Reynolds wordt geconfronteerd met een incident uit zijn verleden.
«
»
08:45 New Amsterdam (2018)
De spanningen lopen hoog op in het ziekenhuis. Iggy vermoedt dat er iets niet klopt met een van de meest gerespecteerde dokters van New Amsterdam.
«
»
09:40 Emergency
Een leven hangt aan een zijden draadje als dr. Emma zich naar het helikopterplatform spoedt om een verkeersslachtoffer op te vangen.
«
»
10:30 Emergency
Dr. Miriam ontfermt zich over een hoogzwangere vrouw die flauwgevallen is op het perron en op haar buik terecht is gekomen.
«
»
11:25 The Biggest Loser USA
Het is ieder voor zich nu de deelnemers niet meer in teams strijden.
«
»
12:15 The Biggest Loser USA
De deelnemers krijgen de aanmoediging die ze nodig hebben om door te gaan op hun avontuur.
«
»
13:10 Another Mother
De succesvolle carrièrevrouw Kristen Carter heeft een relatie met Ryan. Hij heeft een dochtertje uit een eerdere relatie, de tienjarige Lisa. Kristen is erg blij als Ryan haar ten huwelijk vraagt.
«
»
14:45 Kidnapped to the Island
Nadat haar beste vriendin een filmpje van haar online zet waarin ze zingt, wordt Blake gecontacteerd door een talentscout. Niet veel later verdwijnt ze spoorloos.
«
»
16:20 Pretty Little Stalker
Lorna is een bejubelde zelfhulpgoeroe. Wanneer haar zoon Mark een relatie begint met Mallory, een meisje uit de buurt, heeft Lorna al snel door dat ze niet helemaal zuiver op de graat is.
«
»
17:50 Sugar Baby Murder
Bridget is pas afgestudeerd en verhuist naar Los Angeles met haar beste vriendin. Wanhopig op zoek naar een baan, aanvaardt ze een job als uitvoerend assistent van zakenmagnaat Anthony Gloss.
«
»
19:45 Gestalkt
De ex van Rylana (32) zweert wraak wanneer zij hem eindelijk durft te verlaten. Hij 'belooft' er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken. En de man neemt zijn taak uiterst serieus.
«
»
20:35 Gestalkt
Joan ontmoet via een datingsite een heel leuke man. Maar als ze een tijdje met hem samenwoont, blijkt hij heel veel problemen te hebben. Wanneer ze hem vervolgens verlaat, begint hij haar te stalken.
«
»
21:30 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
22:40 Spoorloos Nederland
Derk Bolt gaat op zoek naar bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:45 New Amsterdam (2018)
Max blijft vechten voor een beter beleid in het ziekenhuis. Ondertussen maakt Reynolds een belangrijke keuze en moet Bloom haar angst onder ogen zien.
«
»
00:50 New Amsterdam (2018)
Frome doet een ontdekking over het verleden van een patiënt. Sharpe behandelt een verslaafde moeder en haar baby. Reynolds krijgt slecht nieuws.
«
»
01:30 Geen uitzending
«
»
04:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers