TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen Uitzending
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 13 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
06:50 Wakandy
Show.
«
»
07:05 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:10 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles!
«
»
07:25 VLOGLAB #Stories
De vloggers zijn in paniek wanneer Angela niet komt opdagen in het ziekenhuis. Ze besluiten haar te gaan zoeken bij Daan. Kamilla krijgt goed nieuws te horen over haar boek.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 Booh!
Het kasteel is aan een rijke zakenman verkocht. Die wil het platgooien om er een casino te bouwen. Woeste wordt een verwoed gokker, Secundo tracht met een geniale uitvinding de sloop te beletten.
«
»
08:20 Arthur & De Minimoys
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt hij het tunnelplan van Miro op. Als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Wanneer Hettie een man ontmoet die beweert dat hij Oswald heeft gezien, loopt ze in de val. De drakenrijders moeten een hoge en onverwachte prijs betalen om haar vrij te krijgen.
«
»
09:10 Team Dronix
'Team Dronix' volgt de avonturen van drie droneliefhebbers - piloot Buck, ontwerper Tom en ingenieur Vicky - die elkaar ontmoeten op de prestigieuze Hawkings Academy.
«
»
09:35 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Nonkel Jef is razend omdat Odette er nog altijd is. Dat is nog niet alles: ze heeft Magda en Louis uitgenodigd om te komen eten. Toch slaagt ze er na een tijdje in zijn vertrouwen te winnen.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Robbie Ambriano wordt ervan verdacht zijn beste vriend, Roderick 'Freck' Hildebrandt, te hebben vermoord. Hij schakelt de hulp in van Franklin en Bash.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:10 De Rodenburgs
Fred wordt door schuldgevoelens verteerd. Wanneer Agnes komt smeken om haar job op RIC terug te krijgen, kan hij het dan ook niet over zijn hart krijgen te weigeren.
«
»
15:15 Cougar Town
Grayson en Jules ontdekken dat Grayson vader is. Bobby leert Ellie surfen. Travis raapt al zijn moed bijeen en zegt eindelijk 'neen' tegen Laurie.
«
»
15:50 Een frisse start met vtwonen
Sieg, Ozanne en Guillemine helpen de joviale verkoopster Carolien en paardenliefhebber Carlo met de verhuis en de inrichting van hun huurhuisje.
«
»
16:55 The Voice van Vlaanderen
Vijfde 'Blind Auditions'-ronde.
«
»
18:15 Goed Geplant
Ervaren tuinontwerpers Eef Coolen en Niel Sannen ontwerpen tuinen voor acht verschillende eigenaars met elk hun eigen dromen en een eigen budget.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
20:30 LEGO MASTERS
Terwijl de vier beste teams van dit seizoen hun uiterste best doen om de halve finale van volgende week te bereiken, kijkt ons presentatieduo een filmpje. De rust is echter van korte duur.
«
»
22:00 Patser
Vier vrienden wonen in Antwerpen. Het zijn stoutmoedige dealers met grote ambities. Het viertal besluit een cokedeal te saboteren en de drugs zelf te verpatsen.
«
»
00:25 Before We Die
Nu Christian buiten strijd is, weten Hannah en Billy zich even geen raad meer. Het lijkt er steeds meer op dat de daden van de Mimica's ongestraft zullen blijven.
«
»
01:20 Geen Uitzending
«
»
05:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers