TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
«
»
12:45 The A-Team
'The Society of Men' is een vereniging vol vredelievende mensen. In het stadje Kellysburg willen ze graag een ontmoetingshuis uitbouwen.
«
»
13:35 The A-Team
De eigenaar van een garage wordt door zijn concurrent zo erg bedrogen dat hij geen raad meer weet en de hulp van Hannibal en zijn team inroept.
«
»
14:35 The Graham Norton Show
Gasten: Daniel Kaluuya, Sienna Miller, Mayim Bialik, Adrian Lester, Marcus Brigstocke en Rachel Parris. Arlo Parks brengt haar single 'Caroline'.
«
»
15:35 The World's Deadliest Weather
In Arkansas proberen twee stormjagers mensen te waarschuwen voor een aankomende tornado. De stad Jonesboro krijgt het vervolgens zwaar te verduren.
«
»
16:30 The World's Deadliest Weather
Enorme bosbranden in het Australische New South Wales vormen een bedreiging voor verschillende stadjes. - Twee tornadojagers spotten een monstertornado.
«
»
17:35 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
18:00 Gordon Ramsay: Unchartered S1 Compilations
Gordon Ramsay reist op zijn motor af naar Peru om daar traditionele gerechten te ontdekken.
«
»
19:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
19:25 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:00 Police Interceptors
In Bulwell achtervolgen agenten twee verdachten van een overval die vermoedelijk gewapend zijn.
«
»
20:50 Police Interceptors
Wanneer een man ermee dreigt zijn ex en haar paard neer te steken, proberen Mark en zijn hond Morse de man op te sporen. Jim Campin en Ky Kirk houden een Mondeo met valse nummerplaat tegen.
«
»
21:45 Police Interceptors
In Sherwood worden Justin en Nikki opgeroepen voor een zwaar ongeluk waarbij een auto en twee motorrijders betrokken zijn. Dan komt een autodief op het spoor.
«
»
22:40 Police Interceptors
Lisa en Jim achtervolgen de bestuurder van een 4x4, maar de modderige wegen in landelijk Nottinghamshire maken het hen niet gemakkelijk.
«
»
23:35 Police Interceptors
In Nottingham zetten agenten de achtervolging in op een man die op de lijst van gezochten personen staat. Katie en de rest van het team moeten in een woning op zoek naar een illegaal wapen.
«
»
00:35 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers