
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:10 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De Chalet staat dit jaar in Nederland, met zicht op zee. De drie vrienden gaan voor het eerst samen de grens over om de kijkers te inspireren met ideeën en tips voor de eindejaarsfeesten.
«
»
06:55 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
07:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Gewoon gezond & goed eten kan altijd én overal. Zelfs 's middags op het werk. Daar overtuigt Karolien ons van met 2 lunches on the go: een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met mangodip. De zon in je lunchbox!
«
»
08:30 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
09:15 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
09:58 | Comfort Food |
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
10:20 | De smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de Ijsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
11:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
12:25 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
13:00 | Bal National |
Wim serveert wortelen met gehaktballetjes en een kruidige satésaus. De wortelen zijn ook de basis voor een groentesaus, geserveerd met kippenworst, kaas, spek en knolselderfrieten.
«
»
13:36 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
14:00 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
14:30 | Peppe's Sicilië |
Elk dorp in Sicilië heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
14:55 | Winters grillen |
De winter is een heerlijk seizoen, niet alleen om te wandelen, maar ook om te barbecueën.
«
»
15:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:30 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van.
«
»
18:17 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
19:00 | Nuances |
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
19:30 | Peppe's Toscane |
Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti. Hij maakt volgens oude receptuur de beste salami van het Toscaanse varkensras cinta senese. Ideaal als antipasti.
«
»
20:00 | Meesterlijke klassiekers |
Kaaskroket.
«
»
20:40 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Rossorinha, Manhattan en Yuzu Fizz voor.
«
»
21:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
22:15 | De dagschotel |
Jan Tournier - Slaatje met avocadopuree.
«
»
22:30 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
23:00 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
23:45 | Toasted on Wheels! |
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crème paté.
«
»
00:10 | De dagschotel |
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michaël Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
00:30 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:05 | Bal National |
Wim serveert wortelen met gehaktballetjes en een kruidige satésaus. De wortelen zijn ook de basis voor een groentesaus, geserveerd met kippenworst, kaas, spek en knolselderfrieten.
«
»
01:40 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
02:10 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
02:35 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
03:10 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
03:40 | The art of making cocktails |
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Rossorinha, Manhattan en Yuzu Fizz voor.
«
»
03:55 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
04:25 | Karola's Kitchen |
It's dinnertime! En dan wil je natuurlijk alle gasten pleasen. Met de courgettelasagne van Karolien scoor je sowieso. Een groenten- en smaakbommetje. En als dessert maakt ze kaastaart in een potje, luchtig en met heerlijk zacht fruit.
«
»
04:45 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
05:05 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
05:45 | Toasted on Wheels! |
Dominique Persoone en Dagny Ros staan op de Grote Markt van Mechelen en serveren daar geitenkaas met rabarber, uientaart met spek en een gepimpte crème paté.
«
»